... yasal olduğundan ...
Biber gazı ve tazer'in sivil kullanımı yasal değil hocam. Kaldı ki, otostopçuya güvenemediysen niye aldın ki?
kullanımı değilde,taşıması yasal sanırım,millet çok almış biber gazı elektro sok,yazılar okumustum
otostupcuyu hıc bır zaman almayı ıstemem,mudanyadan denız kenarı dağların arasından,kursunluya ordanda gemlıge gıden yol var,kısın sessız yerlerdır kımseler pek olmaz,otobusler 2 saatte bır gecer bu yuzden orada kalan kısıler otostop ceker,ben almam ama koltuk deyneklı gorunce günaha girmek ıstemedım,aldım ama adamda zaten bıraz tuhaftı,vukaat olsa ne goren olur nede duyan faili meçhul olayı,bıçak tasısam gemlıkte sıkı arama olmustu apo yuzunden gemlık haraketlı olabılıyor corabına kadar arama oluyor,bır ara kemer bıcak alıcaktım,ınsan mecvur kalıyor barı elektro sok olsun dedım cokda etkılı dıye dusunmedım ama el bos olmaktansa ıyıdır,bursada pek bulamadım ınternetten satan yerler ıse eğer kişi satıyorsa daha ılgılı oluyor bılgısı oluyor ama bazen toptancı ticaret yapan fırmalar oluyor telefonla sekretere baglanıyorsunuz o zaman satıcı fırma ılgılı olamıyor,urun gelınce farklı benzer urun olabılıyor veya ozellıklerı kotu olabılıyor,cok arastırdım işin ıcınden cıkamadım,bır kac model var hepsı volt olarak kafasına gore yazmıslar