Merhaba Arkadaşlar kütahya buluşması o kadar harikaydıki bu duyguları anlatmaya kelimeler yetersiz kalıyor bize gönüllerini açan murat ve burak kardeşimize ve bu işte ağabeylik yapan sefa hocamıza rasim abimize ve aramıza katılarak bizi onurlandıran kemal elitemiz abimize ve gönül sıcaklığıyla katılan diğer değerli arkadaşlarıma benide aralarına aldıkları için çok teşekkür ederim,(yanlız portakal kabuğu meselesi unutulmasın sefa hocam)
Alıntı yapılan: turgut aydemir - 13 Ekim 2015, 17:48:19Merhaba Arkadaşlar kütahya buluşması o kadar harikaydıki bu duyguları anlatmaya kelimeler yetersiz kalıyor bize gönüllerini açan murat ve burak kardeşimize ve bu işte ağabeylik yapan sefa hocamıza rasim abimize ve aramıza katılarak bizi onurlandıran kemal elitemiz abimize ve gönül sıcaklığıyla katılan diğer değerli arkadaşlarıma benide aralarına aldıkları için çok teşekkür ederim,(yanlız portakal kabuğu meselesi unutulmasın sefa hocam) ustam seninle vakit geçirmek sohbet etmekte çok keyifliydi iyiki varsın ellerinden öperim birde tesçilli çırağınım artık bunuda unutmayalım
Cihan fotoğraflar nefis olmuş. Bu vesileyle tüm fotoğraf paylaşan arkadaşlara teşekkürler
Fotoğraflar harika
Alıntı yapılan: turgut aydemir - 13 Ekim 2015, 17:48:19Merhaba Arkadaşlar kütahya buluşması o kadar harikaydıki bu duyguları anlatmaya kelimeler yetersiz kalıyor bize gönüllerini açan murat ve burak kardeşimize ve bu işte ağabeylik yapan sefa hocamıza rasim abimize ve aramıza katılarak bizi onurlandıran kemal elitemiz abimize ve gönül sıcaklığıyla katılan diğer değerli arkadaşlarıma benide aralarına aldıkları için çok teşekkür ederim,(yanlız portakal kabuğu meselesi unutulmasın sefa hocam) Portakal kabuğu detayını herkese vermeyelim Ustam, biliyorsun bazı meslek sırları sır olarak kalmalı Çok öğrenmek isteyen olursa bir sonraki etkinliği kaçırmasınlar.Alıntı yapılan: mehmet&renas - 13 Ekim 2015, 17:56:47 Haydi ustaların sırrını ben açık edeyim Portakal Antalya portakalı olacakmış,ağacından koparılan portakal 2 gün buzlukta dinlendirilkten sonra 3 günde güneşte bekletilecekmiş,daha sonra 4 parça kesilip üzerine biraz tuz döküldükten sonra ikisi düz ikisi ters olacak şekilde kor ateşe atılacakmış..
Haydi ustaların sırrını ben açık edeyim Portakal Antalya portakalı olacakmış,ağacından koparılan portakal 2 gün buzlukta dinlendirilkten sonra 3 günde güneşte bekletilecekmiş,daha sonra 4 parça kesilip üzerine biraz tuz döküldükten sonra ikisi düz ikisi ters olacak şekilde kor ateşe atılacakmış..
Peki sefa hocam (PORTAKAL KABUĞUNU ) olayını aramızda meslek sırrı olarak tutalım etkinliklere kim katılırsa ışıl işlem sırasında ki sırrı orada öğrensin.(sefa hocam ben bu mehmet arkadaşımıza çırak aday adayı olabilirsin dedim geldiği noktaya bak demek birde kalfa oldun desek ne olur düşünemiyorum.?
turgut usta ben anlamam bursa bana çok uzak değil her hafta çıkar gelirim ister kulak tozu al ister çalıştır .birdahaki etkinlikte elimi bir işe sürmem yan gelir yatarım usta ben terfi ettim dövme işinde ve atıcılıkta kendimi ıspatladım ben
Alıntı yapılan: mehmet&renas - 13 Ekim 2015, 21:41:32turgut usta ben anlamam bursa bana çok uzak değil her hafta çıkar gelirim ister kulak tozu al ister çalıştır .birdahaki etkinlikte elimi bir işe sürmem yan gelir yatarım usta ben terfi ettim dövme işinde ve atıcılıkta kendimi ıspatladım ben Hadi buyur bakalım Ustam pabuç gibi dil....