bu damı scandi 
Scandi ile ilgili düşünceler yavaş yavaş değişmeye başaldı.
Tebrik ederim Bületn usta çok güzel olmuş .Ayrıca japonyaya gitmesi gurur verici bir olay 
Teşekkür ederim,bu scandi değil

çok şık bir bıçak olmuş. Ellerine sağlık Bülent ustam 
Teşekkür ederim Halil

boyutu temiz işçiliği ile çok güzel bir bıçak olmuş Bülent usta . N695 paslanmaz olarak performansını beğenerek kullandığım bir çelık. benim gözüme takılan taşlama eşiği , bu tarz bıçaklarda taşlama eşiği ya olmuyor yada parmak oyuğunun ortalarına kadar geri çekiliyor. kullanımda sıkıntı çıkarırmı bilemem ama su taşları ile bileme yapılacak sa bence sahibini biraz uğraştıracak derim..
Teşekkür ederim Taner ustam

Taşlama eşiği konusunda aynı fikirdeyim,bıçağın ağız açma işini bitirmeden nasıl olacağı konusunda bir fotoğraf gönderdim,ağız açıldıktan sonra gene fotoğraf gönderip özellikle fikrini sordum,taşlama eşiği ile ilgili birşey söylemedi,
Normalde mutfak tarafında kullandıları çok bıçakları varmış,bunu sıcak masa servisine geçtiğinde kullanmak için istedi,tam bileme için dipten burun kısmına doğru olursa sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum..
Aslında bıçağın sadece burundan itibaren 10cm kesici kısmı çalışacak,oda 4-5 cm kalınlıkta et blok kesmek için,eğer taşlama eşiği çok zorlarsa yeni bir bıçak yaparız vesile olur

Ellerine sağlık. Taner usta değişik bir konuya değinmiş 
Eğer çok sıkıntı olursa yenisini yaparız ama bir tecrübe etsin sonra netice ortaya çıkacak

Yine eşsiz bir çalışma yine harika çizgiler ve bülent bey bu sefer ki çalışmanın uluslararası olmasi da cabası daha ne olsun. Büyük bir marka olacaksınız derken nasıl güzel gelişmeler yaşanıyor , uluslararası bir marka olursunuz inşallah ellerinize sağlık . benim ki kadar olmasa da bu şef bıçağının formuda güzelmiş
şaka bir yana şahsen ben çok begendim.

Teşekkür ederim Yasin bey