Alıntı yapılan: Hasan BAHCİVAN - 05 Aralık 2015, 23:28:58Metin abi hayırlı olsun. Sanırım çiğköfteye devam her çiğköfteden sonra bir makina alırsan süper olur valla ( gerçi ben yiyemedim ama senin de dediğin gibi tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz )Taner abi eline sağlık her yaptığın işte olduğu gibi bunda da harika bir iş çıkarmışın. Ben en çok tabla tasarımını merak ediyorum. Bir de zımparanın üzerinde aktığı dayama tablasında hareket kabiliyeti yok mu? Yoksa içerisinde ayrı bir mühendislik mi gizli? Eğer yok ise olması gerekmez mi?taner usta eline sağlık gerçekten çok güzel bir makine olacak . hasan abi bu makinenin ust versiyonundan sağolsun taner abi benim için de birtane yapıyor onda da kaydırma tablası sabit diğer kullandığım mekinelerdekiler ayarlanabilirdi ama bana ekstrem bir fayda sağladığını söyleyemem taner usta bu parçayı d3 ten ypıp su verdi yüzey sıfır taşlanmış ve çık hassas ön iki tekere göre ayarlanmış enazından ben kendikimi buşekilde istemiştim.buarada benim canavarda yakında elime ulaşıcak ozaman artsı eksisiyle bir inceleme videosu çekmeyi düşünüyorum
Metin abi hayırlı olsun. Sanırım çiğköfteye devam her çiğköfteden sonra bir makina alırsan süper olur valla ( gerçi ben yiyemedim ama senin de dediğin gibi tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz )Taner abi eline sağlık her yaptığın işte olduğu gibi bunda da harika bir iş çıkarmışın. Ben en çok tabla tasarımını merak ediyorum. Bir de zımparanın üzerinde aktığı dayama tablasında hareket kabiliyeti yok mu? Yoksa içerisinde ayrı bir mühendislik mi gizli? Eğer yok ise olması gerekmez mi?
Dayama tablası aynı zamanda taşlama eşiği aparatı olarak kullanılacak ise ayarlı olması faydalı olabilir. Ayrıca zaman içinde tekrardan taşlama gerekir ise yine ayarlı ve sökülebilir olmasında fayda var. Ama bişey söyleyeyim çok fena kıskandım
Ellerine sağlik Taner abi. Çok guzel fiyata efektif bir 4 teker cikmiş. Metin bey guzel gunlerde kazasiz belasiz kullanin.
Malzeme cok dolu gözüküyor. On tekerleri tutan kolun yekpare lamadan olmasi cok iyi olmus. Aci ayarinin yapildigi alyanli vidalarin ucuna bi kelebek gibi birsey kaynatilamazmi acaba. Yada sikma kolu. Bazen etrafta alyan arayip duruyor insan
Metin kardeşim,sen sat elindeki o güzelim ve şirin makinayı,bekle şimdi bu karışık-kuruşuk makina gelecek diye Şaka bir yana,şimdiden hayırlı,uğurlu olsun,kazasız,belasız kullanmanı diliyorum.
Hımm!!! cııızzzZZZZ... Ne diyim! Taner ustam eline sağlık, Metin sende iyi günlerde kullan Diğer makineyi de sabırsızlıkla bekliyorum. Kolay gelsin.