harika bende en sağdan ufak parçaya talibim olursa bir hediye çıkarıcam onun için
Alıntı yapılan: BATTALBEY - 18 Şubat 2015, 09:23:54harika bende en sağdan ufak parçaya talibim olursa bir hediye çıkarıcam onun için Evet daha evvel faydalandığım bir konu , şimdi bende yeni başlamış ve meraklısı bir arkadaşa hediye olarak 1 saplık şimşir ve pirinç pimleri ile beraber göndermek istiyorum
Alıntı yapılan: BATTALBEY - 15 Mart 2016, 12:38:53Alıntı yapılan: BATTALBEY - 18 Şubat 2015, 09:23:54harika bende en sağdan ufak parçaya talibim olursa bir hediye çıkarıcam onun için Evet daha evvel faydalandığım bir konu , şimdi bende yeni başlamış ve meraklısı bir arkadaşa hediye olarak 1 saplık şimşir ve pirinç pimleri ile beraber göndermek istiyorum İlk bıçağın bitmemesi yeni başlamış sayılıyosa şimşire talibim abi
merhaba yeni başlayan arkadaşlara birer takım beyaz corian hediye edebilirim.
İhtiyacım fazlası dilimlenmiş 1x5 cm boyu aşağı yukarı 25 cm ve gizli kuyruk için 1-2 tane 2,5x5 cm lik cevizler var. İhtiyacı olana duyurulur.
Alıntı yapılan: suhamizrak - 11 Nisan 2016, 16:33:56İhtiyacım fazlası dilimlenmiş 1x5 cm boyu aşağı yukarı 25 cm ve gizli kuyruk için 1-2 tane 2,5x5 cm lik cevizler var. İhtiyacı olana duyurulur.üstadım varsa bende bir kabzalık alabilir miyim ?
Merhaba arkadaşlar elimde 8 bıçaklık fazla zeytin ağaçı var ölçüler 15x60x170mm isteyen olursa buradan zevkle paylaşabilirim.