Evet yanılmıyorsam DOVO nun bir ürünü yıl başında geldi fakat posta yoluylada gönderiyorlar.taşler tamamen yerli
Benzer oldukları söylene bilir fakat aynı kalite olmaz herhalde,Ben bir kemer imalat atölyesinden aldım memnun kalmayınca gidip birtane kaliteli deri kemer alıp kastim baya kullanışlı oldu.sizde deneyebilirsiniz,
Alıntı yapılan: sefaçabuk - 08 Mayıs 2014, 23:56:24Yağ taşlarını yıkamayı hiç önermem, bileme sırasında zaten partiküller yüzeye sıvanmaz yağın etkisiyle kenarlara tahliye olur. Suyla kullanılan taşların yıkanmasında yarar var.Bu cümleyi biraz açmakta yarar var, özellikle kombine taşlar kullanıyorsanız ( yapay sıkıştırma) bu taşlar ılık suyla yıkama sonrası daha iyi performans sergiliyor. Ancak doğal bileme taşlarında bence yıkamayın, bunların yüzeyinde çapak tutunmuyor ( özellikle yüksek gridlerde)
Yağ taşlarını yıkamayı hiç önermem, bileme sırasında zaten partiküller yüzeye sıvanmaz yağın etkisiyle kenarlara tahliye olur. Suyla kullanılan taşların yıkanmasında yarar var.
Sefa hocadan alıntılarla konuyu destekliyeyim.Alıntı yapılan: sefaçabuk - 09 Mayıs 2014, 00:07:49Alıntı yapılan: sefaçabuk - 08 Mayıs 2014, 23:56:24Yağ taşlarını yıkamayı hiç önermem, bileme sırasında zaten partiküller yüzeye sıvanmaz yağın etkisiyle kenarlara tahliye olur. Suyla kullanılan taşların yıkanmasında yarar var.Bu cümleyi biraz açmakta yarar var, özellikle kombine taşlar kullanıyorsanız ( yapay sıkıştırma) bu taşlar ılık suyla yıkama sonrası daha iyi performans sergiliyor. Ancak doğal bileme taşlarında bence yıkamayın, bunların yüzeyinde çapak tutunmuyor ( özellikle yüksek gridlerde)
Hocam teşekkürler işe yarar bilgi. Makasda nasıl uygulanabilir. Herhalde makası yukarıdan aşağıya doğru sürmemiz lazım.
Sefa ustam, genelde makasda bozulmalar iç yüzeyde oluşuyor. Eğimle neyi kast ediyoruz. iç yüzeyin düz olmasımı yoksa başka bir aşınma şeklimi?