Bıçak Sanatı - Forum

''KÜTAHYA BULUŞMASI'' GERÇEKLEŞTİ BİTTİ :) TEK BAŞLIK FOTOLAR VİDEOLAR..

Metin KILIÇ

• Çırak
  • 930
  • Meslek: Memur
  • Yer: Muğla - Akyaka
Muhammet hoşgeldin. Bizde arkanızdan konuşup atıp tutuyorduk öyle. Baskın yemiş gibi olduk  ::) Üstat tekrardan teşekkürler. Erdoğan sana da ayriyeten teşekkür ederim hem fotolar hem güzel muhabbetin için kardeşim.

Ya bu arada bazı arkadaşlar elimde patlayan şişeden hiç bahsetmemiş. Öyle hemen unutuldu gitti olmasın araya kaynamasın. O atölyeye gidilecek. Tarafım memnun edilecek arkadaş :)

Son olarak Turgut Ustamın çırağı resmi olarak ben değil miyim. Usta elini kime öptürmüş ise çırak o dur. Bu tanımlamaya göre çırak ben oluyorum. Varsa başka Turgut ustamın elini verdiği çıksın konuşalım.

Ben zorla öptüm. Sayılır mı?  :D

atikmehmet

• 1212
  • Mehmet ATİK - 1984
  • Meslek: Şehir Plancısı
  • Yer: İstanbul
Hadi ya Abi ihtimal vermemiştim :) Bende zorla öptüm ama bunu fazla dillendirmeyelim. Önemli olan eylemin yerine getirilmiş olması  ;)

Tamam o zaman iki ettik. Daha fazla uzatmayalım aramızda anlaşalım abi. İlk sıra hakkındır. 2 numarada ben varım o zaman.  Şimdi katılımcıların yarısı bizde öptük falan der kalırız ortada :)
Nece yitik biçek erse öz sapın yonumas
www.instagram.com/atik_mehmt/
www.mehmetatik.com

Hakan AKSOY

• *
  • 465
  • Yer: Konya
Herkese merhaba. Ben anladigim kadariyla çoğu kişi kütahyada ilk defa yüzyüze  karşilaşti. Gerçekten orada cereyan eden samimiyet ve dostluk havasi çok güzeldi. Hepinizin yüreğine ve ayağina saglik teşekkür ederiz.

Muhammed kardesim hosgeldin ,en cok kahrimizi cekenlerin basinda geliyorsun hakkini helal et umarim baska bir bulusma da biz de sana senin gibi olmasada hizmet ederiz  sagolasin her sey icin tekrar tesekkurler .

Selamlar
Tohum Saç Bitmesse Toprak Utansın ,Hedefe Varmayan Mızrak Utansın ,Hey gidi Kuheylan Koşmana Bak sen ,Catlarsan Doğuran Kısrak Utansın.NFK

erdoğankükrer

• 399
  • Meslek: tcdd işçi
  • Yer: manisa
Muhammet hoşgeldin. Bizde arkanızdan konuşup atıp tutuyorduk öyle. Baskın yemiş gibi olduk  ::) Üstat tekrardan teşekkürler. Erdoğan sana da ayriyeten teşekkür ederim hem fotolar hem güzel muhabbetin için kardeşim.

Ya bu arada bazı arkadaşlar elimde patlayan şişeden hiç bahsetmemiş. Öyle hemen unutuldu gitti olmasın araya kaynamasın. O atölyeye gidilecek. Tarafım memnun edilecek arkadaş :)

Son olarak Turgut Ustamın çırağı resmi olarak ben değil miyim. Usta elini kime öptürmüş ise çırak o dur. Bu tanımlamaya göre çırak ben oluyorum. Varsa başka Turgut ustamın elini verdiği çıksın konuşalım.

muhabbetin güzelliği ortamdan oldu sanırım kardeşim  ben teşekkür ederim ^-^   bi ara aynen öyle bi durum oldu dimi mehmet abi seni götürüyodu  ;D ama adam sağlam nisancı attığını vuruyo elinde vurdu şişeyi yani  :))

forumda biraz resmiyet var ama ordaki ortam çok farklıydı dimi kendimi evde mahalle arkadaşlarımla gibi hissettim :2up Ustalar çok babacan  çırakları biraz ezdiler tabi ama olacak okadar  :D  sen bi ara Turgut usta ateşi yakıymmı diye okadar ısrar ettin ki ateş kendiliğinden yanacaktı valla ^-^ yüz yüze tanıdığım herkezin bıçaklarını, forum geçmişini tekrar baştan okuyorum artık tanıyorum ya daha bi güzel geliyor. Söylemeden geçemiycem orda tanışınca en çok şaşırdığım Soytürk abi çıktı resimde hiç belli etmiyo ama Maşallah spartada doğmuş büyümüş gibi zincirbozan, gladyatör, saldıray isimlerinin nerden geldiği belli oldu  :2up artık kamyon makasından bıçak dövdüm değilde kamyondan tank dövdüm derse hiç şaşırmam yani.

RSM57

• 2640
  • 0532 375 01 99
  • Meslek: Sıcak Dövme
  • Yer: Eyüp/İstanbul

muhabbetin güzelliği ortamdan oldu sanırım kardeşim  ben teşekkür ederim ^-^   bi ara aynen öyle bi durum oldu dimi mehmet abi seni götürüyodu  ;D ama adam sağlam nisancı attığını vuruyo elinde vurdu şişeyi yani  :))

forumda biraz resmiyet var ama ordaki ortam çok farklıydı dimi kendimi evde mahalle arkadaşlarımla gibi hissettim :2up Ustalar çok babacan  çırakları biraz ezdiler tabi ama olacak okadar  :D  sen bi ara Turgut usta ateşi yakıymmı diye okadar ısrar ettin ki ateş kendiliğinden yanacaktı valla ^-^ yüz yüze tanıdığım herkezin bıçaklarını, forum geçmişini tekrar baştan okuyorum artık tanıyorum ya daha bi güzel geliyor. Söylemeden geçemiycem orda tanışınca en çok şaşırdığım Soytürk abi çıktı resimde hiç belli etmiyo ama Maşallah spartada doğmuş büyümüş gibi zincirbozan, gladyatör, saldıray isimlerinin nerden geldiği belli oldu  :2up artık kamyon makasından bıçak dövdüm değilde kamyondan tank dövdüm derse hiç şaşırmam yani.

;D ;D ;D ;D     :2up :2up :2up :2up

Muhammed yildiz

• *
  • 7
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: Kütahya

Ben zorla öptüm. Sayılır mı?  :D

Hoşbbuldum Metin abicim

Muhammed yildiz

• *
  • 7
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: Kütahya
Herkese merhaba. Ben anladigim kadariyla çoğu kişi kütahyada ilk defa yüzyüze  karşilaşti. Gerçekten orada cereyan eden samimiyet ve dostluk havasi çok güzeldi. Hepinizin yüreğine ve ayağina saglik teşekkür ederiz.

Muhammed kardesim hosgeldin ,en cok kahrimizi cekenlerin basinda geliyorsun hakkini helal et umarim baska bir bulusma da biz de sana senin gibi olmasada hizmet ederiz  sagolasin her sey icin tekrar tesekkurler .

Selamlar
ne kahri Hakan abi estagrirullah.. Sizin  gibi böyle güzel insanlara nacizhane hizmette bulunmak büyük bi  zevkti.
Inşallah önümüzdekki senelerde de yine kütahyada buluşma imkani olurda daha iyi imkanlarla daha  iyi bi şekilde sizleri ağirlamak isteriz.

gökhan bakla

• 2620
    • blog
  • Yer: İstanbul / Tekirdağ - 1978
Koşullarımı denkleştirip gelemedim ama büyük bir organizasyonu yine ıskaladım. O bakımdan kendimi tebrik ediyorum.

+1
Kısmetse seneye diyelim ve avunalım... :(

( dostları, ortamı bir kenara koy, en çok ta kokoreçe içim gitti ya laa...  O:-) )

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
Koşullarımı denkleştirip gelemedim ama büyük bir organizasyonu yine ıskaladım. O bakımdan kendimi tebrik ediyorum.

+1
Kısmetse seneye diyelim ve avunalım... :(

( dostları, ortamı bir kenara koy, en çok ta kokoreçe içim gitti ya laa...  O:-) )
sırf kokereçmi neler kaçırdın bir bilsen sabah kahvaltısındaki balı kaymağımı melemenimi doğal bahçe domatesi karpuzumu söylim güveçte etler ve efsane gözlemeyide unutmayalım  :)

gökhan bakla

• 2620
    • blog
Say Mehmet say say,

Seneye 100 kişi çekirge sürüsü gibi yığılırsak oraya yersin sen balı kaymağı !!!

mehmet dülcek

• 3207
Say Mehmet say say,

Seneye 100 kişi çekirge sürüsü gibi yığılırsak oraya yersin sen balı kaymağı !!!

olsun doğal bahçe  soğanı da  çok faydalıdır  :D seneye de bunu yazarız atık

damasscus(Ömer Yüksel GÜNER)

• 1805
  • Ömer Yüksel GÜNER-Yaş 40
  • Meslek: Kamu-Teknisyen
  • Yer: Ankara-Ordu
Say Mehmet say say,

:2up
"Aklınıza sürekli bıçak veya keskin olan bir şey geliyorsa, Bıçak Hastalığı'na yakalanmışsınız demektir..."

erdoğankükrer

• 399
  • Meslek: tcdd işçi
  • Yer: manisa
Say Mehmet say say,

Aa bak çok iyi soğan yerim mehmet abi iyi bilir:)) o da cok saglam güveç yer hani :2up

mehmet dülcek

• 3207
Say Mehmet say say,

Aa bak çok iyi soğan yerim mehmet abi iyi bilir:)) o da cok saglam güveç yer hani :2up

ya senin yüzünden yemek yemedim inan boğazımdan geçmedi  :D

şimdi güveçler geldi herkesin 2-3 kişi bir tabaktan yemek yiyiyoruz talihsiz erdoğan öyle bir yere oturmuşki iki tabağada uzak  bir baktım bütün soğanları önüne toplamış hırsla soğan yiyor  :))

turgut aydemir

• *
  • 449
  • Meslek: bıçak ımalatı
  • Yer: bursa
Say Mehmet say say,

Ya mehmet  sende bi susmadın ya vır vır vır git hadiya
« Son Düzenleme: 16 Ekim 2015, 16:06:38 Gönderen: turgut aydemir »

gökhan bakla

• 2620
    • blog
Turgut ustam balı kaymağı fazla kaçıranlar belli oluyor sanırım, nasıl bir balsa artık, hala geçmemiş tesiri...

Bu arada o bal kaymaktan sonra herkes sağ salim dönmüş ya geri, verilmiş sadakanız varmış... ::)
Öyle ortamda bal kaymak yedirilir mi, aman diyim seneye olmasın bal kaymak...

Kokoreç candır, bol ayran olsun mışıl mışıl uyutur herkesi oohhh... O:-)

Hakan AKSOY

• *
  • 465
  • Yer: Konya
Bu arada o bal kaymaktan sonra herkes sağ salim dönmüş ya geri, verilmiş sadakanız varmış... ::)

Sanki birileri Gokhan Bakla  ustamin kulagina bir seyler fisildamis gibi geldi bana  :D :D :D 
Tohum Saç Bitmesse Toprak Utansın ,Hedefe Varmayan Mızrak Utansın ,Hey gidi Kuheylan Koşmana Bak sen ,Catlarsan Doğuran Kısrak Utansın.NFK

Metin KILIÇ

• Çırak
  • 930
  • Meslek: Memur
  • Yer: Muğla - Akyaka
Resmini eklediğim bıçağın hikayesi için ayrı bir başlık açtım. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=8903.0

mehmet dülcek

• 3207
Say Mehmet say say,

Ya mehmet  sende bi susmadın ya vır vır vır git hadiya

bak çıraklıktan istifa edrim haaa :D

Turgut ustam balı kaymağı fazla kaçıranlar belli oluyor sanırım, nasıl bir balsa artık, hala geçmemiş tesiri...

Kokoreç candır, bol ayran olsun mışıl mışıl uyutur herkesi oohhh... O:-)
Sen öyle diyorsun ama baldan alıp eve götürenler de var, düşün yani  ::)