Muhammet hoşgeldin. Bizde arkanızdan konuşup atıp tutuyorduk öyle. Baskın yemiş gibi olduk
Üstat tekrardan teşekkürler. Erdoğan sana da ayriyeten teşekkür ederim hem fotolar hem güzel muhabbetin için kardeşim.
Ya bu arada bazı arkadaşlar elimde patlayan şişeden hiç bahsetmemiş. Öyle hemen unutuldu gitti olmasın araya kaynamasın. O atölyeye gidilecek. Tarafım memnun edilecek arkadaş 
Son olarak Turgut Ustamın çırağı resmi olarak ben değil miyim. Usta elini kime öptürmüş ise çırak o dur. Bu tanımlamaya göre çırak ben oluyorum. Varsa başka Turgut ustamın elini verdiği çıksın konuşalım.
muhabbetin güzelliği ortamdan oldu sanırım kardeşim ben teşekkür ederim

bi ara aynen öyle bi durum oldu dimi mehmet abi seni götürüyodu

ama adam sağlam nisancı attığını vuruyo elinde vurdu şişeyi yani
forumda biraz resmiyet var ama ordaki ortam çok farklıydı dimi kendimi evde mahalle arkadaşlarımla gibi hissettim

Ustalar çok babacan çırakları biraz ezdiler tabi ama olacak okadar

sen bi ara Turgut usta ateşi yakıymmı diye okadar ısrar ettin ki ateş kendiliğinden yanacaktı valla

yüz yüze tanıdığım herkezin bıçaklarını, forum geçmişini tekrar baştan okuyorum artık tanıyorum ya daha bi güzel geliyor. Söylemeden geçemiycem orda tanışınca en çok şaşırdığım Soytürk abi çıktı resimde hiç belli etmiyo ama Maşallah spartada doğmuş büyümüş gibi zincirbozan, gladyatör, saldıray isimlerinin nerden geldiği belli oldu

artık kamyon makasından bıçak dövdüm değilde kamyondan tank dövdüm derse hiç şaşırmam yani.