Demirlerle antremanın faydasını fazlasıyla görmüşsünüz. Ellerinize sağlik 
Çok güzel kararmış ben demir klorürden bir türlü bu performansı alamıyorum. Demir klorürü siz mi yaptınız? ve içinde ne kadar beklettiğininizi paylaşırsanız sevinirim

kimya malzemeleri satan herhangi bir dükkanda rahatça toz halinde Demir 3 clorür bulabilirsiniz. hatta internetten de alabilirsiniz. 15 tl civarı fiyatı var. bu tozu suyla karıştırmanız gerekiyor. 1 kg toza 2-3 litre su koyabilirsin. soğuk su koymanızı tavisiye ederim. su daha fazlada olabilir bu işlemin süresini biraz daha uzatıcaktır. işlem ciddi ısı üretir. kabının plastik veya cam olması gerekir. ve sakın tozun üstüne su dökmeyin. suyun içine azar azar demir 3 clorür atarken karıştırın. ısıyı hissediceksiniz. ve lütfen havada bir yerde yapın bu işi. eline değmemesi de çok önemli, unutmayın ki bu ciddi bir aşındırıcıdır. eldiven kullanmanızı ısrarla tavsiye ederim. buharını solumamanız gerekir. güvenlik önce.
daha sonra bıçağını direk içine atabilirsin. ben plastik kaplamalı bir teli bıçağıma sararak içine daldırıyorum. yaklaşık 20 dakika da yeterince dağlar. ne kadar uzun beklersen bıçağın o kadar aşınır. 20-30 dakikayı geçmeni tavsiye etmem. ben bıçağımı kabzesiyle dağladım. kabzem kestamid olduğundan etkilenmedi. dağlamadan önce bıçak profiliyle kabze mükemmel örtüşüyordu ama işlemden sonra çelik aşındığından elle incecik hissedilicek kadar kot farkı oldu. (rahatsız edici değil)
ayrıca pimlerinizin aşınmamasıda önemli. bunuda ojeyle pimleri kaplıyarak yapabilirsiniz. demir 3 clorür ojeyide zedelemez.
işlem bittikten sonra sodada veya sodalı suda 1-2 dakika bekletin ve bol sabunla durulayın.
umarım faydalı olmuştur.