Bıçak Sanatı - Forum

elektroşok aletine sahip olanlar biraz bakabilirmi

tarık

• 205
  • Meslek: teknisyen
  • Yer: istanbul
Ynt: elektroşok aletine sahip olanlar biraz bakabilirmi
« Yanıtla #20 : 23 Aralık 2011, 21:23:57 »
selam arkadaşlar
yasal olduğundan elektroşok aletine 1 haftadır kafayı takmış durumdayım,bir kaç model var ama emin olamıyorum
aranızda elektroşok aletine sahip birisi varsa biraz bakabilirmi,merak ettiğim şeyler var,konuyu başka sitelere açtım bilgisi olan yok,satıcılara sorsam her zaman güzel kullanışlı derler hiç olumsuz demezler,mecvur kaldım konu dışı konu açtım
 :2up

inna sabirin....

yaw Mert ne yapacan sen o aleti
katana al sen ;)
katana kesmez bence ışın kılıcı olmalı hem forumada yakışır  :D

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #21 : 23 Aralık 2011, 21:29:40 »
selam arkadaşlar
yasal olduğundan elektroşok aletine 1 haftadır kafayı takmış durumdayım,bir kaç model var ama emin olamıyorum
aranızda elektroşok aletine sahip birisi varsa biraz bakabilirmi,merak ettiğim şeyler var,konuyu başka sitelere açtım bilgisi olan yok,satıcılara sorsam her zaman güzel kullanışlı derler hiç olumsuz demezler,mecvur kaldım konu dışı konu açtım
 :2up

inna sabirin....

yaw Mert ne yapacan sen o aleti
katana al sen ;)
katana kesmez bence ışın kılıcı olmalı hem forumada yakışır  :D

ışın kılıçıda olmaz bence doktor spark lazım !
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #22 : 24 Aralık 2011, 04:28:16 »
öyle bir adam izlenimi ver ki sözlerinle, karşındaki sana hem saygı duysun hem de saldırmaya cesaret edemesin... bence en kolay ve geçerli çözüm de budur zaten ;)

bu da işe yaramıyorsa

En iyi savunma saldırıdır. :-\

Yok, kaçmaktır. Kaçanın anası ağlamaz.  8)
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #23 : 24 Aralık 2011, 04:32:57 »
Eğer kimse kaçmazsa iki taraf da kaybeder. Şanssız olan çok, şanslı olan da az kaybeder.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
« Yanıtla #24 : 24 Aralık 2011, 09:32:14 »
Eğer kimse kaçmazsa iki taraf da kaybeder. Şanssız olan çok, şanslı olan da az kaybeder.
bi keresinde okuduğum bir yazıda akıllı bir erkek kaybedeceği bir kavgaya girmeyen erkektir diyordu
o geliverdi aklıma bi anda :)
İki Kişilikliyim İkiside Canavar

merttt9

• 1419
  • Meslek: Tekstil
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #25 : 25 Aralık 2011, 14:43:07 »
ürünü aldım,izlediğim videolarda sağlam ürünlere kıyasla,piyasadaki öylesine satılanların çok faydası olacağını sanmıyorum,ama ayda yılda 1 kez ıssız yerlere giderken belki torpidoda olsa iyi olur,yada koleksiyondaki bir parça olucak,ama işe yarıcağını sanmıyorum,birde bunun dışında bazen çok çevirmeler oluyor,her ne kadar yasal dense bile,ve kadınlar ve çoğu kişi sprey ile beraber bu ürünü alsa bile yinede merak ettim,bunu taşımak serbest değilmi,yani çevirmelere görselerde birşey demezler sanırım

ratbertovich

• Ferhat Savcı
  • 835
  • Meslek: Bilgisayar Mühendisi
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #26 : 25 Aralık 2011, 15:02:10 »
YouTube'da izlemiştim ama bulamıyorum, Amerika'da polisin bıçaklı bir saldırgana karşı şansını ölçmek için deney yapıyorlardı. Sanırım sitede birileri bir kısmına link de vermişti, onu da bulamıyorum. Özetle, saldırgan 4m civarındayken 100 polis memurunun 100'ü de silahına davranamadan bıçaklanıyordu.

Mert hocam, kısaca, adamlar kafaya koyduysa araba içinde sen torpidodan aleti çıkartana kadar bir kulaktan diğer kulağa ikinci ağızı açarlar sana, hele ki arka koltuktalarsa. Diğer tehlikesi, bu aletler yaşlılarda, kalp hastalarında ve bilemeyeceğin dertleri olan insanlarda ölümcül olabiliyor. Son olarak, sadece garip ya da sana garip gelen birine durduk yere zarar da verebilirsin.

Arabana bilmediğin adamı alma. Normal kilosunda bir beyinden daha iyi bir korunma yöntemi ben bilmiyorum. Konuşarak çözeceğini düşünen arkadaşlara da Allah haplanmış ya da tinerlenmişe düşürmesin diyorum. İstanbul'da Cihangir'in göbeğinde bordo bereli komando bir kardeşimizin gırtlağını laf anlatmaya çalıştığı iki tane tinerci almıştı.
"Dört tür cinayet vardır: haince, mazur görülebilir, haklı ve takdire şayan." -- Ambrose Bierce

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #27 : 25 Aralık 2011, 21:33:58 »
silahı kabzasından çıkartmak için geçen süre kadar, tetiği çekmek için de geçen bir süre var ve yakın savunmalarda kendisine silah dayatılmış(alnına, göğsüne ya da sırtına) kişi eğer soğukkanlılığını muhafaza ederse tetik çekilemeden menzilden çıkabiliyor. bu yüzden profesyoneller silahı asla karşılarındaki kişinin elinin uzanabileceği kadar yaklaştırmazlar ve silah tutan ellerini de öne uzatmazlar. ekseriyetle bellerine dayalı olarak kullanırlar silahı.

birisi sana saldırdığında sevgili Mert, o zıkkımı bırak kullanmayı, düşünmeye vaktin olmayacaktır. ve gerçekten onu kullanmayı hiç düşünme. kalp pili olanların kalplerinin durmasına sebep olabiliyor bu aletler. başına büyük bir bela, dahası vicdanına da büyük bir acı yüklersin. sana tavsiyem, bir problemle karşılaştığında, karşındakinin yüzüne tükür ve kaç. sana kaçmak için lazım olan zamanı yakalamaya çalış. acemice hareketler ciddi sonuçlar doğurabilir. kaçmak insanı hayatta tutar.

ayrıca, taksimdeki bordo bereli askerin öldürülmesi meselesinde ben durumun o kadar da sıradan olduğunu düşünmüyorum. "devlet baba" bazen bir zamanlar binmiş olduğu dalları keser ve bunu "doğa ana"nın bir gazabı olarak gösterir.
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

ali rıza

• 1066
« Yanıtla #28 : 26 Aralık 2011, 00:04:25 »
ayrıca, taksimdeki bordo bereli askerin öldürülmesi meselesinde ben durumun o kadar da sıradan olduğunu düşünmüyorum. "devlet baba" bazen bir zamanlar binmiş olduğu dalları keser ve bunu "doğa ana"nın bir gazabı olarak gösterir.
+1000

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #29 : 26 Aralık 2011, 00:14:44 »
haplısıda denk geldı tinercısıde karaköy köprüde sardılar ama bırsey olmadı. sadece insanlarımızın vurdum duymazlığı benı hem düşündürdü hemde üzdü..
tanımadığın kısıyı asla arabana alma . ısterse 70 yaşında olsun
asla soğukkanlılığını kaybetme panıklersen 1/0 kaybetmıssındır.
kavga en son secenek olsun
laf anlamayacak kısı kendını bellı eder . laf anlatacağım dıye uğraşma
 şok cıhazı falan bır işe yaramaz dandıkleri.
yanında metal bır kalem varsa yeterlı bence  hatta bır anahtar dahı bazı durumlarda çok işe yarar  ;)

ve kavga ılla olacaksa herşeyı göze almalısın . kendı açındanda karsındakı kısı açısındanda

ama verebıleceğim en ıyı tavsıye oradan ivedi uzaklaşman olur hanı erkek adam kacarmı.?  moduna gırme derım..

“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

merttt9

• 1419
« Yanıtla #30 : 26 Aralık 2011, 01:19:00 »
herkese yorumlar için teşekkürler  :2up

fatihaydın

• 779
  • Meslek: SATIŞ
  • Yer: İstanbul Kayaşehir
« Yanıtla #31 : 26 Aralık 2011, 09:06:03 »
belaya bulaşmamak etrafını dolaşmak herzaman daha yeğdir,trafikte tartışmamalı eğer bir anlaşmazlık olduysa sadece  özür dile farkedemedim de samimi bir şekilde en kaba dayısı arkasını döüp gider.Geçmişte ben bezbol sopasıyla, arabadan inen herife aynı anda inip hızlı bir kaç adım atıp ondan önce yanına varıp sopayı iki elimle vuracakmış gibi havaya kaldırmıştım,adam çakıldı kaldı,kesin kavga çıkacaktı (araba benim değil şirket arabası fakat diğer elemanın arabası) adamın ağzından çıkan laf onlamı vurcan bana, ramazan mübarek gün aslında niyetim vurmak değildi caydırmaktı,caydıda peşimden takip etti geldi sırf kavga için gelmeseydi yine öyle birşey yapmazdım ,eğer caymasaydı bacaklarına yiyecekti o sopayı asla başına vurmazdım.neyse bu bahsettiğim 24 yaşlarında olan bir olaydı, 19 yaşından beri istanbuldayım dışarıda hiç kavga etmedim hiç kimse bana bulaşmadı,ama kendin emin yürü sakin ol bundan üç sene önce oturduğum semtte motorumu parkettiğim yerde 8, 9 tane geç delikanlı gördüm,motorumu merak ettim yanlarına gittim motoruma baktım,dönerken peşime takıldılar 50 ,60 metre ben önden onlar arkamdan yürüdük  ben rahatsız oldum tabi yanımda seyfim vardı(hüseyin mert türkün abisinin çakısı)çıkarttım elimde gizledim arkadan görünecekşekilde  yürükende tam gizleyememiş görüntüsü verdim ama sanki gizleyim alayına dalabilecekmiş gibi bir tavır sergiliyoruz :D aniden döndüm ne varrr lann takip ediyonuz,anında tırsdılar çakallar,yok abi bizim evimiz de burada filan kem küm şerefsizler 1 metreye kadar yaklaşmışlardı biri dalsa hepsi dalacaklar öyle bir durum sezdim ama hiç birinde ciğer olmadını anlamıştım seziyor insan,netice de ben o bıçağı ordada kullanmazdım,8,9 genç adama  güç yetmez, adam gibi dayağını yer oturursun bıçak varsa bir şeyler dengelenir,ama çok tehlikeli mecbur kalmadıkça çekmemek lazım,  yine göstermedim bıçağı ama onlar mesajı almışlardı. ;D çekip gittiler bende evime gittim.belanın kıyısına kadar gelip bulaşmadan dönebiliyorsan veya hiç bulaşmıyorsan en iyisi budur.

ratbertovich

• Ferhat Savcı
  • 835
  • Meslek: Bilgisayar Mühendisi
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #32 : 26 Aralık 2011, 11:12:32 »
Madem "bu da böyle bir anımdı" moduna girdik, ben de anlatayım:

Atakule'nin orada gecenin bir vakti Hoşdere'den Yıldız tarafına döneceğim, ışık kırmızı, önümde üç araba var, arkamda ki selektör üstüne de korna yapınca aynadan elle "ne var?" hareketi yaptım. Sen misin yapan, adam arabadan indi geliyor, babam yaşında; gençlik var, ben de indim. Aramız iki adım kaldı, baktım yumruğu kaldırdı. Artık nasıl ettiysem, yakalardan yakaladım, yumruk kafamın sağından geçerken kafayı gömdüm. Anam! Herif inek fışkısı gibi yığıldı kaldı. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü tabii. Taksiciler falan hep beraber abiyi ayıltmak 15 dakika aldı, o arada polis geldi, bizi aldılar. Abi kendine geldikçe coştu "şikayetçi olacağım" diye. Ölmedi ya, ne yaparsa yapsın modundaydım, "aman abi ne isterse yapsın" deyip duruyordum başımdaki polise. Taksiciler önce abinin arabadan indiğini ve ilk yumruğu attığına şahitlik etti, polis ifademi aldı, salacak, adamın ailesi geldi. Şeker hastasıymış, şeker düşünce asabiyet falan. Bana da haklı olarak terslendiler babam yaşında adamı indirdim diye.

Hani bir yumrukla bir kafayla adam ölür mü? Bahtsızsan ölür. Adamın düşüşü gözümün önünden gitmez, şu dinamitle bina yıkıyorlar ya, onun gibi, ayaklarının üzerine yığıldı koca adam. O an aklımdan geçen tek şey "ölme ulan!". Verilmiş sadakam varmış. Avcı adamın bol bol olması lazım nitekim.
"Dört tür cinayet vardır: haince, mazur görülebilir, haklı ve takdire şayan." -- Ambrose Bierce

merttt9

• 1419
« Yanıtla #33 : 27 Aralık 2011, 14:23:03 »
500.000 volt yazıyorlar ama amperi 0 olduğundan insana zararı yokmuş,acaba 500.000 volt gerçek değerimidir,yoksa uydurmamı yazmışlar,birde normal insana 220 volt deyince zarar veriyor peki bu nasıl oluyor duvardan gelen elektrik amper değerindenmi kaynaklıdır
birde bu cihazın içinde ne kullanmışlar,hangi parçası voltu yükseltiyor,elektronik konusunda bilgisi olan varsa sevinirim

emin albayrak

• 3909
« Yanıtla #34 : 27 Aralık 2011, 14:45:04 »
Mert biz ne konuşuyoruz, sen ne diyorsun. sen yazdıklarımızı okuyor musun hakikaten? :-\

ali rıza

• 1066
« Yanıtla #35 : 27 Aralık 2011, 14:49:54 »
Mert biz ne konuşuyoruz, sen ne diyorsun. sen yazdıklarımızı okuyor musun hakikaten? :-\

:) bu konuda kuşkularım var
mert duvardaki şebeke ceyranı dediğimiz elektirik düz akım olduğundan vücudun bi yerinden çıkana kadar insana ayarı verdiği için zarar verir
bu şok cihazlarındaki elektirik ise ani olarak bi kaç saniyede artık 5000-10000 Allah ne verdiyse vücuda kısa süreliğine saldığı için merkezi sinir sistemine şok etkisi yapıyor bütün olup biten bu

merttt9

• 1419
« Yanıtla #36 : 27 Aralık 2011, 15:23:24 »

evet de işe yaramaması bir yana,elektronikçi çevremde kimse yok o yüzden işleyiş şekline takıldım,
bu arada bilgi içinde sağol ali

« Yanıtla #37 : 27 Aralık 2011, 15:49:29 »
Soruların devamı gelmeyip burada bitecekse söyleyeyim, o resimde gördüğün kırmızı renkli bobin ve kondansatör bu işi yapıyor. Ayrıntısını boşver.

merttt9

• 1419
« Yanıtla #38 : 27 Aralık 2011, 17:00:34 »
Soruların devamı gelmeyip burada bitecekse söyleyeyim, o resimde gördüğün kırmızı renkli bobin ve kondansatör bu işi yapıyor. Ayrıntısını boşver.

:2up tamamdır sağol

emin albayrak

• 3909
« Yanıtla #39 : 27 Aralık 2011, 17:44:32 »

evet de işe yaramaması bir yana,elektronikçi çevremde kimse yok o yüzden işleyiş şekline takıldım,
bu arada bilgi içinde sağol ali

benim yazdığımı alıntılayıp Ali'ye cevap veriyorsun ya Mert, helal olsun vallaha... :D :D daha ne diyim...