Furkan kardeş ; öncelikle hoşgeldin (mi?)
güzel bir ismin var (anlamı : doğruyla yanlışı, gerçekle sanalı ayırd edebilen-farkında olan-) ilerde isminle müsemma biri olurusun inşallah.
-ben küçükken dayım bana isviçreden victorinox bir çakı getirmişti yaklaşık 25 senedir kullanıyorum.
-genelde yaşıtlarında görülen sanal alemde fazla takılmaktan meydana gelen bir durumun var. şöyle ki; sanal dünya, gerçek hayattaki görgü ve ahlak kurallarından bağımsız değildir. gerçek hayatında, mahalledeki abilerine, baban yaşındaki adamlara, öğretmenlerine nasıl davranıyorsan burada da öyle davranman beklenir. hatta biz burada gerçek hayattakinden daha nazik ,daha centilmen davranıyoruz. mesela hiç küfretmiyoruz, birbirimizi tanımaya çalışıyoruz, böylece birbirimizi seviyoruz.
-mesela Sefa hoca nın senden gerçekten özür dilediğini forumdaki herkes anladı,-sen hariç-.
kusura bakma kafanı fazla şişirdim.
-son olarak; bu forum bilgi birikimi ve üyelerinin kalite seviyesi bakımından Türkiye de bulabilecegin en değerli forumlardan biridir ve ileri geri konuştuğun Sefa hoca da forumun göz bebeği üyelerinden biridir.
saygılar........