Bu ck67 herhalde benim elimdeki ile aynidir. Ben kendi deneyimlerimi anlatayim.
1 - Agzi 1 mm ye getirecek sekilde bicagi inceltmek bence cok dogru olurdu. Daha ince agiz kalinligini denedim ,ilginc bir bicimde agizda bariz - yani agiz tarafindan bakildiginda acikca gorulecek sekilde - bir deformasyon olmadi ama agizin birkac mm icerisinde cokmeler oldu .- tufal degil - Kalin biraktigim agizda olmadi. Gerci cok kalinlastirdiginda elle zimparalama gercekten guclesebiliyor
2 -Yeri gelmisken son zimpara isini mutlaka su vermeden hemen sonra -bicak daha sogumadan 200 derecede yapacagin menevisden sonra - yapmani tavsiye ederim. 170 de iki saat de ayni isi goruyor hatta celik daha esnek oluyor diyebilirim
3 - Ben en bu celigin en sert halini , neredeyse 30 lu derecelerde isittigim zeytinyagi ile yakaladim . Su ve tuzlu su ile - belki de benim acemiligimden - ayni sertligi yakalayamadim. Ve hep deformasyon oldu
4 - Celik 800 lu derecelere cikmadan manyetik ozelligini yitiriyor. 800 lere vardiginda daha dusuk isilarda olmayan bariz bir sararma basliyor, bence bu isilara cikmaya gerek yok, cok tufallesme oluyor,Su kullanacaksan ve bu isiya cikmissan celigi havada bekletip miknatisi cok cok hafif yakaladiginda suya sokarsan ve kesintili su verirsen ,belki en sert halini yakalayamiyorsun ama deforme olmamis ve 55 rc nin ustunde bir bicagin olabiliyor. -Olcturdum , 56 cikti - Kolay gelsin