Çok güzel görünüyor. Kabzada bence ahşap kullan.
Teşekkürler Salim,
niyetim suya dayanıklı sınıf bir ahşap kabza yönününde,epeydir duran yıllanmış yeşil pelesenk bir parça var yeterse onu kullanacağım

Bülent bey harika olmuş. Elleriniz dert görmesin.
Kesinlikle corian kabza diyorum. 
Teşekkürler

Eline sağlık abi.Hızlıca bir geçmişe baktım D2den olanın bitmiş halini göremedik bu sefer bunu görelim. 
Kabzaya gelince bende sudan etkilenmeyen birşey olmasından yanayım corian veya 3 boyutlu malzemelerinizden biriyle yapın. 
Teşekkürler Osman

D2 versiyon biraz aceleye geldi fotoğraf çekemedim,ama bunu özellikle senin için fotoğraflayayım

Corian iyi güzelde çok ağır oluyor. Açıkçası corian yerine siyah fiberi tercih ederim. 3 boyutlu kabza malzemeleri de olur ama onda da seçime dikkat etmek gerekir. Hiçbiri ahşabın sıcaklığını vermez. Yanılmıyorsam kendin kullanacaksın o zaman bence ahşap olsun
Aynı fikirdeyim,
seçenek çok olunca insan karar veremiyor 'acaba kabza da ne kullansam' diye
eline sağlık abi .
Teşekkürler Mehmet

Bu hobinin olmazsa olmazı yardımcı malzemeler,ona da gereken önemi vermek lazım,iyi bitmiş bir iş değerinde kabzayı hakeder,en ömli detaylardan biri...
çok şanslıyız ki Özgür Ulus (Mehmet Maranoz) gibi bir dostumuz var,hobi adına ne istersek elinde her türlü ahşap malzeme var daha ne olsun

Bülent harika bir şey ,aklıma hemen sizin Mehmet ile yaptığınız akrilik deneyler geldi çok güzel olur derim

Teşekkürler Kaya

şimdilik ahşap pelesenk,abanoz vs gibi su dayanımı yüksek kabza niyetim var bakalım

Bence de sizin özellerden bir tane yap. Hem bu sayade bizde birşeyler görmüş oluruz.
Kısmet diyelim

Ustam elinize sağlık 
Teşekkürler

Ya bunu ne zaman yaptın neden benim haberim yok harika olmuş. Kabzayı ben uydururum 
Senden gizli bari bunun ağzını burnunu dağıtmadan kurtarayım dedim,aman sen elini sürme