Gökhan gerçekten çok üzücü ve sinir bozucu bir durum,şaşkınlıkla yazdıklarını okudum...
Seni böyle birşeyle itham etmek,yapmadığın bir şeyden dolayı hakaret seviyesinde davranmak, bilmeden dinlemeden saygısız konuşma ne demek ??
Rica ediyorum sana yazılan mesajları buraya bir şekilde ekle...
Sen organizyon yaparken satır satır yaptığın herşeyi yazdın,alan bütün arkadaşlar aldıkları malzemenin fiyatını biliyor,
Bu org.yaparken geçirilecek meşakatli süre,harcanacak emek,hesapta olmayan masraflar ve benzeri sebeplerden dolayı (üzerine masraf adı altında veya aldım-sattım diyerek ) istediğinin fiyatı söyleyebilirdin,alıp almamak org.dahil olan arkadaşların bileceği iştir,
Sonuçta bu organizasyon ve EMEK var,alınan plaka malzeme de ciddi EMEK sarfedilerek alan kişiye ulaşıyor,takip eden kişi ciddi uğraşıyor...
Daha sonra alan kişi tarafından iş haline geliyor,yapan kişide EMEĞİNİN ve yaptığı masraflar karşılığı olan bedeli üstüne ekleyerek satılıyor,buraya kadar herşey tamam..
O zaman yapan ustaya demek lazım ki;
Bu işi yaparken harcadığın EMEK ve yaptığı masraflar karşılığı için bir bedel isteyemezsin,istersen sen HIRSIZSIN !!
Birde konuşulan malzeme M390,üretici firma tarafında sadece siparişle üretilip 3-4 ay en az termin süresi verilen malzeme,bunu dahil olan herkez biliyor..
Bence burda çok büyük ayıp ve yapılan EMEĞE saygısızlık var,
Bu işi kuru bir özür çözmez...