Sorduğum sorunun cevabı bu değil,
İlk okuyuşta daha neyin ne olduğu belli olduğundan pek bir şey demeye gerek yok gibi. Gökhan hocam eline, emeğine sağlık diyeyim sadece.
Bu söyleminizde sadece GÖKHAN hocaya teşekkür ediyorsunuz,tavrınız alenen taraflı olduğunuzu gösteriyor,bende;madem okudunuz ve neyin ne olduğu belli oluyor gibi bir kanıya vardınız,neden sadece GÖKHAN hocaya teşekkür ettiniz,bizlerin göremediği ne yanlışını gördünüzde MEHMET ustaya teşekkürü bırak bir kelam dahi etmediniz?
ŞUNUDA SORUYORUM HERKEZE MANTIKLI BİR CEVAP BEKLİYORUM AMA;MEHMET USTA M390 ALMAMIŞ,TOPLANAN PARA İLE HİÇBİR BAĞLANTISI YOK,KONUYU FORUMADA TAŞIYAN MEHMET USTA DEĞİL,BURADAKİ AMACI NE OLABİLİR,ÇELİK ALMIŞ OLSA DİYECEĞİMKİ,BEDAVA ÇELİK VAAD EDİLDİ AMA SÖZ TUTULMADI,PARA İLE İLGİLENMİŞ OLSA,ARADAN PARA KOPARAMADI ONDAN ÖTÜRÜ BUNU YAPTI,AMA İKİSİDE DEĞİL...BURADAKİ AMACI FORUMDAKİ ARKADAŞLARINI KORUMAKTI VE BUNU ÖZELDEN GÖKHAN BEY İLE GÖRÜŞEREK YAPMAYA ÇALIŞTI,AMA KONUYU FORUMA TAŞIYAN GÖKHAN BEY OLDU,BEN ŞAHSEN BURADA MEHMET USTANIN BİR ART NİYETİNİ GÖREMEDİM,SİZ NE GÖRDÜYSENİZ BİR ZAHMET YAZARMISINIZ.
NOT:MEHMET USTA FORUMU KAR ELDE ETMEK AMAÇLI DÜŞÜNMÜŞ OLSA,BU TOPA GİRİP İNSANLARLA KÖTÜ OLMAK YERİNE,SUSUP SESSİZ KALIP İŞİNE BAKARDI...BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN MİSALİ.....