evet arkadaşlar bugün vermiş olduğum bir karar gereği şu an yapmış olduğum ve sülaleye yönelik çalışmaların bitmesi doğrultusunda artık sadece özel istek ve şahsıma nazır bıcak yapacağım sebebide şudurki benim kömürlük bozması atölyem evimin arkasında olup yakın olamasından kaynaklı olarak her akşamı orada geçirmem ve bu işin artık hobi olmaktan cıkıp hastalığa dönmesinden kaynaklanmaktadır. buda son işimdir
malzeme 4,3mm kalınlıkta hitaci sld magic dir bilen bilir balçağı manda boynuzundan yapmaya calıştım inşallah gönderen arkadaşlarım beğenir huzurunuzda manda boynuzu ihtiyacımı karşılayan arkadaşlara cok cok teşekkürlerimi sunuyorum .
sap kısmına gelince orası artık dostlara kalmış bir durum ben bendeki malzemeleri sergiledim artık yorumlara göre sapıda düşüneceğim anmludaki agız kısmı %80 olarak düz taşlama olacaktır.
malzeme vakumlu fırında suyu verilip her zamanki gibi sıfır altı işlemi yapıcak ve 220 derecede 1 er saat 3 sefer menevişi yapılacaktır

işin komedi yanıda şudurki bende hazırda şerit testere varken bıcağın profilini matkapla cıkarmadır:)
saygılar,