Turgut usta da uğramaz oldu bu aralar , gitti mi yani , gören var mı ? . Aman neyse boş verelim , bu konunun hortlayacağı da kalmadı . Gömün gitsin . . .
çabanı anlıyorum

ancak anlıyamadığım bız amatörde olsak araştırıyoruz,bır işi en ınce detayına kadar öğrenmek için çabalıyoruz..
mesela kendımden örnek vereyım. hamon ıçın kıl formulunu tutturabılmek için sayıssını unuttuğum denemem oldu . kafama takıldığı için için işten çıkıp sabaha kadar kıl vs vs ıle uğrasıp uykusuz işe gıttığım gece veya yemek paydosunu bır sımıtle atlatıp atölyemde 45 dk çalıştığım çok..
bu işten ne geçimimi sağlıyorum nede maddı olarak bır gelır elde edıyorum. sadece öğrenmek benı tatmın edıyor.
bu işten evını gecındıren ,ekmeğini kazanan kişilerin araştırma yapmaması sabıt bır noktada takılıp kalmasını anlıyamıyorum.
bılgı, deneyım ; kalıteyı ,kalıtelı urun elıt müşteriyi getırır.. benım algılamam bu şekılde

bunu yapmayan ustayıda hadı al buyur burda bu bılgı var demek bana sankı ıteleyerek öğretmek gıbı gelıyor..
öğrenmek ısteyen ,kendını gelıstırmek isteyen araştırmalıdır gerısı bana göre boş iştir..
çabanı taktır edıyorum ancak ne için , kim için ..? bursadakı ustalarımız içinmi

onlarda bızım gıbı araştırmalılar bence