Bak ustam sana gayet dostane birkaç şey yazdım. Ben bana bunları söyleyen birine kesinlikle savunmaya girişmez eyvallah der geçerdim. Lakin görüyorum ki kabul etmek istemiyorsun, sen yaptığın şeyin farkında değilsen ben göstermek izah etmek için daha fazla vakit harcamam. Ya hem diyorsun yaptığım şeyin arkasındayım hem diyorsun ki ben değil o yaptı onun dediğini niye görmüyorsun. Evet Orkun'un ikinci mesajını alıntılamadım ama yukarıda onun ikinci mesajından da senin ikinci mesajından da bahsettim, o ikinci mesajında bir yanlış anlaşılma varsa gidermeye çalışıyor, durumu izah ediyor ve umarım anlaşılmıştır bir sorun var mı diyor kibarca, sense bu mesajı alıntılayarak verdiğin cevapta gayet kaba gayet sert konuşuyorsun, biraz evvel bunu sen de kabul ettin. Ben de bunu diyorum işte adam sana güzel güzel sakin sakin yazarken sen atar yapıyorsun. ilk mesajda başladığın atar/gider tavrına ikinci mesajda şiddetini artırarak devam ediyorsun ben de kendimce bunu doğru bulmadım diyorum.
İyi ki benim alıntılamadığım o ikinci mesajı sen alıntılamışsın demek istediğim herkesçe daha iyi görülür. Ve soruyorum alıntıladığın o ikinci cevapta Orkun sana yanlış ne söylemiş, ne kabalık var, verdiği cevapta yanlış olan ne?
Geleyim Orkun'un Sait'e yazdığı mesaja bunu neden görmedim diyorsun ustam, görmedim çünkü o beni hiç alakadar etmiyor, bence sen de bu konuyu görmezden gelebilirdin, görmezden gelmedin bu benim konum dedin onu da anlıyorum. Bu durumda kardeş benim konumda bir başkasına sataşma git özelden yaz der geçersin büyütecek bir şey yok nitekim sen de buna benzer bir şekilde o mesaja cevap vermişsin ustam.
Yani ben doğrudan sen ve Orkun arasındaki DTE/Paslanmaz anlaşmazlığına dair mesajları kast ediyorum ve kabalaşan sensin. Beni Orkun kışkırttı görmüyor musun dersen kusura bakma ustam görülmüyor. Ustam ben sana gayet güzelce Emrah usta fevri davrandı çabuk öfkelendi bu da mesajlarına yansıdı diyorum. Yok arkadaş ben öfkenlenmedim fevri de davranmadım kabalaşmadım da dersen insaf derim başka şey demem.
Kimseye bilendiğim yok burada ki ustalarım bıçak hakkında yorumlarını yaparken sizler genelleme yapalım yüklenelim arkadaşa nasıl olsa forumun çoğunluğu bizden olur ezeriz. Yok öyle Dünya takıntılıyım dediğimde gerçekten takıntılıyımdır. Çok laf az iş yapan birisi var karşınızda. Madem çok yazmak bu forumda iş görüyor Muhammet Acar'ıda tanımam etmem oda şuanda yazıyor forumda.
Ustam ne yüklenmesi ne çoğunluğu Allah aşkına? Yani bak durdum durdum ama artık susmak insafa sığmaz dedim konuştum ve ben sana alınacak kızacak gücenecek hiçbir şey demedim. Şimdi gelelim yüklenme meselesine yahu biz yazmasak siz aynısını Orkun'a yapmıyor muydunuz? Sen, Sait, Muhammet Acar kime yönelik yazıyordu acaba? Yani sizin o yazdıklarınız Orkun'a yüklenmek değil de benim sana yazdığım şeyler mi yüklenmek?
Bilinmedim diyorsun ustam ama ben Orkun'a bilendiğini çok net görüyorum. Çok laf az iş yapan filan ne demek yani kime ne kimin ne kadar iş yaptığından veya adam hiç bıçak üretme işinde olmayabilir gelir burada yorum yazar takılır bir şeyler yapar isteyen istediği kadar laf yapar forumda imalatın kadar konuş diye bir kaide yok. İmalat haricinde iş yapmaktan bahsedersek Orkun hepimizden çok iş yapıyor forum için bunu görmüyorsak eğer durum vahim.
Not: Mesajı hızla yazdım, mesaj içinde hitaplarda usule aykırılık mazur görülsün, saygısızlıktan değil alelacele meramımı anlatmak istedğimden kaynaklıdır.