Bıçak Sanatı - Forum

VE SON

karadağlı

• **
  • 152
  • Meslek: mekanik-kaynak-montaj
  • Yer: eskişehir
Ynt: VE SON
« Yanıtla #20 : 28 Mart 2012, 15:11:50 »
hadi kolaygele. :)
KULDAN KULA ZARAR GELMEZ HAK ZARAR YAZMADIKÇA.HAK KULA ZARAR YAZMAZ KUL AZMADIKÇA.

gökhan bakla

• 2620
    • blog
  • Yer: İstanbul / Tekirdağ - 1978
« Yanıtla #21 : 30 Mart 2012, 12:42:46 »
kolay gelsin özgür,
güzel bir bıçak olacağına eminim,  ;)

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #22 : 30 Mart 2012, 13:04:17 »
eyvallah ustadlarım
2 gün önce agız kısmınıda actım yayınlamaya korkuyorum desem nasıl olur  :(
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

« Yanıtla #23 : 30 Mart 2012, 13:58:28 »
eyvallah ustadlarım
2 gün önce agız kısmınıda actım yayınlamaya korkuyorum desem nasıl olur  :(
Hadi bekliyoruz merakla  ;)

Mehmet DOĞAN

• 337
  • Meslek: Elektrik Teknisyeni
  • Yer: Hatay /DÖRTYOL (Birecik)
« Yanıtla #24 : 30 Mart 2012, 14:14:43 »
İnşallah son olmaz daha sizden ögrenecegimiz çok şey var, kolay gelsin :)
İki dost arasına bir kez güvensizlik girerse, birine ya sürgün ya da ölüm düşer.

Mehmet GENÇ

• 2369
  • Mehmet GENÇ-1969
    • gencbicak
  • Meslek: Bıçak imalatı-Makine Teknikeri 0 536 215 93 26
  • Yer: Giresun Merkez
« Yanıtla #25 : 31 Mart 2012, 00:24:11 »
Profil süper ahşaplara diyecek yok boynuzda balçağa yakışmış
''Keskin Bıçak Ençok Sahibini Keser''

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #26 : 31 Mart 2012, 00:44:03 »
dostlar kızmak yok ama bakınız tozunu yutuğum bu sanatın bana olan zararları en son olarak aldığı tel  4s hep cebimdeydi ve dün sesi gitti götürdüm telciye actı (yaklaşık 1saat sürdü) kulaklık höporlörü nün içi  komple çelik tozu dolmuş  höporlör sizlere ömür olmuş :) aman siz düşmeyin  bu arada benim ve son olanın yanına sanırım ya amerikadan getirdiğim 440c olacak yada dövdüğüm 440c olacak bir bıcak daha cıkardım kalınlık  5 mm :)

ikisininde aynı anda bitmesi olası ve ikiside manda boynuzu balçak ve kestane uru olacak :)

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #27 : 31 Mart 2012, 00:44:42 »
sakın ha kızmayın zımparayı 6 tıncıdan sonra kacırmışım :)

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #28 : 31 Mart 2012, 17:55:55 »
yahu 30 kez incelenmiş bir yorum olmazmı
bugün malzemeleri ısıl işleme bıraktım sıfıraltısı falanda yapılacak 3kezde menevişleyin dedim 220derecede  hayırlısı ile çarşambaya alıyorum
pazartesi vakum işine başlamam lazım ziyadesi ile 32 adet profil bırakmış durumdayım :)

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
« Yanıtla #29 : 31 Mart 2012, 19:01:09 »
abi harika ikisi de senin çalışmana yorum yapmak haddime değil biliyon ama baktım yorum istiyon ondan yazdım :)
İki Kişilikliyim İkiside Canavar

Seyit Hüseyin Barbarus

• 181
  • Meslek: eğitimci
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #30 : 31 Mart 2012, 19:20:37 »
Özgür   ayrıntıdan anlamam ama   sen bu işe devam edeceksin gibi. Tanıdıgım kadarıyla  başladıgın  işi yarım bırakan degilsin  . kolay gelsin.

« Yanıtla #31 : 31 Mart 2012, 19:55:05 »
Hepimiz aramızda sözleşmiştik, gelin hiç yorum yapmayalım, kıllık olsun diye  :)) Güzel olmuş güzel  :2up

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #32 : 31 Mart 2012, 21:59:02 »
Hepimiz aramızda sözleşmiştik, gelin hiç yorum yapmayalım, kıllık olsun diye  :)) Güzel olmuş güzel  :2up

;D :D :D   şaka bır yana perdahları güzel olmuş . en  sonunda   dıye dıye ıllalah   ettırdım galıba senı  :)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #33 : 31 Mart 2012, 23:18:50 »
bende kılanmadım değil hani baktım ses seda yok kesin bir antlaşma var burda dedim :)
valla perdahla okadar uğraşmadım esasen bakalım hayırlısı ısıl işlemden çarşamda dönerler herhalde ama anca haftaya başlarım :)
perşembe moskovaya ucuyorum :)

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #34 : 31 Mart 2012, 23:38:25 »
işin iş , gez bakalım   ;)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #35 : 31 Mart 2012, 23:45:52 »
dogru diyorsun ustan moskova şu an -1 derece kar yağışlı ordanda kuzeye selakhard denilen bir noktaya gecicem orada -12 derece ne yağıyor bilmiyom ama bana mam bir mart karı yağacak anlaşılan çeliklere sıfıraltı yaptık kendimizede bir sıfıraltı işlem yaptık sayılır  :D

damascus

• 1467
  • Hakan / 1986 / Kırıkkale/Bandırma
  • Yer: BANDIRMA...
« Yanıtla #36 : 01 Nisan 2012, 00:32:15 »
Abi son diyon merktan öldürüyon bitirde görelim artık valla simdiden çok güzel görünüyor boynuzda yakışır...

arnavut-engin

• 207
  • Engin Uzakgören
  • Meslek: otomobil
  • Yer: kütahya/merkez
« Yanıtla #37 : 01 Nisan 2012, 02:11:36 »
valla özgür ben daha sitenin yenisiyim herkezle çokda tanışma fırsatım olmadı yani zamanla olur inşallah senin gönderdiğin bi profilide ben yapmaya başladım. biz bıçak sevdalılarına öğreticeğiniz çok şeyiniz var pes etmeni değilde birazdaha ağırdan almanı fakat bizleride ihmal etmemeni diliyorum. inşallah herşey gönlünce olur ve seni hep aramızda görmekten onur duyarız.
yapmış olduğun profiller mükemmel olmuş bitmiş hallerini merakla bekliyorum. saygı ve sevgilerle.
Boş zaman yoktur, boşa geçen zaman vardır!!!

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #38 : 01 Nisan 2012, 22:26:50 »
valla özgür ben daha sitenin yenisiyim herkezle çokda tanışma fırsatım olmadı yani zamanla olur inşallah senin gönderdiğin bi profilide ben yapmaya başladım. biz bıçak sevdalılarına öğreticeğiniz çok şeyiniz var pes etmeni değilde birazdaha ağırdan almanı fakat bizleride ihmal etmemeni diliyorum. inşallah herşey gönlünce olur ve seni hep aramızda görmekten onur duyarız.
yapmış olduğun profiller mükemmel olmuş bitmiş hallerini merakla bekliyorum. saygı ve sevgilerle.

yahu tamamıyla son olmadı yaklaşık 32 adet profilin bitiminden sonra artık zırtpırt bıcak yapmaktan vazgactim yavaş yavaş sindire sindire 
yapacağım yahu daha bu gün 2 profildaha cıkardım temizlik bahanesi ile girdim atölyeye baktım ki 2 profil cıkarmışım  :D

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #39 : 02 Nisan 2012, 00:06:02 »
dogru diyorsun ustan moskova şu an -1 derece kar yağışlı ordanda kuzeye selakhard denilen bir noktaya gecicem orada -12 derece ne yağıyor bilmiyom ama bana mam bir mart karı yağacak anlaşılan çeliklere sıfıraltı yaptık kendimizede bir sıfıraltı işlem yaptık sayılır  :D

;D ;D :D