Emre, oyle ise kusmek gibi bir niyetim yok , aslinda tam tersine bu isle ilgilenen herkesin -en azindan bir kere - elinin ucunda celigin gerildigini ve sekil degistirdigini deneyimlemesi gerektigini hissediyorum ( cit sesleri icin dilemesem de ilginc bir duygu oldugu kesin) Hatta kil ile su vermeyi hala acik su vermeye tercih ediyorum galiba.
Bu bicak tek egimli degildi , diger yuzdeki sekil bunun kadar belirgin olmadigindan diger yuzun resmini cekmedim. Agiz 0.5 mm gibiydi. Tuzlu su yuzde 10 gibi bir yogunlukta ve 30 derece idi ,ve evet asit sertlesmis bolgeye daha cok saldiriyor sanki , hatta keskide merak edip yuzde 60 lik hidroklorik e soktum , sanki gravur yapilmis gibi bir hat olustu. orada da sertlesmis - olmasi gereken - bolge daha asagida. her iki ornekte de hat tam kilin altinda olustu. celigin sertestiginden eminim dun 1mm den daha kalin bir saci kolaylikla delebildim , namlu ucunda en kucuk bir degisiklik olmadi, kenar da dayaniyor. Temizlik ve cila yapinca resimleri koyarim