Bıçak Sanatı - Forum

victorinox hakkında acil yardım

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
Ynt: victorinox hakkında acil yardım
« Yanıtla #40 : 20 Nisan 2013, 08:22:52 »
 :)
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

kaligraf

• 303
  • mücahit
  • Meslek: elektrik
  • Yer: manisa
« Yanıtla #41 : 20 Nisan 2013, 10:41:41 »
Öncelıkle hos geldın . Karnıma agrılar gırdı gulmekten. Sefa ustam fena hırpaladın arkadası. Ama tabı benımde zamanında oldu benzer hatalarım. Sımdı daha ıyı anlıyorum hatalarımı. Velhasıl bana sabır gosteren herkeze cok tesekkur ederım.
edep bir tac imiş nuru hüdadan giy o tacı emin ol her beladan

YUNUS EMRE

mukremin

• 78
  • Meslek: öğrenci(elk-hab)
  • Yer: izmir
« Yanıtla #42 : 21 Nisan 2013, 01:03:54 »
derlerden foruma ugrayamıyorum pek dalınca cıkamıorm forumdan cunku. ama sunu bılmenızı ısterım hepınıze ayrı ayrı muhabbet duyuyorum.  :)

saygılar
içindeki asıl seni yaşadıgında, hayattan lezzet almaya baslarsın

karemisola

• 615
  • Yusuf Günenç
  • Yer: Hatay
« Yanıtla #43 : 21 Nisan 2013, 17:25:28 »
5-10 yıla kalmaz yine gelir  ^-^
:)
Ben de bundan sanırım 2 yıl kadar önce burayı görüp heveslenmiştrim bıçak yapmaya. Çelik olarak bir parça kamyon makası bulup sipralle giriştim. Bayağı bir uğraştan sonra bıçağa benzer bir nesne yaptım. Sonra su vermeye giriştim. 3 deneme yaptım ama hiç birinde başarılı olamadım. attım bir kenara.
Sadece geçici bir heves uğraş sanmıştım (benim ne kadar bu tür girişimlerim olduğunu duysanız şaşarsınız)

Ama geçenlerde odunlukta bişey ararken o bıçağa rastladım ve anılarım depreşti. Kendime birkaç eğe ve zımpara alıp çalışmalara başladım. Ve burdayım
Şimdi 17 yaşındayım ve liseye gidiyorum. Okul tatile girince daha fazla zamanım ve maddi imkanım olacak inşallah ondan sonra daha güzel çalışmalarla karşınıza çıkacağım.

Yine gevezelik ettim uzun lafın kısası birçok hobi gelip geçici ama bu kolay kolay bırakılmıyor.

Bu arada forumdaki genç bıçakçılar artıyor facebook vb şeylere esir olmadan bu işlerle uğraşan yaşıtlarımın olması beni sevindiriyor

onok

• 292
  • Meslek: memur
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #44 : 21 Nisan 2013, 19:29:44 »
arkadaşlar   mesaj yazdığınız kardeşimiz  9 ağustos 2011 de uye olmuş    10 mesajı var   son olarak 14 ağustos 2012 de aktıf olmuş  ve şu anda ortalıkta yok  ;) 

bılginize... :-*
Allahtan  10 mesaj atmış 100 atsaymış da devam etseymiş sanırım forumda başka konuya gerek kalmazmış... :2up :2up :2up :2up
(Kimse alınmasın espiri yapıyorum)
Türk, Oğuz  Beyleri, Milleti İşitin:
Üstte Mavi Gök Çökmedikçe, Altta Yer Delinmedikçe, TÜRK MİLLETİ, İlini Töreni Kim Bozabilecek, TÜRK MİLLETİ Ürper ve Uyan...