Bıçak Sanatı - Forum

hediyeleşme

BUŞGUT

• 329
  • Ahmet Ertan Selen
  • Meslek: Harita mühendisi
  • Yer: Samsun
Ynt: hediyeleşme
« Yanıtla #180 : 16 Nisan 2016, 08:36:43 »
Konunun yeniden canlanması çok güzel  :) :2up
Doğa varsa bende varım. Ahmet Ertan SELEN

kemal60

• *
  • 43
  • Meslek: makine mühendisi
  • Yer: ankara
« Yanıtla #181 : 16 Nisan 2016, 09:29:00 »
Kemal60  bey 15cm x15cm kucuk degilmi bende tam bilmiyorum ama

Bari bir bilene soralim yada 20cmx20cm gibi olsun tabi net bilmiyorum :-X  :-[
ortalama düşündüm 10 cm derinlik olsa 10 cm de çap kulp kısımı da 5 cm dış çaptan uzasa yeterli olur diye düşündüğüm için bu boyutu söyledim 5 cm lik farklarda kesme ve hata toleransı olur tam 15 cm lik bir bardak zaten su bardağı gibi olur kanaatindeyim tabi zevkler tartışılmaz benim için yeterli el işi olacağı için kendi zevkinize kalmış

Semih ALEV

• 141
  • Meslek: imalat teknisyeni
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #182 : 16 Nisan 2016, 21:33:42 »
hııı tamam :)  güzel bıçaklar bekliyoruz sizden :)
inşallah üstadım çelik için ihtiyaç olursa haber verin yeter önümüzdeki ay gittiğimde tekrar getireceğim sizede getiririm

ücreti ile ne kadar getirebilirseniz talip olurum.
Ne ucreti abi lutfen bizim burda ceviz zeytin sıkıntı meslek geregi demir celik buluyoruzda agac sorun oluyor ben getirebildigim kadar getiririm

Teşekkürler :)

Semih ALEV

• 141
« Yanıtla #183 : 16 Nisan 2016, 21:34:57 »
tamam arkadaşlar önümüzdeki haftaya kuksa için ölçü ne olması gerekiyor :)  bıçak içinde 10x50x150 ölçülerinde gizli sap içinde 25x50x150 ölçülerinde kestirmeye çalışacağım ama kuksa için ölçü bekliyorum :)
abi ölçü konusu beni aşıyor. bu konuda bilgisi olan ustalar yardımcı olacaktır.  :)

:)

Semih ALEV

• 141
« Yanıtla #184 : 16 Nisan 2016, 21:41:27 »
Tamam arkadaşlar bu hafta bu işi ayarlayacağım 15, 20cm çapında 20cm boyunda kestireceğim bıçaklıkta kestireceğim ;) bu iş tamamdır.

Kemal60 bey pazartesi size ayırdığım zeytinleri kargolayacağım adres bilgileriniz bende.

halit

• **
  • 90
  • Meslek: p.v.c kapı pencere sistemleri
  • Yer: K.maraş / Elbistan
« Yanıtla #185 : 16 Nisan 2016, 23:17:26 »
Semih bey umarim sizi yormaz ve tabiki tesekkur ederim simdi den...

ben marasliyim elbistan ilcesi bizim burada bi adet vardir örnegin komsuna bi tabak yemek götürsün

tabak bos gelmez veya gitmez bilmem anlatabildimmi... ;)

kemal60

• *
  • 43
« Yanıtla #186 : 17 Nisan 2016, 12:35:58 »
Tamam arkadaşlar bu hafta bu işi ayarlayacağım 15, 20cm çapında 20cm boyunda kestireceğim bıçaklıkta kestireceğim ;) bu iş tamamdır.
Tesekkurler semih bey

Kemal60 bey pazartesi size ayırdığım zeytinleri kargolayacağım adres bilgileriniz bende.

murat_can66

• **
  • 468
  • Meslek: özel güvenlik
« Yanıtla #187 : 17 Nisan 2016, 20:41:23 »
semih alev kardeşim  sen hiç elini  sürme sen tüm  olarak gönder ben hallederim burda ama bu ay sonu gönder sana zahmet olmazsa artı bu yardımın için teşekkürler sadece al  kargola kardeşim bana yeterli bana ölçü önemli değil bu arada sana lazım bir mazeme varmı elimde varsa yardımcı olmaya hazırım
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2016, 20:54:23 Gönderen: murat_can66 »

murat_can66

• **
  • 468
« Yanıtla #188 : 17 Nisan 2016, 20:46:55 »
kemal60 kardeşim mazemelerin hazır kardeşim  4 çift kök ceviz 6 çift ten fazla amerikan ceviz desenli tabi 2 çift mavi corian 1 çift kırmızı  corian  2 çift wenge  2 çift desenli dişbudak 1 çift şimşir 2 çift te kompak dış cepe kaplaması manda boynuzuna eşdeğer bir mazeme   paketin hazır adresimi özelden yazdım kemal  kardeşim güle güle kullanman dileğiyle

Semih ALEV

• 141
« Yanıtla #189 : 17 Nisan 2016, 23:18:19 »
Semih bey umarim sizi yormaz ve tabiki tesekkur ederim simdi den...

ben marasliyim elbistan ilcesi bizim burada bi adet vardir örnegin komsuna bi tabak yemek götürsün

tabak bos gelmez veya gitmez bilmem anlatabildimmi... ;)

Benim hanım çalıştığı için kekti börekti herzaman yapamaz bir bakmışın birgün yapmış ama abartmış bunları ne yapacan dediğimde ortadaki boş tabaklar açıklamayı yapar birde şunu anlamıyorum hangi tabak hangi komşunun nasıl karıştırmıyor :)

Arkadaşlar mümkün olduğunca fazla kestirmeye çalışacağım rahat olun :)

Semih ALEV

• 141
« Yanıtla #190 : 17 Nisan 2016, 23:20:27 »
semih alev kardeşim  sen hiç elini  sürme sen tüm  olarak gönder ben hallederim burda ama bu ay sonu gönder sana zahmet olmazsa artı bu yardımın için teşekkürler sadece al  kargola kardeşim bana yeterli bana ölçü önemli değil bu arada sana lazım bir mazeme varmı elimde varsa yardımcı olmaya hazırım

Valla şu kök cevizlerden bulamıyorum bir arkadaşıma yaptığım bıçak için kök ceviz istiyorum ama daha bulamadım :)

Semih ALEV

• 141
« Yanıtla #191 : 17 Nisan 2016, 23:22:48 »
kemal60 kardeşim mazemelerin hazır kardeşim  4 çift kök ceviz 6 çift ten fazla amerikan ceviz desenli tabi 2 çift mavi corian 1 çift kırmızı  corian  2 çift wenge  2 çift desenli dişbudak 1 çift şimşir 2 çift te kompak dış cepe kaplaması manda boynuzuna eşdeğer bir mazeme   paketin hazır adresimi özelden yazdım kemal  kardeşim güle güle kullanman dileğiyle

Oy oy oy hazine bunlar ;) Kemal bey güle güle kullanın eserleri yakın zamanda görürüz umarım :)

murat_can66

• **
  • 468
« Yanıtla #192 : 17 Nisan 2016, 23:32:59 »
semih alev kardeşim sadece ceviz istersen   hemen yollayım  eğer bende karışık  bir paket isterim dersen bu ay sonuna kadar bekle 4 beş çeşit daha ahşap elime ulaşacak onlarla beraber sana karışık bir paket yapıp yollayım  verdigin kargo parasına değsin arkadaşın hemen istiyorsa salı günü kargonu vereyim bana soracak olursan bekle derim

kemal60

• *
  • 43
« Yanıtla #193 : 18 Nisan 2016, 13:59:26 »
abi teşekkür ederim nasip olursa akşam uğrayacağım

kemal60

• *
  • 43
« Yanıtla #194 : 18 Nisan 2016, 14:02:20 »

Oy oy oy hazine bunlar ;) Kemal bey güle güle kullanın eserleri yakın zamanda görürüz umarım :)
Teşekkür ederim Semih Bey inşallah paylaşacağım ama resim yüklemeyi beceremedim boyutları büyük geliyor galiba

Semih ALEV

• 141
« Yanıtla #195 : 18 Nisan 2016, 15:19:36 »
semih alev kardeşim sadece ceviz istersen   hemen yollayım  eğer bende karışık  bir paket isterim dersen bu ay sonuna kadar bekle 4 beş çeşit daha ahşap elime ulaşacak onlarla beraber sana karışık bir paket yapıp yollayım  verdigin kargo parasına değsin arkadaşın hemen istiyorsa salı günü kargonu vereyim bana soracak olursan bekle derim

Beklerim hiç acelesi yok ayda bir bıçak yapan benim için :)

Semih ALEV

• 141
« Yanıtla #196 : 18 Nisan 2016, 15:39:35 »
Arkadaşlar bugün 185kg zeytin kestirdim :) çıkan ürünlerin resimleri paylasıyorum bıçaklıklar 1,5xmin5,5x15cm olarak kuksalıkların ölçüleri üzerlerinde yazıyor bıçaklıklar için numara ve kaç bıçaklık olduğunu yazdım istediklerinizi belirtin göndereyim yurtiçi kargo ile konuştum indirimli saatlerde kuksalıklar için ortalama 25tl tutar dediler.

Semih ALEV

• 141
« Yanıtla #197 : 18 Nisan 2016, 15:40:55 »
Devamı

Semih ALEV

• 141