Bıçak Sanatı - Forum

''KÜTAHYA BULUŞMASI'' GERÇEKLEŞTİ BİTTİ :) TEK BAŞLIK FOTOLAR VİDEOLAR..

Metin KILIÇ

• Çırak
  • 930
  • Meslek: Memur
  • Yer: Muğla - Akyaka
yukarıdaki popilist fotom olmasaymış iyiymiş ali aman dikkat tehlikeli görüntülerim paylaşılmasın :D

Duvar kağıdı yaptım ben onu :)

Ben de yazıcıdan renkli çıktısını alıp yatağımın baş ucuna koydum. Hanım biraz rahatsız oldu galiba. Niyeyse?   :D :D

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
usta bilmeyenler öğrensin yeni akım bıçakları tanıtırken artık kol kaslarımızı da ön pilana çıkarıcaz  :D

cihankara

• 281
  • Meslek: turizm
  • Yer: Antalya
Kolay yüklenmesi açısından fotoğrafları facebook sayfama yükledim https://www.facebook.com/cihankara07/media_set?set=a.10153603963358895.1073741836.518938894&type=1 ,fotoğrafların burada direkt görünmesi için hızlıresim.com haricinde hangi siteleri kullanabiliriz ? Malum hızlıresim'e teker teker yüklemek uzun zaman alıyor.

mustafa çınar

• 509
  • Yer: Ankara
   cihan ustam ellerine sağlık. efsane fotoğraflar var gerçekten. bakarken tekrar yaşadım adeta buluşmayı, sağolasın. başta kütahyada bizleri ağırlayan abilerimiz kardeşlerimiz olmak üzere bu toplantıda emeği geçen bütün ustalarımıza teşekkür ederim :)

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
Gmail adresini kullanarak Google+ veya Google Drive kullanabilirsin. Ayrıca https://mega.co.nz/ gibi dosya paylaşım sitelerini de kullanabilirsin.

Aykut Yaren

• *
  • 560
  • Meslek: serbest
  • Yer: yalova
Kolay yüklenmesi açısından fotoğrafları facebook sayfama yükledim https://www.facebook.com/cihankara07/media_set?set=a.10153603963358895.1073741836.518938894&type=1 ,fotoğrafların burada direkt görünmesi için hızlıresim.com haricinde hangi siteleri kullanabiliriz ? Malum hızlıresim'e teker teker yüklemek uzun zaman alıyor.
Cihan fotoğraflar çok fena  :2up :2up :2up :2up :2up

mehmet dülcek

• 3207
cihan eline sağlık harika fotolar çekmişssin ellerine sağlık

turgut aydemir

• *
  • 449
  • Meslek: bıçak ımalatı
  • Yer: bursa
Merhaba Arkadaşlar kütahya buluşması o kadar harikaydıki bu duyguları anlatmaya kelimeler yetersiz kalıyor bize gönüllerini açan murat ve burak kardeşimize ve bu işte ağabeylik yapan sefa hocamıza  rasim abimize  ve aramıza katılarak bizi onurlandıran kemal elitemiz abimize ve gönül sıcaklığıyla katılan diğer değerli arkadaşlarıma benide  aralarına aldıkları için çok teşekkür ederim,(yanlız portakal kabuğu meselesi unutulmasın sefa hocam) ;)

mehmet dülcek

• 3207
Merhaba Arkadaşlar kütahya buluşması o kadar harikaydıki bu duyguları anlatmaya kelimeler yetersiz kalıyor bize gönüllerini açan murat ve burak kardeşimize ve bu işte ağabeylik yapan sefa hocamıza  rasim abimize  ve aramıza katılarak bizi onurlandıran kemal elitemiz abimize ve gönül sıcaklığıyla katılan diğer değerli arkadaşlarıma benide  aralarına aldıkları için çok teşekkür ederim,(yanlız portakal kabuğu meselesi unutulmasın sefa hocam) ;)

ustam seninle vakit geçirmek sohbet etmekte çok keyifliydi iyiki varsın ellerinden öperim birde tesçilli çırağınım artık bunuda unutmayalım :)
« Son Düzenleme: 13 Ekim 2015, 18:20:03 Gönderen: mehmet&renas »

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
Portakal kabuğu aramızda sır değilmiydi :)

cihankara

• 281

cihankara

• 281

cihankara

• 281

cihankara

• 281

cihankara

• 281

cihankara

• 281

cihankara

• 281

Ali Yiğit Özkan

• *
  • 1294
  • Meslek: Tıp Yayıncılığı
Cihan bitirdin beni, iyi ki 5 dakikacık uyuduk :)

cihankara

• 281

cihankara

• 281