Mustafa bey yanlış anlamayın ama,galiba konuyu yanlış anlayan sizsiniz.Kimsenin çeliği alıp üstüne para koyup satmasına bir laf dediği yok anladığım kadarı ile,buradaki mevzu Mehmet ustanın isminin böyle bir olayda geçmesinden dolayı hassasiyetidir ve duruma tepkisini Gökhan beye mesaj atarak vermiştir.TEKRAR SÖYLÜYORUM YANLIŞ ANLAMAYIN DEDİĞİMİ,BEN SADECE KONUYU ALGILAMANIZ ADINA AÇIKLAMA YAPTIM.
Konudan ne anladığımı anlatayım. İşin başında fikri ortaya atan Mehmet Bey imiş. İş olup bittikten sonra Mehmet Bey özelden "çeliğin fiyatı şu, sen şuna neden sattın? diye sormuş. Mesajlaşmalardaki yanlış anlamalar nedeni ile ortalık karışmış.
Özetle Mehmet Bey'e verilen fiyat 800 kg luk toptan siparişin fiyatı. Üstelik bu siparişin de %25 i peşin alınıyor. Kalite Çelik Firmasının Gökhan Bey'e önerdiği fiyat ise, başka siparişlerden arta kalan çelikten getirilecek, 800 kg dan az miktardaki çelik için geçerli olan fiyat.
Benim yaklaşımım ise şu: Organizatör bulmak çelik bulmaktan zor. İyice araştırıp anlamadan bu pis işi yapan zavallı kişiyi itham etmeyelim. Kıymetini bilelim. Bu işten para kazanmak isterse de anlayışla karşılayalım.