Bıçak Sanatı - Forum

elektroşok aletine sahip olanlar biraz bakabilirmi

merttt9

• 1419
  • Meslek: Tekstil
  • Yer: Bursa
elektroşok aletine sahip olanlar biraz bakabilirmi
« : 22 Aralık 2011, 18:45:51 »
selam arkadaşlar
yasal olduğundan elektroşok aletine 1 haftadır kafayı takmış durumdayım,bir kaç model var ama emin olamıyorum
aranızda elektroşok aletine sahip birisi varsa biraz bakabilirmi,merak ettiğim şeyler var,konuyu başka sitelere açtım bilgisi olan yok,satıcılara sorsam her zaman güzel kullanışlı derler hiç olumsuz demezler,mecvur kaldım konu dışı konu açtım
 :2up

XauPau

• 1108
  • Hayri Canyakmaz 1980
  • Meslek: Finans
  • Yer: Kocaeli
Ynt: elektroşok aletine sahip olanlar biraz bakabilirmi
« Yanıtla #1 : 22 Aralık 2011, 19:06:53 »
Daha önce hiç yazmadığın bir siteye yazmayı dene  :))

ugurcan_20

• 1232
  • Uğurcan Köylü 1995
  • Meslek: Öğrenci
  • Yer: Denizli
« Yanıtla #2 : 22 Aralık 2011, 19:11:15 »
Daha önce hiç yazmadığın bir siteye yazmayı dene  :))

:2up :2up :2up

OnurErdogan

• 383
  • Onur ERDOĞAN - 1979
  • Meslek: bilgisayar satis ve destek
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #3 : 22 Aralık 2011, 19:24:13 »
Ne işin var elektro şok ile mert benim bir arkadaşımda vardı en çok kendini şokladı bi süre sonrada bozuldu attı gereksiz bi alet.
Si vis pacem, para bellum.

merttt9

• 1419
« Yanıtla #4 : 22 Aralık 2011, 20:00:04 »
Ne işin var elektro şok ile mert benim bir arkadaşımda vardı en çok kendini şokladı bi süre sonrada bozuldu attı gereksiz bi alet.
sağol bu bile yeterli geldi bende emin değildim ürün alma alışkanlığım oldu bunuda arada alayım demiştim ama gerek yok sanırım  :2up

yusuf biçer

• *
  • 1415
  • Meslek: sanat tarihçi
  • Yer: osmaniye
« Yanıtla #5 : 22 Aralık 2011, 20:03:39 »
selam arkadaşlar
yasal olduğundan elektroşok aletine 1 haftadır kafayı takmış durumdayım,bir kaç model var ama emin olamıyorum
aranızda elektroşok aletine sahip birisi varsa biraz bakabilirmi,merak ettiğim şeyler var,konuyu başka sitelere açtım bilgisi olan yok,satıcılara sorsam her zaman güzel kullanışlı derler hiç olumsuz demezler,mecvur kaldım konu dışı konu açtım
 :2up

inna sabirin....

yaw Mert ne yapacan sen o aleti
katana al sen ;)
Yusuf BİÇER / Adana 1974
Susuyorsak zannetme ki korkudan; saygıdan...edepten...

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
  • Meslek: bileme ustası
  • Yer: kütahya
« Yanıtla #6 : 23 Aralık 2011, 00:42:27 »
mert ben onların çin malı olanlarından bayabı alıp sattım alırken konturol et aldınmıda caturu cutturu oynamassan baya iş görür oynarsan 2 günde cöp
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #7 : 23 Aralık 2011, 00:59:34 »
çin malları değilde abd malı olanlar var .nasanın  geliştirdiği    fbı   ve polısler kullanıyor, sanırım 7mt kadar etkılı mesafesi vardı ve fenalık bırşey.  hatta kullanıcak olan polıslerin üzerinde deneniyor .
kullanırken vereceği tahrıbatı anlamaları için,  ama ülkemızde yok.  olsa dahı  çok katı kurallarla satılmasını isterdim. yerine göre  ateşli silahtan daha etkili olabilir bence

bır boğaya bunu yapabılen bır insana neler yapabılır..? ;)

http://www.youtube.com/watch?v=K16n_skZDbI&feature=related
« Son Düzenleme: 23 Aralık 2011, 01:01:06 Gönderen: Taner Salar »
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
« Yanıtla #8 : 23 Aralık 2011, 09:35:15 »
çin malları değilde abd malı olanlar var .nasanın  geliştirdiği    fbı   ve polısler kullanıyor, sanırım 7mt kadar etkılı mesafesi vardı ve fenalık bırşey.  hatta kullanıcak olan polıslerin üzerinde deneniyor .
kullanırken vereceği tahrıbatı anlamaları için,  ama ülkemızde yok.  olsa dahı  çok katı kurallarla satılmasını isterdim. yerine göre  ateşli silahtan daha etkili olabilir bence

abi bunlar silah gibi lazeri falan da var tetiği çektiğinde artı eksi vücuda saplanıp veriyo ayarı harbi fena ve Allahtan bizim buralarda yok
mert naapcan dostum şok aletini bak geçen bi hediyelik eşyacıda katana seti gördüm o tarz bişi al sen ;)
İki Kişilikliyim İkiside Canavar

merttt9

• 1419
« Yanıtla #9 : 23 Aralık 2011, 09:41:08 »

abi bunlar silah gibi lazeri falan da var tetiği çektiğinde artı eksi vücuda saplanıp veriyo ayarı harbi fena ve Allahtan bizim buralarda yok
mert naapcan dostum şok aletini bak geçen bi hediyelik eşyacıda katana seti gördüm o tarz bişi al sen ;)

1 tane wakizashi eksik,bizim buralarda bazen aramalar oluyor komple arıyorlar,küçükte olsa bıçak taşımak istemem,ama ıssız yerlerde çok geçenlerde ıssız bir yerde otostop çeken 2 kol deynekli bir adamı aldım,kol deynekleri olunca engelli diye aldım ama bi an acaba soyucakmı diye düşündüm,kimse görmez duymaz,o an düşündüm yasal olduğundan aradabir ıssız yerlere giderken en azından yanımda gezdiririm

ali rıza

• 1066
« Yanıtla #10 : 23 Aralık 2011, 10:02:04 »
mert geçmiş zaman bursadan bir kızla tam 5 sene çıktım neredeyse her hafta sonu soluğu da bursada alıyordum tophanesinden tut kültür parkına kadar çekirgesinden yıldırıma nilüfere kadar aklına gelebilecek her yerinde sabahladım Allaha şükür 1 kere mevzu olmadı koltuğun altına bi keser sapı koy arabada dursun başka da bişiye gerek yok ;)

ratbertovich

• Ferhat Savcı
  • 835
  • Meslek: Bilgisayar Mühendisi
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #11 : 23 Aralık 2011, 10:05:37 »
... yasal olduğundan ...

Biber gazı ve tazer'in sivil kullanımı yasal değil hocam. Kaldı ki, otostopçuya güvenemediysen niye aldın ki?
"Dört tür cinayet vardır: haince, mazur görülebilir, haklı ve takdire şayan." -- Ambrose Bierce

merttt9

• 1419
« Yanıtla #12 : 23 Aralık 2011, 11:12:23 »
... yasal olduğundan ...

Biber gazı ve tazer'in sivil kullanımı yasal değil hocam. Kaldı ki, otostopçuya güvenemediysen niye aldın ki?

kullanımı değilde,taşıması yasal sanırım,millet çok almış biber gazı elektro sok,yazılar okumustum

otostupcuyu hıc bır zaman almayı ıstemem,mudanyadan denız kenarı dağların arasından,kursunluya ordanda gemlıge gıden yol var,kısın sessız yerlerdır kımseler pek olmaz,otobusler 2 saatte bır gecer bu yuzden orada kalan kısıler otostop ceker,ben almam ama koltuk deyneklı gorunce günaha girmek ıstemedım,aldım ama adamda zaten bıraz tuhaftı,vukaat olsa ne goren olur nede duyan faili meçhul olayı,bıçak tasısam gemlıkte sıkı arama olmustu apo yuzunden gemlık haraketlı olabılıyor corabına kadar arama oluyor,bır ara kemer bıcak alıcaktım,ınsan mecvur kalıyor barı elektro sok olsun dedım cokda etkılı dıye dusunmedım ama el bos olmaktansa ıyıdır,bursada pek bulamadım ınternetten satan yerler ıse eğer kişi satıyorsa daha ılgılı oluyor bılgısı oluyor ama bazen toptancı ticaret yapan fırmalar oluyor telefonla sekretere baglanıyorsunuz o zaman satıcı fırma ılgılı olamıyor,urun gelınce farklı benzer urun olabılıyor veya ozellıklerı kotu olabılıyor,cok arastırdım işin ıcınden cıkamadım,bır kac model var hepsı volt olarak kafasına gore yazmıslar
« Son Düzenleme: 23 Aralık 2011, 11:31:43 Gönderen: merttt9 »

ali rıza

• 1066
« Yanıtla #13 : 23 Aralık 2011, 11:35:31 »
Allah göstermesin olacağı varsa her şekilde olur silahın da olsa taşıma ruhsatlı hiç ummadığın bi anda arkadan gelip kafana sıkarlar macera biter o yüzden ufak bi çakı al yanına sağlam ve keskin olsun taşıması da yasal olur :) aha çift ağızlı sürmene çakısıyla adalet sarayına sabıka kaydı almaya girdim ve polis amca emanete bile almadı çakımı :)

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #14 : 23 Aralık 2011, 12:01:31 »
kullanmasını bilen için en etkili savunma aracı dilidir, yani sözleri. sonrasında elleri ve zekası. doğru mantıkla hareket ederseniz cebinizdeki bir kalemle ya da anahtarlıkla bile kendiniz savunabilirsiniz. kubotan sistemi diye youtube da biraz arama yap Mert. ama sakın videoları izleyerek kubotan kullanmayı öğrendiğini sanma. sadece nesneye baktığın perspektifi genişletir bu videolar...

ama başta da dediğim gibi, öyle bir adam izlenimi ver ki sözlerinle, karşındaki sana hem saygı duysun hem de saldırmaya cesaret edemesin... bence en kolay ve geçerli çözüm de budur zaten ;)
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

zucchero

• -Bora-
  • 420
  • Meslek: Memur
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #15 : 23 Aralık 2011, 12:17:18 »
Yasal olup olmadığı bir yana(ki bence yasal olmamalı) çok kısıtlı olan  meşru müdafaa halleri dışında kullanılması durumunda uzun bir tatile çıkmanızı garanti eder. Bence bu cihazdan ve otostopçulardan uzak durun.

merttt9

• 1419
« Yanıtla #16 : 23 Aralık 2011, 12:56:46 »
bunu kullanmasıda sorun,karşıdaki adamı bir elle tutan kişiyede elektrik gelir,bu sefer ikiside horon oynar vede üst üste yığılır bayılırlar  :2up

ali rıza

• 1066
« Yanıtla #17 : 23 Aralık 2011, 13:38:43 »
kullanmasını bilen için en etkili savunma aracı dilidir, yani sözleri. sonrasında elleri ve zekası. doğru mantıkla hareket ederseniz cebinizdeki bir kalemle ya da anahtarlıkla bile kendiniz savunabilirsiniz. kubotan sistemi diye youtube da biraz arama yap Mert. ama sakın videoları izleyerek kubotan kullanmayı öğrendiğini sanma. sadece nesneye baktığın perspektifi genişletir bu videolar...

ama başta da dediğim gibi, öyle bir adam izlenimi ver ki sözlerinle, karşındaki sana hem saygı duysun hem de saldırmaya cesaret edemesin... bence en kolay ve geçerli çözüm de budur zaten ;)
+10000

yusuf biçer

• *
  • 1415
  • Meslek: sanat tarihçi
  • Yer: osmaniye
« Yanıtla #18 : 23 Aralık 2011, 15:30:15 »
öyle bir adam izlenimi ver ki sözlerinle, karşındaki sana hem saygı duysun hem de saldırmaya cesaret edemesin... bence en kolay ve geçerli çözüm de budur zaten ;)

bu da işe yaramıyorsa

En iyi savunma saldırıdır. :-\ 
« Son Düzenleme: 23 Aralık 2011, 15:32:14 Gönderen: yusuf biçer »
Yusuf BİÇER / Adana 1974
Susuyorsak zannetme ki korkudan; saygıdan...edepten...

merttt9

• 1419
« Yanıtla #19 : 23 Aralık 2011, 19:11:10 »
ELEKRO ŞOK CİHAZI:

Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Kanununa tabi Olmayıp,bulundurulması,taşınması herhangi bir ruhsat izin gerektirmez."