Bu konuyu yalnış yorumlayan arkadaşlar var,eğer Kaya dediklerinde haklıysa bende ortalığı geren mesaj yazanlardan biriyim,bı sebebten bu mesajı yazıyorum..
Konu iki kişi arasında başlamış ama bütün forumda ki arkadaşları ilglendiren ve iki kişi arasında hiçbir şekilde çözülemediği için buraya taşındı,asıl sorun olaya dahil olan kişilere güven sorunu...
Gökhan'ın M390 org.başından beri aldığı çeliğin fiyatı ortadayken etkinliğe katılan en az 4-5 kişi firmayı arayıp fiyatı teyit etmesine rağmen ""hayır sen o paraya almadın bu paraya aldın sattın"" şeklinde bir suçlama var,bu mesele şimdi M390 alan veya almak niyetinde olan herkezi ilgilendirmez mi??
Ayrıca çelik için söylenilen ucuz fiyatın sadece yüksek üretim miktarı ile olabileceği netleşmişken hala ısrarla fatura istemek dekont istemek neden,bu kadar mı güvensiz bir yapımız var

Kaya,Salim malesef ki bu konuda size katılmıyorum,
benzer olay sizinde başınıza gelse veya başka bir arkadaşımız başına gelse haklı olduğunu bilirsem sonuna kadar herkezi desteklerim,
Bence bunun adı ortalığı germek,insanları birbirine düşürmek değil,lütfen yazılan mesajları ve ithamları dikkatli okuyun atladığınız yerler var,yada benim yaptığım gibi arkadaşları arayın sözlü dinleyin...
Bence burdan çıkan sonuç anlamadan dinlemeden davranmamak,altında kalmayacağımız sözler sarf etmemek,doğru dürüst bildiğimiz arkadaşımızı yerden yere vurup sonrada yalnış yaptıysak yüzüne bakmak zorunda kalacağımızı düşünmek...
Bunu çözersek sorun kalmaz zaten...