Bıçak Sanatı - Forum

''KÜTAHYA BULUŞMASI'' GERÇEKLEŞTİ BİTTİ :) TEK BAŞLIK FOTOLAR VİDEOLAR..

erdoğankükrer

• 399
  • Meslek: tcdd işçi
  • Yer: manisa
abiler eve ilk ben geldim heralde 8) çok güzel eğlenceli, bilgi dolu 2 gün geçirdim 6 aydır takip ettiğim insanlarla birebir tanışmak çok güzel bi duygu  :2up

erdoğankükrer

• 399
bu arada ev sahipleri MURAT ve BURAK abilere çok teşekkürler elinizden gelenin çok çok fazlasını yaptınız  hele pazar kahvaltısını unutmyacam  :2up

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
Foto video yazıp hiçbirşey paylasmayinca olmamış  :-\
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

erdoğankükrer

• 399
Foto video yazıp hiçbirşey paylasmayinca olmamış  :-\

abi dur konuyu açtım şimdi yüklüyorum  ;)

damasscus(Ömer Yüksel GÜNER)

• 1805
  • Ömer Yüksel GÜNER-Yaş 40
  • Meslek: Kamu-Teknisyen
  • Yer: Ankara-Ordu
Facebookta resimleri gördüm ve katılamadığım için boynum bükük kaldı. Kısmet değilmiş. İnşallah başka bir seferde diyelim. Tüm katılımcı arkadaşlarıma ve misafirperver balıkçı kardeşleri tebrik ediyorum :)
"Aklınıza sürekli bıçak veya keskin olan bir şey geliyorsa, Bıçak Hastalığı'na yakalanmışsınız demektir..."

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Kayseri
Katılamyı çok istiyordum henüz bir bebeğimiz olmasından ötürü katılayı düşnemesiö bile :) tüm katılımcılar adına çok sevindim twbrik ederim hepinizi :)
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

m.salih

• 559
  • salih 1983
  • Yer: Erzurum
Katılamyı çok istiyordum henüz bir bebeğimiz olmasından ötürü katılayı düşnemesiö bile :) tüm katılımcılar adına çok sevindim twbrik ederim hepinizi :)
hasan hocam Allah bağışlasın hayırlı evlat etsin analı babalı büyütsün inşallah...
Bıçak yapabilme ihtimalimi sevdim...

Aydın Karakişi

• 1613
  • Meslek: Elektronik 1973
  • Yer: Ümraniye / 05352793989
Bende gelmek istiyordum.Yurtdisindan misafirlerim geldigi icin katilamadim insallah baska bulusmalarda bulusuruz.
Geldi ölümlü yalan , gitti ölümsüz gerçek
NFK

gokhand

• 1137
  • Meslek: Dış Ticaret
  • Yer: ankara
Hani bisey goremedik

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Kayseri
hasan hocam Allah bağışlasın hayırlı evlat etsin analı babalı büyütsün inşallah...
Teşekkürler üstat :)
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

Ali Yiğit Özkan

• *
  • 1294
  • Meslek: Tıp Yayıncılığı
  • Yer: Antalya
Nihayet bended eve vardım. Müthiş bir deneyim oldu benim için. Ben ve Cihan elimizden geldiğince video kaydı ve fotoğraf aldık. Yarın hepsini hem burada paylaşacağız hemde herkesin ulaşabilmesi için indirilebilir bir kaynağa ekleyeceğiz. Konuya tekrar, salim kafayla yazacağım ama gelmeyenlerin çok şey kaçırdığını söylemeden geçemem.

damascus

• 1467
  • Hakan / 1986 / Kırıkkale/Bandırma
  • Yer: BANDIRMA...
Eve geldik... Şükür emeği geçen herkese teşekkürler. .

erdoğankükrer

• 399
[
[url=http://hizliresim.com/J6p19n]

ev sahibi arkadaslar

sefa hoca bağlama çalıyor  :2up

sıra Atik Mehmet'te :2up

usta ve çırakları  :D

sefa hoca civa celiğine su verirken izlemeye daldık sonlara doğru biraz video cekebildim.
http://www.izlesene.com/video/son-dakikalar/8882336

benden bukadar arkadaslar devamını bekliyoruz  ;)

merttt9

• 1419
  • Meslek: Tekstil
  • Yer: Bursa
toplam 15 kisi epey kalabalıkmıs.ortam ev guzel musayit ortam.doga ortamı guzelmis
havada masmavi.bir tane sniper sacma atan tufek gordum.balıkcı muratın mı ev sahibinin yani :2up
« Son Düzenleme: 11 Ekim 2015, 21:56:59 Gönderen: merttt9 »

Adem Tören

• 1066
  • Meslek: mobilya
  • Yer: şanlıurfa
allah muhabettınızı artırsın
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar

Ali Yiğit Özkan

• *
  • 1294
  • Meslek: Tıp Yayıncılığı
  • Yer: Antalya
Ben en son sabah kahvaltısından saydığımda 27 kişi vardı, gece misafirlerle çok daha kalabalıktı.

damasscus(Ömer Yüksel GÜNER)

• 1805
  • Ömer Yüksel GÜNER-Yaş 40
  • Meslek: Kamu-Teknisyen
  • Yer: Ankara-Ordu
Arkadaşlar bir de fotoğraflarda kimler olduğunu belirtirseniz iyi olur. İsim ve nick olarak aşina olduğumuz arkadaşları, simaen de tanımış oluruz ;) Şahsen 7-8 kişiyi tanıdım fakat diğer arkadaşları bilmiyorum.
"Aklınıza sürekli bıçak veya keskin olan bir şey geliyorsa, Bıçak Hastalığı'na yakalanmışsınız demektir..."

Haznedar

• 1576
  • 0541-572 93 44 1983 / Tarık HAZNEDAR
  • Meslek: Tornacı
  • Yer: Balıkesir
Ev sahibi abilerime ve katılan herkeze çok teşekkür ediyorum. Bizleri harika bir şekilde ağırlamalarına mı, yaptıkları yemeklere mi, misafirperverliklerine mi, yoksa o güzel mekanı bizlerle paylaştıkları için mi  hangisine teşekkür edeceğimize şaşırdık minnetimizi kelimelerle ifade etmek mümkün değil.
Ayrıca katılım sayısının önemi nedir ki? Ha 5 olmuş ha 55 ne farkeder. Sonuçta oraya bir çok değerli insan birçok şeyden fedakarlık yaparak katılımda bulundu. Hepsiyle bir arada olmak ta harikaydı. Onlara da tekrardan teşekkür ederim.

merttt9

• 1419
  • Meslek: Tekstil
  • Yer: Bursa
27 diyorsunda.ben anlamıyorum.su sayfalara yazı yazan 15 kisi bile yok.hic yazı yazman gelen cok
« Son Düzenleme: 11 Ekim 2015, 22:25:20 Gönderen: merttt9 »

erdoğankükrer

• 399
Ben en son sabah kahvaltısından saydığımda 27 kişi vardı, gece misafirlerle çok daha kalabalıktı.

aynen dimi dün gece misafirler falan ben bi ara 40 kişiyi bulduğumuzu düşünüyorum :)