En iyisi ordan alınan d2 ye analiz yaptırmak ama kim yapacak.
Merhaba Arkadaşlar Ürün Satıcısı benim
Ürün D2 bunla ilğili seritifika ürün faturası hepsi mevcut..Bıçakta Sorun olmuş olabilir Ancak Bu Bıçağın agzı vida veya çivi kesecek acıda acılmadı.Şahet kullanıcı bunu alırken bunu talep etseydi ağzı ona göre acılırdı.Üründe sorun varsa Satıcı olarak bizimle iletişeme geçilebilir bizde ürünü alarak nerede hata oldugunu tespit eder ve sonraki işlem ve ürünlerde aynı hatanın olmaması için önlem alabilirdik.Eleştiri olabilir olmalıda 900 adet üzerinde ürünümüz satılmakta eleştiri olmadan hata olmadan iş ve ürün gelişmesi mümkün değil.
Burada Amaç üzüm yemekse sorun yok Para iadesi,ürün değişimi her seçenek bizde mevcut teknik destek ,online yardım 4 adet cep tefonu,1 Adet Sabit Dükkan telefonu 4 adet e mail her şey acık.1000 tl alınan bir cep tefonu bozuk çıkabiliyor aynı bantta üretilmiş 70 bin tl degeri arabanın fren sisteminde arıza çıkıyor.Böyle durumda ilk yapılan şey hak aramak .Hak Arayan Kişinın telefonlarına cevap verilmez ise ,E-maillere bakılmaz ise firmadan size destek ve yardımcı olunmaz ise ,sitem etmek kişinin en doğal hakkı saygı duymak gerek.
0533 818 1750
0542 485 7026
0553 818 1750
0224 360 2152
Kampet@mehmetmarangoz.com
ozul80@gmail.com
eticaret@mehmetmarangoz.com.tr
Amaç Ne polimik yaratmak Nede Kalp kırmak Forumda bir çok arkadaş bizi tanır bizden yana hak kaldığını söyleyen .Bana eksik malzeme gönderdi diyen aradım ilğlenmedi sorumu çözmedi,Para iademi istedim yapmadı Eksik malzeme gönderdi tamamlamadı diyen arkadaşlar varsa yukarıdaki iletişim bilğilerinden bize ulaşabilir .İnsan bu beşerde şaşarda mesele sadece niyet '' Niyeti hayır olanın akıbeti hayır olur''
''Ürünlerimizi Satana Kadar Değil Sattıktan Sonrada Arkasında Durmak Öncelikli Hedefimizdir''