Ben piyasada istediğim gibi ufak bir bant zımpara makinası bulamayınca kendim yapmaya başladım. Konunun başındada benzer ufak modellerin resimlerinden bolca eklemiştim.
http://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=5868.0 Ve şuana kadar yaptığım masrafı düşününce gerçekten ucuza çıkyo

Evim bahçeli alanım geniş yer ve gürültü sorunum yok ama yinede küçük bir motorsiklet büyüklüğünde bir bantzımpara istemiyorum. Maddi durumumda istesem 3-4 bin tl ye büyük bant zımpara alıcak kadar var fakat yinede kendi amatör bıçak üretimim açısından okadar parayı vermek istemiyorum. O parayı başka bir hobime harcarım. Burda amaç arada bir keyfime göre bir iki bıçak ağzı açmak değilmi sadece sonuçta? Amatör hobiciler için 3-4 bin tl lik makina, senede sadece 3-4bin km yapan bir adamın 10,000tl fazladan verip dizel motor seçeneğiyle araba almasına benziyo bana göre

Benim içinde önemliolan eğelemekten kurtarsın işimi hızlandırsın okadar. Devir ayar ünitesine bile gerek yok benim için. Piyasada 115 çevre çaptaki 5cm endeki zimparalar hazır olarak çeşit çeşit kolaylıkla bulunabiliyo ben kendi makinamı ona göre ayarladım.
Bende forumda amatör kullanıcılar için ufak makinalar çıkmasını merakla bekliyorum açıkçası.