Bıçak Sanatı - Forum

hediyeleşme

murat_can66

• **
  • 468
  • Meslek: özel güvenlik
  • Yer: ankara
Ynt: hediyeleşme
« Yanıtla #160 : 14 Nisan 2016, 00:58:24 »
440 C den bıçak profilleri kestiriyorum yeni başlayan arkadaşlardan isteyen olursa bir tanesini hediye edebilirim
kemal kardeşim ceviz lazımsa sana adresini özelden yaz yollayım sana  hemde desenli olarak sana 3 çift veya 5 kaç çift istiyorsan yaz yollayım  yeni gelmene rahmen  forma ileti sayın 8 ken  birşeyler paylaşman  gurur verici benim için ilk geldigim günler geldi aklıma bir bıcaklık çelik i parasıyla bulamamıştım burdanda seni tebrik ediyorum

murat_can66

• **
  • 468
« Yanıtla #161 : 14 Nisan 2016, 01:00:43 »
kemal kardeşim illa ceviz şart değil wenge dir şimşir dir kompak dış cepe kaplamasıdır coriandır ne lazımsa söyle adresini yaz yollayım yurt içi kargoyla

kemal60

• *
  • 43
  • Meslek: makine mühendisi
« Yanıtla #162 : 14 Nisan 2016, 07:39:58 »
440 C den bıçak profilleri kestiriyorum yeni başlayan arkadaşlardan isteyen olursa bir tanesini hediye edebilirim
kemal kardeşim ceviz lazımsa sana adresini özelden yaz yollayım sana  hemde desenli olarak sana 3 çift veya 5 kaç çift istiyorsan yaz yollayım  yeni gelmene rahmen  forma ileti sayın 8 ken  birşeyler paylaşman  gurur verici benim için ilk geldigim günler geldi aklıma bir bıcaklık çelik i parasıyla bulamamıştım burdanda seni tebrik ediyorum
cok tesekkur ederim bende celik sikintisi yasadim epeyce sonunda gittim plakayla aldim boyle yeni baslayanlara acizane bir faydam olursa diye paylastim ovguleriniz icin tekrar tesekkurler

Semih ALEV

• 141
  • Meslek: imalat teknisyeni
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #163 : 14 Nisan 2016, 12:23:46 »
Merhaba arkadaşlar elimde 8 bıçaklık fazla zeytin ağaçı var ölçüler 15x60x170mm isteyen olursa buradan zevkle paylaşabilirim.
  selim alev kardeşim zeytinlerin hepsine talibim kardeşim yanlız bende sana corian  veya wenge amerikan ceviz elimde oldukça fazla değiş tokuş olarak kabul edersen hepsine talibim hepsi değilde ben tek tek hediye etmek isterim dersen astarı yüzünden pahalıya gelir kargo parası olarak

Murat bey, Kemal60 beyde istemişti sizcede uygunsa yarı yarıya göndereyim özelden adres bilginizi paylaşırsanız bugün göndermeye çalışayım

Semih ALEV

• 141
« Yanıtla #164 : 14 Nisan 2016, 14:44:46 »

Kemal bey 440C nereden temin ettiniz öğrenebilirmiyim birde fiyatının mümkünse.

murat_can66

• **
  • 468
« Yanıtla #165 : 14 Nisan 2016, 18:53:49 »
selim alev kardeşim sen kemal kardeşime hepsini yolla ben ona mazeme yolladıgım zaman ondan alırım o zaman

kemal60

• *
  • 43
« Yanıtla #166 : 14 Nisan 2016, 21:44:50 »

Kemal bey 440C nereden temin ettiniz öğrenebilirmiyim birde fiyatının mümkünse.
almanyadan aldim semih bey mercedes te calisiyorum is icin gittigimde firmanin tanidigi bir sirket vardi 2 metre boyunda 20 cm genisliginde parca verdiler para vermedim

Semih ALEV

• 141
« Yanıtla #167 : 15 Nisan 2016, 15:48:09 »
hııı tamam :)  güzel bıçaklar bekliyoruz sizden :)

Semih ALEV

• 141
« Yanıtla #168 : 15 Nisan 2016, 15:56:51 »
selim alev kardeşim sen kemal kardeşime hepsini yolla ben ona mazeme yolladıgım zaman ondan alırım o zaman

ok öyle yapalım.

Semih ALEV

• 141
« Yanıtla #169 : 15 Nisan 2016, 16:07:13 »

Murat kardeş msj'ına buradan cevap vereyim ege bölgesinde yaşıyoruz sonuçta buralarda zeytin çok oduncudan aldım kg 0.6krş odun olarak fakat dilimlemek bela oduncu kesmiyor hızarı olan bir marangoz buldum fakat onunda hızarı kör hızarı patlatırız falan diyip binbir nazla kestirmiştim üçreti sorun değil desekte adamlar burunlarından kıl aldırmıyor.

Toplu olarak istiyorsan birgünümü sana ayırır kestiririm sağlık olsun adamların kahrınıda çekeriz neyapacan sen istediğin ölçüleri söyle

Ahmet Arıkan

• 624
  • Ahmet Arıkan(1987)
  • Meslek: Hırdavat-Nalburiye
  • Yer: burdur
« Yanıtla #170 : 15 Nisan 2016, 16:26:53 »
Semih abi bu işler dediğin gibi esnafla boğuşmalık işler. yine de uğraşmaya niyetlenirsen, ufak ebatta dilimletmek yerine özelikle hem kuksalık hem de kabzalık olacak şekilde biraz daha iri ebatlı kesim yaptırabilirseniz siz ve sinirleriniz daha az yorulacaktır.  :)
bu arada zeytine hayır diyemeyeceğimi de belirtmek isterim  O:-)

kemal60

• *
  • 43
« Yanıtla #171 : 15 Nisan 2016, 17:25:54 »
inşallah üstadım çelik için ihtiyaç olursa haber verin yeter önümüzdeki ay gittiğimde tekrar getireceğim sizede getiririm

Semih ALEV

• 141
« Yanıtla #172 : 15 Nisan 2016, 18:53:03 »
inşallah üstadım çelik için ihtiyaç olursa haber verin yeter önümüzdeki ay gittiğimde tekrar getireceğim sizede getiririm

ücreti ile ne kadar getirebilirseniz talip olurum.

Semih ALEV

• 141
« Yanıtla #173 : 15 Nisan 2016, 18:56:37 »
Semih abi bu işler dediğin gibi esnafla boğuşmalık işler. yine de uğraşmaya niyetlenirsen, ufak ebatta dilimletmek yerine özelikle hem kuksalık hem de kabzalık olacak şekilde biraz daha iri ebatlı kesim yaptırabilirseniz siz ve sinirleriniz daha az yorulacaktır.  :)

tamam arkadaşlar önümüzdeki haftaya kuksa için ölçü ne olması gerekiyor :)  bıçak içinde 10x50x150 ölçülerinde gizli sap içinde 25x50x150 ölçülerinde kestirmeye çalışacağım ama kuksa için ölçü bekliyorum :)

kemal60

• *
  • 43
« Yanıtla #174 : 15 Nisan 2016, 20:15:53 »

ücreti ile ne kadar getirebilirseniz talip olurum.
Ne ucreti abi lutfen bizim burda ceviz zeytin sıkıntı meslek geregi demir celik buluyoruzda agac sorun oluyor ben getirebildigim kadar getiririm

Ahmet Arıkan

• 624
  • Ahmet Arıkan(1987)
  • Meslek: Hırdavat-Nalburiye
  • Yer: burdur
« Yanıtla #175 : 15 Nisan 2016, 20:27:18 »
tamam arkadaşlar önümüzdeki haftaya kuksa için ölçü ne olması gerekiyor :)  bıçak içinde 10x50x150 ölçülerinde gizli sap içinde 25x50x150 ölçülerinde kestirmeye çalışacağım ama kuksa için ölçü bekliyorum :)
abi ölçü konusu beni aşıyor. bu konuda bilgisi olan ustalar yardımcı olacaktır.  :)

kemal60

• *
  • 43
« Yanıtla #176 : 15 Nisan 2016, 20:36:35 »

Abi kuksa icin 15 cm caplarinda 15 cm bounda kuru zeytin varmi bictirmeye gerek yok kutukten isleniyor

halit

• **
  • 90
  • Meslek: p.v.c kapı pencere sistemleri
  • Yer: K.maraş / Elbistan
« Yanıtla #177 : 15 Nisan 2016, 20:38:46 »
Kuksalık zeytine bende hayır demem .. dört gözle bekliyorum ...

bu arada daha öncede bi kac konu acmistim pvc kerme bicaklari var elimde dövme bicak yaparim
diyen varsa yada oluyorsa bende hediye etmek isterim netten bakin olursa memnuniyetle hediye
ederim gönlüm hurdaya vermeye razı degil

halit

• **
  • 90
  • Meslek: p.v.c kapı pencere sistemleri
  • Yer: K.maraş / Elbistan
« Yanıtla #178 : 15 Nisan 2016, 22:34:46 »
Kemal60  bey 15cm x15cm kucuk degilmi bende tam bilmiyorum ama

Bari bir bilene soralim yada 20cmx20cm gibi olsun tabi net bilmiyorum :-X  :-[

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #179 : 16 Nisan 2016, 00:33:31 »
10x10x20 yeterli olur kuksa için
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.