Salim abi açı ayarlama kısmının neresi yetersiz olmuş, ihtiyacımı karşılayacak kadar farklı açılar elde ebileceğimi düşünmüştüm oysa.
ben tüm mesaisi masa başında olan birsi olduğum için çok fazla sanai dolaşamıyorum. hoş dolaşacak olsam da derdimi anlatacak "usta-müşteri" diyalog raconuna ve terminolojise sahip değilim

bu yüzden en kestirme yollardan sonuca ulaşmam lazım. bant zımpara uzun zamandan beri var bende. saolsun hem alırken hem de modifiye ederken Özgür kardeşim ve Eylem bayaa yardımcı oldular. fakat serbest elle ağız açmadıktan sonra taşlama açısı için çok da fazla bant zımparayı kullanmak istemiyorum. serbest elle açmayı geliştirmek için de sürekli denemeler yapmak lazım, ona da hem cesaret edemiyorum hem de malzeme heba etmek istemiyorum. böyle bir kısır döngü içindeyim maalesef:) fakat her halukarda eğe ile çalışmak çıkan ürünü daha fazla sahiplenmeme sebep oluyor verdiğim emekten dolayı... en azından benim için böyle...
kot pantolonu atölyeye parçalayıp sağı solu temizlemek için getirmiştim. paçalardan "dilimlemeye" başladıktan sonra yıllar önce gördüğüm bu şekilde kesildikten sonra alttan dikilerek elde edilmiş çantalar geldi aklıma. ben de pantolonu açtım ve kullandım:) itiraf ediyorum, benim de çok hoşuma gitti böyle kullanım:)
duvardaki bıçak çizimi benim evet Sertaç. altına tarih atmışım aralık ayı diye

kabza ahşabının biçimini biraz değiştirdim ve son 3-4 aydır da kabzasına yapmayı düşündüğüm sedef kakma işini gerçekleştirmemi bekliyor. deseni bir taraf için hazıraldım, diğer tarafı da hazırladıktan sonra bitirip yayınlayacağım inşallah. bir de arkadaşı var bunun, inşallah ikisini birden yayınlayabilirim:)