Bıçak Sanatı - Forum

''KÜTAHYA BULUŞMASI'' GERÇEKLEŞTİ BİTTİ :) TEK BAŞLIK FOTOLAR VİDEOLAR..

Metin KILIÇ

• Çırak
  • 930
  • Meslek: Memur
  • Yer: Muğla - Akyaka
Fotoğraflarla başlayalım.  :)

Biraz kas gösterelim.  :D

Sürpriz...

Bant zımpara eğriymiş. Yoğurduk da düzeldi şükür.

Haznedar

• 1576
  • 0541-572 93 44 1983 / Tarık HAZNEDAR
  • Meslek: Tornacı
  • Yer: Balıkesir
daha resimler videolar eklencekti.bakalım ne zaman eklencek

Mert bey iyi niyetli olduğunuzu düşünerekten bir şey söylemek isterim. Mesajlarınızla katılımda bulunuyorsunuz fakat. Kurduğunuz cümleler kendi adıma söleyeyim tedirgin edici bu güzel buluşmaya katkı sağlamıyor.  :)

merttt9

• 1419
  • Meslek: Tekstil
  • Yer: Bursa
ulkedeki en uygun ortam kutahya gibi geldi

merttt9

• 1419
  • Meslek: Tekstil
  • Yer: Bursa
daha resimler videolar eklencekti.bakalım ne zaman eklencek

Mert bey iyi niyetli olduğunuzu düşünerekten bir şey söylemek isterim. Mesajlarınızla katılımda bulunuyorsunuz fakat. Kurduğunuz cümleler kendi adıma söleyeyim tedirgin edici bu güzel buluşmaya katkı sağlamıyor.  :)

ok susayım gelmediysen bos konusma cok konusma falan diye dusunuyorsunuz

ama gelseydim gelecegimi foruma yazardım yolculukta yanıma arkadasta alırdım cogu kisi gizli saklı gelmis gibi arac plakaları bursa balıkesir vs vs

ama guzel etkinlik  :2up  emre ustada olsaymıs iyiymis :2up
« Son Düzenleme: 12 Ekim 2015, 21:05:05 Gönderen: merttt9 »

Ali Yiğit Özkan

• *
  • 1294
  • Meslek: Tıp Yayıncılığı
  • Yer: Antalya
ulkedeki en uygun ortam kutahya gibi geldi

Hocam hakikatten garipleşmeye başladı bu durum :)

Fotoğraflar şu an Cihan'da. Sağ olsun kendisi oldukça emek verdi bu işe. Videolarında düzenlenmesi için kendisine yolluyorum. Yüklenme yaklaşık 3 saattir sürüyor. Yani biraz daha vakit alacak, en azından videolar...

adem42

• 647
  • Yer: Ankara
Güzel görüntüler. Birlik, beraberlik, paylaşma.  :2up

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
sabahtır yazıp yazıp siliyorum  gerçekten yazdıklarım hisettiklerimi anlatmıyor murat abilerin bizi karşımaları misafir perverlikleri anlatılıcak gibi değil murat abi burak abi ve diğer arkadaşlara yürekten teşekkür ederim bu güzel insanları yetiştiren babanında ellerinden öperim

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
yukarıdaki popilist fotom olmasaymış iyiymiş ali aman dikkat tehlikeli görüntülerim paylaşılmasın :D

Metin KILIÇ

• Çırak
  • 930
  • Meslek: Memur
  • Yer: Muğla - Akyaka

Murat AKIN

• 619
  • Meslek: Emekli teknik öğretmen
  • Yer: Tekirdağ
Bıçak Sanatı formuna yakışır bir toplantı olmuş.

Ali Yiğit Özkan

• *
  • 1294
Benim için müthiş bir deneyimdi, beklentilerimin çok üstünde bir ortam ile karşılaştım açıkçası. Gerek Burak ve Murat abi olsun, gerek Kütahya'lı arkadaşlar olsun bizleri çok iyi ağırladılar ve açıkçası birazda mahçup ettiler:) Ortam dostluk, kardeşlik ortamıydı. Değerli abilerimiz ile yapılan sohbetler hem bilgilendirici hemde mizahi açıdan unutulmazdı :) Gülerek öğrendiğimiz, tanıştığımız ve kaynaştığımız güzel bir organizasyon oldu.

Buradan tekrar söylemekte fayda var, gelmeyen arkadaşlar çok şey kaçırdılar. Ama seneye daha kalabalık olacağımıza inanıyorum. Ve bence bu buluşma kısa zamanda gelenekleşecek ve şenlik tadında ilerleyecek.

Ali Yiğit Özkan

• *
  • 1294
yukarıdaki popilist fotom olmasaymış iyiymiş ali aman dikkat tehlikeli görüntülerim paylaşılmasın :D

Duvar kağıdı yaptım ben onu :)

erdoğankükrer

• 399
  • Meslek: tcdd işçi
  • Yer: manisa
Benim için müthiş bir deneyimdi, beklentilerimin çok üstünde bir ortam ile karşılaştım açıkçası. Gerek Burak ve Murat abi olsun, gerek Kütahya'lı arkadaşlar olsun bizleri çok iyi ağırladılar ve açıkçası birazda mahçup ettiler:) Ortam dostluk, kardeşlik ortamıydı. Değerli abilerimiz ile yapılan sohbetler hem bilgilendirici hemde mizahi açıdan unutulmazdı :) Gülerek öğrendiğimiz, tanıştığımız ve kaynaştığımız güzel bir organizasyon oldu.

Buradan tekrar söylemekte fayda var, gelmeyen arkadaşlar çok şey kaçırdılar. Ama seneye daha kalabalık olacağımıza inanıyorum. Ve bence bu buluşma kısa zamanda gelenekleşecek ve şenlik tadında ilerleyecek.

abi murat ve burak abilere zaten lafımız yokta diğer kütahyalı arkadaşlar hiç oturmadı ya kanımca adamlar abileri mahçup olmasın  hani bi eksik bi aksak olmasın diye koşuşturup durdular valla hakları ödenmez yani. la kardeş gel otur şöyle biraz diyorum abi biraz işim var şunu yapıym bunu yapıym  ^-^

ali'nin de dediği gibi sanal ortamdan reel ortama geçiyosun insanın içinde acaba nasıl olur ki gibi bi durum oluyor. ama ustalar öyle sıcak kanlı ki yarım saat demiyo ısınıp kaynaşmak  :2up valla bu etkinlik olaylarını böyle yıla bölmesek 6 aya bölsek süper olur ben daha şimdiden dierini iple çekiyorum  :D

arfyldz

• 790
  • Meslek: mobilya
  • Yer: antalya
          Sayenizde yeni bir huyum daha ortaya çıktı KISKANÇLIK... Hepinizin adına çok sevindim eğlenceli ve eğitici olduğu kesin. Bir şeyi merak ediyorum;jandarma yakalasaydı ne diyecektiniz. Ortalık bıçak kılıç hatta tüfek bile var. Başka zaman bize de nasip olur inşallah.

Ali Yiğit Özkan

• *
  • 1294
          Sayenizde yeni bir huyum daha ortaya çıktı KISKANÇLIK... Hepinizin adına çok sevindim eğlenceli ve eğitici olduğu kesin. Bir şeyi merak ediyorum;jandarma yakalasaydı ne diyecektiniz. Ortalık bıçak kılıç hatta tüfek bile var. Başka zaman bize de nasip olur inşallah.

Ortam zaten Madmax gibiydi. Ev sahiplerimiz bölgenin bilinen, tanınan ve saygı gören kişileri. Her hangi bir sıkıntı olacağını sanmam ama diyelim ki oldu. İşte o zaman gerçekten ilginç bir haber izlenirdi televizyonlarda. "Kütahya'de basılan örgüt evinde 40 militan ve eylemlerinde kullanmak üzere ürettikleri çeşitli kılıç ve bıçaklar ele geçirildi" gibi :)

arfyldz

• 790
  • Meslek: mobilya
  • Yer: antalya
İşide malzeme temin ediyorlar flaş flaş

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
  • Meslek: bileme ustası
  • Yer: kütahya
okadar güzel yazılardan sonra dünden berı düşünüyorum ne yazsam dıye nasıl cevap versem dıye  :-\
bizler sadece elimizdeki imkani gönülden sunduk
ama buluşmayı güzelleştıren sızlerın katılımı oldu iyiki geldiniz
sayenızde gönlümüz şenlendı hanemiz bereketlendi
dostluklarımız arttı yenılerıyle cogaldı
ben şahsım ve kardeşim adına sızlerı agırlamaktan büyük onur ve gurur dugdum 
İNŞALLAH seneye daha çok katılım la daha büyük bir organızasyon yapabiliriz
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
Murat abi, ben de diğer arkadaşlar gibi ne yazacağım konusunda inan çaresizim. sen, kardeşin ve diğer dostlarınız izzet ve ikramlarınızla bizi mest ve mahcup ettiniz. abartmak gibi olmasın ama, çay bile dolduramadık kendimize, çay bile önümüze geldi. toplantıya Kemal Elitemiz gibi, hemen hemen kimsenin olmadığı zamanlarda bu işlere gönül vermiş bir abimizin katılması da aslında bıçak sanatı forumu olarak ne kadar doğru bir yolda olduğumuzun göstergesi. Kemal abinin gözündeki heves ve heyecan ve mutluluk ve samimiyet, ne kadar büyük bir olayı başardığımızın ispatı. bu başarı sadece toplantıya katılanların değil, bir şekilde foruma katkı sağlayan herkesin başarısıdır. ancak 40 yıllık dostlar arasında gerçekleştirilebilecek şakalar ve sözler havada uçuşurken kimsenin en ufak bir alınganlık göstermemesi ise bu işin farklı bir kazanımı.

şunu fark ettim ki, bıçak konusu her ne kadar ortak noktamız olsa da, orada bıçağın çok çok üstünde bir kavram vardı. dostluk ve samimiyet. ülkemizin hemen her coğrafyasından gelen ve belki de bu kalabalığa ilk kez giren bir çok arkadaşımız hiç yabancılık çekmeden aramızdaydılar. işte bu tabloyu görünce bu ülkenin, bu coğrafyanın ve kültürün gerek ev sahipliği konusundaki değerlerini gerek misafirperverlik ve samimiyet değerlerini gerekse de paylaşım değerlerini daha iyi anlıyor insan.

şu hayattaki kazanımlarım arasında bıçak sanatı ailesinin bir üyesi olmak gerçekten önemli bir yere sahip. buna katkı sağlayan tüm dostlarıma ve arkadaşlarıma minnettarım.
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

atikmehmet

• 1212
  • Mehmet ATİK - 1984
  • Meslek: Şehir Plancısı
  • Yer: İstanbul
Ne yazacağım bellide nasıl yazayım diye düşüne düşüne hiç bir şey yazamayacağım galiba. Zaten herkes özenle seçilmiş cümlelerini kurmuş  ben doğrudan dalayım söze.

Benim heyecanım gönlümün kıpırtısı geçmedi hala. Öyle güzel geçti ki sanki bir ay tatil yapmış gibiyim. Hani derlerya hamur gibi oldum diye işte öyleyim. Özellikle benim gibi çokta tanışıklığı olmayan üyeler için başka tatlı oldu zannımca. Nereye baksak samimiyet, nereye baksak içtenlik, güzellik gördük.  İnsan ancak bu kadar kısa zamanda dost edinir herhalde. Oraya gidebilmeme vesile olanlardan tutun muhabbetini, bilgisini, sanatını esirgemeden paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Rabbim sizlerden razı olsun.

Organizasyonun bence tekbir kusuru oldu. Oda adamlar (Murat Abi, Burak ve ekürileri :) ) (adam diyorum kusura bakmayın çünkü hakikaten adam gibi adamlar) bizi bir alıştırdılar eve geldik elimi çırpıyorum ne çay var ne bir şey. Krallığımız kısa sürdü ama olsun :) hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Hasan Amcam başta olmak üzere küçük demeden hepinizin ellerinden öpüyorum. Canınız sağ, muhabbet ve mutluluğunuz baki olsun.   

Nece yitik biçek erse öz sapın yonumas
www.instagram.com/atik_mehmt/
www.mehmetatik.com