Bıçak Sanatı - Forum

''KÜTAHYA BULUŞMASI'' GERÇEKLEŞTİ BİTTİ :) TEK BAŞLIK FOTOLAR VİDEOLAR..

Metin KILIÇ

• Çırak
  • 930
  • Meslek: Memur
  • Yer: Muğla - Akyaka
İzmir'e ulaşalı bir kaç saat oldu. Sonra uzun uzun yazarım. Yalnız işi rakamlara dökmek bence gereksiz zira evsahipliği yapan dostlarımızın her biri on adam eder. Çocuklarına böyle bir ağırlama, hürmet ve yiğitlik öğreten Hacı dedemin ellerinden öpüyorum.

Ben de evime döndüm ( aslında evimden döndüm desem de olurdu  ;) ) Sayının gerçekten önemi yok ama illa da merak eden olursa diye dün gece saydık 39 kişi vardı. Öncelikle Murat, Burak ve isimlerini aklımda tutamadığım diğer Kütahyalı arkadaşlara yürekten bir teşekkür etmek isterim, ilgiden ve ikramdan mahçup edilmiş bir şekilde döndük. Gerçekten çok yoruldular ve çok emek harcadılar, etkinliğin tüm anları benim açımdan unutulmazdı, arkadaşlarımızla yeniden birlikte olmak, tanıdığımız ama yüzünü görmediğimiz dostlarımıza sarılmak paha biçilmezdi doğrusu. Son gece Kemal Abi'nin ( Kemal Elitemiz) de bize katılmasıyla daha bir çoğaldık. Muratların Babası "Balıkçı" abi'nin aramıza katılmasıyla onur duyduk. Başta Murat, Burak ve Kütahya ekibi olmak üzere katılan tüm arkadaşlara yürekten teşekkür ederim, zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık sayelerinde. Rasim Usta'ya yaptığı güzellikten ötürü ayrıca teşekkür ederim, hepimize birer "Bıçak Sanatı Forum" şapkası ve kalemi hediye etti, sağol varol ustam.

Kaya

• 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
Çok güzel olmuş bazen bu kadar uzakta olmaya çok pişman oluyorum .Elimizi kolumuzu bağlayan engeller olmasa ...
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

egeleme_rampasi

• *
  • 1570
  • Mustafa Ünal
  • Meslek: Memur
  • Yer: Merzifon
Darısı diğer buluşmalara...

merttt9

• 1419
  • Meslek: Tekstil
  • Yer: Bursa
seneye bursa yaylada.kamp atesi.mangal.cay.sohbet

konyali

• *
  • 44
  • Yusuf
  • Yer: Ankara
Çok çok güzel fotoğraflar. Kütahya'da akrabalarım var aslında. Forumun ve konunun acemiden de aşağı bir noktasında bulunsam da, programımı ayarlayıp gelmeyi çok isterdim. Başka sefere inşallah.

Katılmasam da emeği geçenlerin ellerine sağlık. Tüm forum ahalisine selamlarımla.

Hakan AKSOY

• *
  • 465
  • Yer: Konya
Bizleri misafirperverlikleri ile ezen Evlerini yureklerini bize acan ve ekmeklerini bizimle paylasan Balikci bicak murat ve burak kardesler ayni zamanda onlari bu sekilde yetistiren degerli babalari ve isimlerini hatirlayamadigimiz butun kutahyali kardeslerimize  ve mesefelere bakmaksizin fedakarlikta bulunarak oraya gelen tum dost ve ustalarimiza  bir kez daha tesekkur ediyorum ,cok guzel muhabbeti bol verimi yuksek bir etkinlik oldu darisi bir sonraki bulusmaya diyorum boyle etkinliklerin kacirilmamasi gerektigini bir kez daha ustune basa basa soylemek istiyorum .

Selamlar
Tohum Saç Bitmesse Toprak Utansın ,Hedefe Varmayan Mızrak Utansın ,Hey gidi Kuheylan Koşmana Bak sen ,Catlarsan Doğuran Kısrak Utansın.NFK

Uzun yolculuğun sonunda  çok şükür evimize ulaşabildik.

Bizleri bütün misafirperverliğiyle karşılayan, Güler yüzlü, sıcak kanlı bir o kadar da mütevazi  Murat ve Burak abime  böyle bir organizasyonu gerçekleştirdikleri için kutluyor ve  çok çok teşekkür ediyorum.

Ustalarla beraber demir dövmek, ateşi körüklemek, onları dinlemek, tanımak konuşmak her şey ama her şey çok güzeldi. Oradaki bütün ustalarımıza da ayrıca teşekkürler.

Sağolun, var olun, Herkesten allah razı olsun..

dagcı

• *
  • 29
  • Meslek: bileme ustası
  • Yer: kütahya
Nasıl başlasam nasıl konuşsam bilemiyorum
gözlerimden yaşlar süzülüyor
Hem sizleri tanımanın onuru hemde usta
eli öpmenin gururu
bunca üstadı heebiri ayrı degerde bir arada
bulmak
Dost dediğin böyle sizler gibi candan sarılmalı
yüregimize düşen kor hala cok sıcak
sogumakda bilmez artık
ben öncelikle abime cok teşekkür ederim
sizlerle tanışmaya vesile oldugu için
Bıcaksanatı 
yürek sanatı
 kardeşlik sanatıymış
valla yazamıyorum
Cokkk duyguluyum cümlelerim yetmeyecek
içtenlignize sevginize övgünüze
insallah Rabbim sizleri bir daha misafir etmyi bize
nasip eder
babamında cok slmları var
herkesin evine sag salim ulaşmasıda
cok güzel
şükür rabbime

seven daima kazanır...!!!!!!!!

dagcı

• *
  • 29
  • Meslek: bileme ustası
  • Yer: kütahya
Evimiz atölyemiz yüregimiz her daim sizlere acık herkese sonsuz teşekkürler
allah razı olsun
seven daima kazanır...!!!!!!!!

Emrah

• 1435
  • Meslek: Elektrik Pano
  • Yer: Antalya-1980
Katılanlar adına sevindim. Umarım bir başka etkinlikte görüşmek kısmet olur
Her zaman doğru söyle ki, ne dediğini hatırlamak zorunda kalmayasın...

Brac

• 624
  • Burak/1984/İstanbul
  • Meslek: Endüstriyel ve Mekanik Tasarım
  • Yer: İstanbul
Süper bi etkinlik olmuş kaçırdığım için kendi adıma çok üzüldüm ama bir o kadar da katılım sağlayan arkadaşlar adına sevindim  :2up herkesin emeğine sağlık.

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece

Bende her ne kadar kelimelerin anlatmak ta yetersiz kalacağını bile bile buradan tekrar Murat ve Burak ustalarıma çok ama çoook teşekkür etmek istiyorum. Bize müthiş bir misafirperverlik gösterdiler her şey süper ötesi idi . Sağolun var olun  :2up :2up :2up  İcabet edip gelen diğer tanımadığı gönüldaşalarımla yüz yüze görüştüğüm için ayrıca çok memnun oldum iyi ki varsın BIÇAK SANATI AİLESİ  :2up :2up :2up

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
Anlatılmaz yaşanır kelimesinin karşılığı bu etkinlik oldu galiba. Ev sahibi arkadaşlarımız, değerli babaları ve dostları misafir perverliğin en güzel örneğini sergilediler. Abilerimiz ve arkadaşlarımız ile kavuşup hoş muhabbet etmemize vesile oldular. Başta ev sahiplerimize ve etkinliğe katılan tüm abilerimize, dostlarımıza böyle bir güzellik yaşattığı için şükranlarımı sunarım.

Aykut Yaren

• *
  • 560
  • Meslek: serbest
  • Yer: yalova
Böyle bir işe girişmek yürek ister ve biz o yüreği gördük.Ev sahibi Murat ve Burak(annemiz :D) Yılmaz kardeşlerimize balık üstadı babalarına onlara yardımcı olan Kütahyalı dostlarımıza uzakta bile olsa evlerinden börekler,ekmekler,ballar ve kaymaklar gönderen annelerimize katılım gösteren tüm usta abilerime ve kardeşlerime canı gönülden teşekkür ederim.Kütahya'da doğan güneşe,porsuk barajına,sudan yüzen balığına,gökte uçan kuşuna selamlar olsun.Tekrar görüşmek dileğiyle...

Hakan AKSOY

• *
  • 465
  • Yer: Konya
.Ev sahibi Murat ve Burak(annemiz :D)

Ilahi aykut hic gulecegim yoktu :) allah senin iyiligini versin
Tohum Saç Bitmesse Toprak Utansın ,Hedefe Varmayan Mızrak Utansın ,Hey gidi Kuheylan Koşmana Bak sen ,Catlarsan Doğuran Kısrak Utansın.NFK

erdoğankükrer

• 399
  • Meslek: tcdd işçi
  • Yer: manisa
.Ev sahibi Murat ve Burak(annemiz :D)

Ilahi aykut hic gulecegim yoktu :) allah senin iyiligini versin

abi adam pazar sabahı kendini aştı ya 30 kişilik gözleme yaptı  :2up

merttt9

• 1419
hedef 100 kisi  :-*

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
Belki 20 veya daha fazla zamandır böyle güzel katmer yememiştim. Burak'ın marifetleri ve el lezzeti bir başkaymış.

merttt9

• 1419
daha resimler videolar eklencekti.bakalım ne zaman eklencek