Devamı
Semih bey süpersiniz 15x16x25 cm olan kuksalık zeytine talibim...bilgilerimi özelden atıyorum teşekkürler..
Alıntı yapılan: Semih ALEV - 18 Nisan 2016, 15:40:55DevamıSemih Bey 15*16*25 olanı alabilir miyim
Semih abi eğer mümkünse bıçaklık olanlardan 3 ve 4 noluyu alabilir miyim?
Selim abi daha önce özelden iletmiştim uygun görürsen tabi xx
emih alev kardeşim ay sonu bütün parçaların elindedir banada ayır zeytin unutma beni hayırlı işler hayırlı çalışmalar kök cevizlerin hazır sana ortaya karışık bir paket yapıp yollayacagım bilgin olsun
kemal 60 kardeşimizin mazemeleri bu saat itibari ile teslim edilmiştir güle güle kullanması dileğiyle
semih alev kardeşim kemal60 kardeşime kargo yollacaktınızya eğer yollamadıysanız bana göndereceginiz parcalarıda kemal 60 kardeşimize yollarsanız sevinirim
Alıntı yapılan: murat_can66 - 18 Nisan 2016, 19:02:44kemal 60 kardeşimizin mazemeleri bu saat itibari ile teslim edilmiştir güle güle kullanması dileğiyleHayırlı olsun Kemal bey güle güle kullansın
Alıntı yapılan: murat_can66 - 18 Nisan 2016, 21:00:13semih alev kardeşim kemal60 kardeşime kargo yollacaktınızya eğer yollamadıysanız bana göndereceginiz parcalarıda kemal 60 kardeşimize yollarsanız sevinirimok yarın istenen kargoların tamamını gönderiyorum sizinki biraz büyük olacak Kemal bey kuksalık istemişti ama onun istediğine önce Halit bey (22dk ) istemiş.