Bıçak Sanatı - Forum

VE SON

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
VE SON
« : 27 Mart 2012, 23:14:25 »
evet arkadaşlar bugün vermiş olduğum bir karar gereği şu an yapmış olduğum ve sülaleye yönelik çalışmaların bitmesi doğrultusunda artık sadece özel istek ve şahsıma nazır bıcak yapacağım sebebide şudurki benim kömürlük bozması atölyem evimin arkasında olup  yakın olamasından kaynaklı olarak her akşamı orada geçirmem ve bu işin artık hobi olmaktan cıkıp hastalığa dönmesinden kaynaklanmaktadır. buda son işimdir
malzeme 4,3mm kalınlıkta hitaci sld magic dir bilen bilir balçağı manda boynuzundan yapmaya calıştım inşallah gönderen arkadaşlarım beğenir huzurunuzda manda boynuzu ihtiyacımı karşılayan arkadaşlara cok cok teşekkürlerimi  sunuyorum .
sap kısmına gelince orası artık dostlara kalmış bir durum ben bendeki malzemeleri sergiledim artık yorumlara göre sapıda düşüneceğim  anmludaki agız kısmı %80 olarak düz taşlama olacaktır.
malzeme vakumlu fırında suyu verilip her zamanki gibi sıfır altı işlemi yapıcak ve 220 derecede 1 er saat 3 sefer menevişi yapılacaktır :)
işin komedi yanıda şudurki bende hazırda şerit testere varken bıcağın profilini matkapla cıkarmadır:)

saygılar,
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

ozgurozdemir

• *
  • 1
Ynt: VE SON
« Yanıtla #1 : 27 Mart 2012, 23:15:21 »
birkaç foto daha

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #2 : 27 Mart 2012, 23:15:58 »
ve son

mert dostumuzu gecemedim ama 11 foto ile idare edin artık

saygılar

tolga arıkan

• 525
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: bolu- ankara
« Yanıtla #3 : 27 Mart 2012, 23:26:45 »
Özgür kolay gelsin, profil çok güzel olmuş  :2up  Devam fotolarını merakla bekliyorum

muratkucuk

• 483
  • Meslek: Serbest
  • Yer: Kütahya
« Yanıtla #4 : 27 Mart 2012, 23:29:40 »
Eline sağlık yine klasiği bozmamış, xxl bir profil çıkarmışsın.

nebil özköksal

• 79
  • Meslek: emekli
  • Yer: izmir
« Yanıtla #5 : 27 Mart 2012, 23:33:50 »
Hayır işin ters tarafı bu hastalığın devasıda kendinde yap yap rahatla birader :))

« Yanıtla #6 : 27 Mart 2012, 23:35:29 »
Profili beğendim  :2up

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #7 : 27 Mart 2012, 23:37:21 »
Hayır işin ters tarafı bu hastalığın devasıda kendinde yap yap rahatla birader :))

ustadım artık yap ytap bir yere kadar bügün hesap kitab yaptım yahu iki tane bant zımpara yapmışım birisi tezgahın altında yatıyor diger yandan aldığım çeliklerin hadi var hesabı yok son noktayo koydum zaten  >:D

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #8 : 27 Mart 2012, 23:38:50 »

eyvallah ustadım beğenmene sevindim ama balçak hariçi hangi kökü kulanmama da yorum getirsen nekadar makbule gecer anlatamam ben karar veremedim  :(

ugurcan_20

• 1232
  • Uğurcan Köylü 1995
  • Meslek: Öğrenci
  • Yer: Denizli
« Yanıtla #9 : 27 Mart 2012, 23:42:34 »
Kolay gelsin Özgür abi.Nasıl yani ben mi yanlış anladım yoksa sen harbiden bırakıyor musun bıçak işini?

Saygılar...

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #10 : 27 Mart 2012, 23:49:27 »
Kolay gelsin Özgür abi.Nasıl yani ben mi yanlış anladım yoksa sen harbiden bırakıyor musun bıçak işini?

Saygılar...

tam olarak bırakmak demiyelimde artık zırt pırt bıcak yapmıyacağım artık bütcemi sarsmakta olan bir hobi oldu zevki cıkara cıkara yapmayı planlıyorum

« Yanıtla #11 : 28 Mart 2012, 00:10:23 »

eyvallah ustadım beğenmene sevindim ama balçak hariçi hangi kökü kulanmama da yorum getirsen nekadar makbule gecer anlatamam ben karar veremedim  :(
Ben yapsaydım 1. fotoğraftakini kullanırdım.

murat güleç

• 1029
  • Yer: Ordu
« Yanıtla #12 : 28 Mart 2012, 00:13:18 »
profil çok güzel. ahşaplar birbirinden güzel. hangisini kullansanız o uyar düşüncesindeyim.   

gecmisgelecek

• 573
  • Mustafa Tekin
  • Meslek: Memur
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #13 : 28 Mart 2012, 00:54:59 »
Profil çok güzel ustam. Ayrıca paylaşımlarından gördüğüm kadarıyla bu son demişsin ama elindeki malzemelerden daha çok bıçaklar çıkar ve daha çok vaktini atölyende geçirirsin gibi geliyor bana  :D . Şimdiden kolay gelsin.

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #14 : 28 Mart 2012, 03:35:16 »
Özgür, bu sanatın tozunu yuttun, bunun dönüşü yok  ;) Profil oldukça gelecek vaadediyor  :2up

Kipmen Sanat web sitesi

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #15 : 28 Mart 2012, 07:48:27 »
Özgür, bu sanatın tozunu yuttun, bunun dönüşü yok  ;) Profil oldukça gelecek vaadediyor  :2up

eyvallah ustam dönüş zaten yok daha yavaş yavaş cakı yapacam elimde zaten bitmemiş hazırda bekleyen hediyelik 29 tane profil var onları bitirecem

bu arada sefa ustam sap stabilize kestane urundan yıpalacak  :2up

yabantass

• **
  • 163
  • Meslek: müzisyen
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #16 : 28 Mart 2012, 09:30:48 »
profil güzel olmuş hocam. Çakı yapımında da harikalar yaratacağına inanıyorum. Gördüğüm prototip çok başarılıydı. Kolay gelsin...
cesaret keskin bıçak, tedbir ise onun kılıfıdır...

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
« Yanıtla #17 : 28 Mart 2012, 10:05:09 »
daha ben bile doğru düzgün birşey yapamazken çevreden duyan herkezin ali bi tane de bana yap demeleri yüzünden bunalmışken seni tahmin bile edemiyorum abicim zor vallahi bu arada testere varken profili matkapla çıkartma gafletinde nasıl bulundun onu da anlayabilmiş değilim heee unutmadan bence hiç son deme daha babaya sürmene yapıcaktın bak profil seni bekliyor :D
İki Kişilikliyim İkiside Canavar

ilkser

• 548
  • Serhat-1981
  • Yer: Yozgat / Kocaeli
« Yanıtla #18 : 28 Mart 2012, 11:54:42 »
Abi, profil güzel olmuş.
Sap kısmındada dert etme ne kullansan yakışır bu profile.

Saygılar...
Uçmak,düşmeyi göze almaktır.

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #19 : 28 Mart 2012, 14:42:06 »
Özgür profili ben de çok beğendim gerçekten. çok başarılı. ve bu bıçakla acele etmeden sakin sakin çalışınca ve hiçbir adımı atlamadan itina ile yapınca o zaman bıçak yapmanın tadını alacaksın diye düşünüyorum. heyecanla devamını bekliyorum bu bıçağın...
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/