Konuyu açarken özellikle kişi ve kuruluş ismi vermedim ki maksadım yanlış anlaşılmasın diye ama görüyorum ki mesele herkesin açısından böyle yorumlanmayabiliyor. Ben bu iyi niyetteyken bana mahkemeden bahsediliyor.

Öncelikle ürünün kargolanması için sürekli bana mesaj gönderildi. Salı günü gönderdim, teslim tarihi çarşamba görünüyor kargo sisteminde ama ne hikmetse dün yani perşembe günü ulaştığı söyleniyor. Kargo sistemi esas alındığında bu doğru değil.
Neyse ürünü göndermişim ve haber bekliyorum zira meselenin öncelikli muhatabı cevap verilecek ilk kişisi benim bakıyorum kargo için o mesajları atan kişiden ses soluk yok bir de bakıyorum ki bıçakla ilgili konuda yapılmış açıklama, özelden bana değil yani! Yorum sizin…
Şimdi gelelim asıl meseleye ben satın aldığım bir ürünle ilgili yaptığım her türlü testi ve bununla ilgili aklıma takılan soru işaretlerini her türlü platformda paylaşma hakkına sahibim. Dünyanın neresine giderseniz gidin hiç bir ülke kanununda buna engel bir şey yoktur. Bu benim en doğal hakkım. Mesajlarıma dikkat edin en ufak bir karalama ibaresi, kişi ve kuruluş ismi göremezsiniz. Bunun adını karalama koyup da mahkemeye taşıma hakkı olduğunu düşünen kim olursa olsun ona da kolaylıklar dilerim. Neticede bunun bir karalama olmadığı tescillenmiş olur ama elbette asılsız iddia iftiradır ve bununla ilgili ben de yasal haklarımı karşı davalarla sonuna kadar kullanırım ve bunu da ibreti alem için paylaşırım ki herkes alacağı dersi fazlasıyla almış olur. Şu konuyu avukatıma gösterdim adam yazdıklarıma baktı ve sadece güldü.
Bu konuda güzel bilgiler edindik demek ki her d2 bıçak sert metalleri kesmede aynı derece başarılı olamayabiliyormuş. O zaman ne yapacağız d2 bıçak alırken dikkatli olacağız.
Şimdi kritik 3 sorum var:
1)Vidayla yaptığım test yerlerinde bendeki fotolara bakılırsa çapak görünüyor nereye gitti o çapaklar?
2)Vidadan sonra çiviyle yaptığım testlerin fotolarına da lütfen dikkatli bakın çivinin değdiği yerler kırılma gibi mi duruyor yoksa bombeleşme gibi mi görünüyor?
3)Sert bir bıçağın ağzında kırılma olsa bu vidanın çapına uygun dairesel bir kırılma mı olur? Yoksa çentikli bir kırılma mı?
Benim önerim tam tarafsız ve objektif bir test için o bıçağın ağzı forumdaki ustalarımız tarafından incelenebilir. Ya da tarafsız güvenilir bir firmaya gerekli testler yaptırılabilir. Öbür türlü tam objektiflikten bahsetmek mümkün değil bana göre.
İşte her şey ortada takdiri değerli forum üyelerine bırakıyorum.