3) Gökhan Kalite çelikle birlik oldu, fiyatı olduğundan yüksek söylüyorlar aradaki fark Gökhan'da. ( kalite Gökhan a geri para mı havale etti ? )
Sanırım kastı 3 numara.
"Önce Kalite Çelik 45+kdv fiyat verdi, sonra Gökhan Hoca firmayı arayıp "uyandırmayn kerizleri" dedi, standart fiyata döndü, önceki dediğini de inkar etti Kalite Çelik" diyor Mehmet Bey. Anladığım bu benim.
Bende diyorum ki, 45+kdv ile bu işin yapılabildiğini uygulayarak ispat et. Kimseye laf yetiştirmene gerek
kalmasın.
İhtiyacınız olan malzemenin teklifini aşağıdaki gibi tarafınıza sunulur.
BÖHLER M390 MICROCLEAN
sıcak/çapraz haddelenmiş, tavlanmış, kum püskürtülmüş
1400-2500 x 800 x 3,50 mm –
Kg. Mı 45.-Euro + Kdv. NAKİT ÖDEME.
FABRİKA STOKTA MEVCUT İSE TERMİN : 45 İŞ GÜNÜ
FABRİKA STOKTA MEVCUT DEĞİL İSE FABRİKA TERMİNİ VERİLİR.
buyrun kelleyi ortaya koymayın iddanız buyuk
yukarıdaki osmanlı alaşımlı çeliklerden aldıgım fiyatları paylaşıyorum inanmayabilirsiniz aranızda kararlaştırın örnegin bulent abi osmanlı alaşımlı çelikleri arasın selamımı söylesin zaten kendide hikmet beyi tanır fiyat alsın yada taner serhan abi biri hakem olsun göruşsun söyleneni paylaşsın ben asla yalan konusmam burdan yazdıklarımdanda gökan hocayla busekilde kısır bi tartışmanın içine girdigim içinde utanıyorum ama konuyu foruma taşıyan kendisidir benim kesinlikle bi suçum yok gerekirse uyeligimide silerim benim için bu iş atölyemde kendi başıma yaptıgım bıçaklarlada mutlu olucak kadar yetiyo ama bu guzel platformdan bukadar kötu ayrılmak istedigim son şeydi