Evet Bora Bey; bildiğimiz bally.
Eylem abi kendimize kızmalıyız. Mis gibi tandır çukuru varken hala dakota diyormuşum baksana.

Hüseyin vazelin alet/techizat ama gömleğe pantolona sürmek seni yağmurdan koruyacak güzel bir teknik. Bu yüzden alet deyip geçiştirmemek lazım. İş bilenin elinde neye dönüşeceğini kimse kestiremez. Mesela prezervatif(sadesi

) çok iyi bir su taşıma kabı ama iş bilmeyenin umurunda olmaz. Basit teknikleri okuyup yeterli zanneden biri de içini su doldurduğunda çorabın içine koyup taşımayı akıl edemez patlatır. O yüzden gel biz bu konuya teknik diyelim. Çünkü senin pantolonu vurduğun düz kaya da naylon gömleğin de o an elinde olan aletmiş ama amcaoğlun tekniği senden duymasa bir işe yaramazmış. Bu arada hikaye süperdi, gözümde canlandı.
Bir de yabani hayvan tehlikesi var tabi. Duyunca ürpertici gelse de mesela çadırıma tilki girdi, tuttuğum balıklarımı çakal yürüttü ama korkulacak hayvanlar değilmiş. Benim yine de ödüm patladı yalan yok

Hele bir gelincik maceram var ki düşman başına, 3 günlük kampı cehennem etti bana. Porsuktan aşağı kalır yanı yokmuş ağır bir tecrübeyle öğrendim. Senin de kurtlarla ilgili tecrüben çoktur. Karşılaşmadığım ama uzaktan gördüğüm 2 hayvan var biri kurt biri ayı. Umarım karşılaşmam.