Bu arada Mehmet Bey aradi dun , konusma arasinda " n'ooldu bizim profiller ?" dedi , hem bu yuzden hem de ayni celigi kullanan arkadaslara yardimi olur diye sunlari da yazmis ve gostermis olayim. -Hem bir nebze son gunlerdeki "kirik resimleri" modasina da uygun olur -
ck67 profillerden digeri 4 kez degisik derecelerde ( 815- 790- 840 )ve degisik medyalarda ( ilik su - hidrolik yagi - zeytinyagi ), killi kilsiz ,sulandi. En iyi sonucu 800 derecede 20 dakika demleme ile ,medya olarak da oda isisinda su kullanarak elde ettim . Herhangi bir yamulma bukulme olmadi. Sonucta ortaya cikan sertlge inanamadim , en kaliteli egelerimle cizemedim bile , esniyor mu diye bir bakayim dedim, neredeyse hicbir guc uygulamadan kirildi, cam kadar sert birsey elde ettigimi tahmin ediyorum. Bir ara vakit bulursam rockwell derecesine baktiracagim. Ayrica yapabildigim kadar kirik yuzeylerini de resimlemeya calistim. Bu kadar cok sayida su verince inanilmaz kucuklukte bir tanecik yapisi elde etmisim sanirim. Bilginize .