Bıçak Sanatı - Forum

victorinox hakkında acil yardım

furkan5800

• *
  • 10
  • Meslek: öğrenci
  • Yer: isntabul
victorinox hakkında acil yardım
« : 09 Ağustos 2011, 21:27:55 »
merhablar öncelikler forumu yeni gördüm gerçekten güzel benim aklıma bişey takıldı ben victorinox spartan şeffaf maviden aldım 8) fakat onun içindeki fonksiyonu fazla aç kapa yaparsan bi problem olurmu birde üzerindeki plastiklerin düşme ihtimali varmı ve bana kaç yıl gider teşekkürler

furkan5800

• *
  • 10
Ynt: victorinox hakkında acil yardım
« Yanıtla #1 : 09 Ağustos 2011, 21:32:25 »
arkadaşlar birde bakımı nasıl ve kaç yılda yapılır

cmblc

• 518
  • Cem Balcı / 1968 / B(Rh)+
  • Meslek: Grafik Tasarımcı
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2 : 09 Ağustos 2011, 21:33:44 »
Önce kendini tanıt, bi meraba de, kimsin nesin neredesin bi yaz... Sonra çakıyı ne iş için kullanacağını söyle... Sonra sorunu sor...

Biz müneccim miyiz, "bana ne kadar gider?" demişsin...

Cevap veriyorum; 5. Bakımı için; 3.

Get Serious...

En kötü gün bugünse, bugünde FENERBAHÇE!!! Hep destek, tam destek...

furkan5800

• *
  • 10
« Yanıtla #3 : 09 Ağustos 2011, 21:41:28 »
kerdeş haklısın ben furkan 14 yaşındayım internette dalaşırken victorinoxu gördüm beğendim sipariş verdim :D ne kadar dayanır demişken yani çakmalarının hemen kırıldığını duymuştum plastiklerinin düştüğünü bide böle evde ne kesilcek olsa artık onla yapıom hevesimi alamadığım için o açıdan dedim yani ben tüm parçalarını en az 100 kere açtım gün içinde yani bir sorun olurmu plastikler düşermi bu tedirginliğimi gidermek için yazdım

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #4 : 09 Ağustos 2011, 21:50:22 »
Furkan mesajındakı uslubuna dıkkat etmenı rıca edıyorum kardeşim. cevap veren ağabeyin senden oldukça büyük ;)

" kardeş " diye başlaman gelecek olan cevapların bır anda önünü kesmiş ve hoş olmamış.  ;)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

« Yanıtla #5 : 09 Ağustos 2011, 21:52:59 »
kerdeş haklısın ben furkan 14 yaşındayım
Cem de zaten olsun olsun 15-16 yaşındadır :)) Furkan kardeş bu Viktorinoksun çakmağını hiç görmemiştim nasıl bir şey ??? Çakmağı konusunda bir şey söyleyemem ama Viktorinoksun çakıları aşağı yukarı 208 kere de filan problem yapmaya başlar, sen 100 civarında açıp kapattıysan o zaman neredeyse yarısına gelmişsindir :( kötü bu. Düşme testlerinde de Viktorinoks "8 kere düşmeye dayanır" der o bakımdan dikkat et. Genelde gün içinde sorun çıkarmaz, arızalar daha çok gerektiği zamanlarda ve gece ortaya çıkar.

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #6 : 09 Ağustos 2011, 21:54:12 »
 Sefa usta alemsin  ;D
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

furkan5800

• *
  • 10
« Yanıtla #7 : 09 Ağustos 2011, 21:54:50 »
nasıl yani çakmak deil çakmalarından bahsettim

« Yanıtla #8 : 09 Ağustos 2011, 21:59:05 »
Haa  ??? yahu öyle anlamışım ben, bak şimdi bende çakmak okudum onu :-[  Çakması nasıl yani, birşey mi çakmak için  ::) normalde testeresi filan olur, çekiçli bir aparatı mı var, sonunda onuda  yaptılar demek ::) ee viktorinoks bu yapar mı yapar..

damascus

• 1467
  • Hakan / 1986 / Kırıkkale/Bandırma
  • Yer: BANDIRMA...
« Yanıtla #9 : 09 Ağustos 2011, 22:03:18 »
18 yaş sınırı yok mu bıçak almak için... :P

« Yanıtla #10 : 09 Ağustos 2011, 22:04:46 »
Hakan bunda sorun yok viktorinokslar alınıyor sanırım.

furkan5800

• *
  • 10
« Yanıtla #11 : 09 Ağustos 2011, 22:05:46 »
@damascus öle bişi yok
@sefa kaç seferdir dalga geçiyosun sesimi çıkarmıyorum ayıp oluyor artıık

« Yanıtla #12 : 09 Ağustos 2011, 22:08:45 »

@sefa kaç seferdir dalga geçiyosun sesimi çıkarmıyorum ayıp oluyor artıık
Gerçekten de ayıp oldu, çok özür diliyorum.

furkan5800

• *
  • 10
« Yanıtla #13 : 09 Ağustos 2011, 22:10:50 »
hala yapıyor ya insanda utanma olur biraz forum güzel ama senin yüzünden üyeliğimi kapatıcam

meteoravcısı

• 475
  • ORKUN
  • Meslek: işletmeci
  • Yer: izmir
« Yanıtla #14 : 09 Ağustos 2011, 22:18:39 »
Ne olur kapatma sensiz ne yaparız biz ?  :D :D :D

« Yanıtla #15 : 09 Ağustos 2011, 22:28:30 »
Bak genç adam, algılamanı biraz açmalısın. Belki seninde aklına birşey gelir diye özür diledim. Üyeliğini kapatmadan önce başlıklara bir bak, buradaki uygun başlığa bir merhaba de kendini tanıt ki bizde senin kim olduğun konusunda bir ön bilgi sahibi olalım. Burası her an tetikte senin sorularını bekleyen insanlarla dolu bir yer değil. Biraz emeğe saygı göster, ilgili başlıklarda senin sorunun yanıtı var mı yokmu bir göz gezdir. Tüm bunların ardından yinede kafana takılan, içinden çıkamadığın soruların olursa sor elimizden geldiğince yanıtlamaya çalışalım. Bunları değerlendirdikten sonra yinede üyeliğini kapatmak istersen (ki biz istemeyiz), ben sana yardımcı olurum yine sorun değil.

merttt9

• 1419
  • Meslek: Tekstil
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #16 : 09 Ağustos 2011, 23:28:39 »
hala yapıyor ya insanda utanma olur biraz forum güzel ama senin yüzünden üyeliğimi kapatıcam

daha önce bir üyeliğiniz oldumu veya şu an başka isimde bir üyelik mevcutmu  C:-)

Teoman.

• 565
  • Meslek: elektrik
  • Yer: üsküdar
« Yanıtla #17 : 10 Ağustos 2011, 00:43:26 »
Furkan kardeş ;  öncelikle hoşgeldin (mi?)
güzel bir ismin var (anlamı : doğruyla yanlışı, gerçekle sanalı ayırd edebilen-farkında olan-) ilerde isminle müsemma biri olurusun inşallah.

-ben küçükken dayım bana isviçreden victorinox bir çakı getirmişti yaklaşık 25 senedir kullanıyorum.

-genelde yaşıtlarında görülen sanal alemde fazla takılmaktan meydana gelen bir durumun var. şöyle ki; sanal dünya, gerçek hayattaki görgü ve ahlak kurallarından bağımsız değildir. gerçek hayatında, mahalledeki abilerine, baban yaşındaki adamlara, öğretmenlerine nasıl davranıyorsan burada da öyle davranman beklenir. hatta biz burada gerçek hayattakinden daha nazik ,daha centilmen davranıyoruz. mesela hiç küfretmiyoruz, birbirimizi tanımaya çalışıyoruz, böylece birbirimizi seviyoruz.

-mesela Sefa hoca nın senden gerçekten özür dilediğini forumdaki herkes anladı,-sen hariç-.

kusura bakma kafanı fazla şişirdim.

-son olarak; bu forum bilgi birikimi ve üyelerinin kalite seviyesi bakımından Türkiye de bulabilecegin en değerli forumlardan biridir ve ileri geri konuştuğun Sefa hoca da forumun göz bebeği üyelerinden biridir.

saygılar........

Berke Boyacı

« Yanıtla #18 : 10 Ağustos 2011, 01:53:21 »
kardeşim bak ben 15 yaşındayım siteye ilk girdiğimde bende senin gibiydim düşüncesizce yazıyordum ama sana tarafsız olarak söylüyorum gerçekten hata yapıyorsun bunu düzeltmelisin istersen üyeliğini kapat ama günlük hayatındada bu huyundan vaz geç lütfen. Senin iyiliğin için söylüyorum çünkü aynı problemden dolayı ben çok sorun yaşadım ve bu sorunu çözmemde bu forum bana çok yardımcı oldu. Burdaki insanlar ilk başta dalga geçiyor gibi geliyor ama dikkatli baktığın zaman aslında sana birşeyler öğretmeye çalışıyorlar... Umarım yazdıklarımı yanlış anlayıp kızmazsın maksadım biraz olsun yardımcı olmak...  :-[

NOT: Ayrıca cevap olarak soruna eğer plastiklerini açarken pimlerin oturduğu yuvayı kırmadıysan plastikler düşmez. Zaten zorlasanda içindeki çelik mekanizmayı kıramazsın kolay kolay :) sağlam çakıdır.
« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2011, 02:00:38 Gönderen: Berke Boyacı »

furkan5800

• *
  • 10
« Yanıtla #19 : 10 Ağustos 2011, 02:02:13 »
Furkan kardeş ;  öncelikle hoşgeldin (mi?)
güzel bir ismin var (anlamı : doğruyla yanlışı, gerçekle sanalı ayırd edebilen-farkında olan-) ilerde isminle müsemma biri olurusun inşallah.

-ben küçükken dayım bana isviçreden victorinox bir çakı getirmişti yaklaşık 25 senedir kullanıyorum.

-genelde yaşıtlarında görülen sanal alemde fazla takılmaktan meydana gelen bir durumun var. şöyle ki; sanal dünya, gerçek hayattaki görgü ve ahlak kurallarından bağımsız değildir. gerçek hayatında, mahalledeki abilerine, baban yaşındaki adamlara, öğretmenlerine nasıl davranıyorsan burada da öyle davranman beklenir. hatta biz burada gerçek hayattakinden daha nazik ,daha centilmen davranıyoruz. mesela hiç küfretmiyoruz, birbirimizi tanımaya çalışıyoruz, böylece birbirimizi seviyoruz.

-mesela Sefa hoca nın senden gerçekten özür dilediğini forumdaki herkes anladı,-sen hariç-.

kusura bakma kafanı fazla şişirdim.

-son olarak; bu forum bilgi birikimi ve üyelerinin kalite seviyesi bakımından Türkiye de bulabilecegin en değerli forumlardan biridir ve ileri geri konuştuğun Sefa hoca da forumun göz bebeği üyelerinden biridir.

saygılar........

hepiniz kesinlikler haklısınız ben bir anlık öğle üst üste ileti geldiğinden yanlış bişi söledim siz kesinlikle haklısınız yaşım 14 olduğu için beni çocuk görüp dalga geçtiğinizi zanntetim fakat forumun üslubuna baktığıda herkezde ye üyelere öle şaka amaçlı takılmışsınız asıl sefa abiden ben özür dilerim