Adamına göre muamele VAR forumda. Bunu daha önce DTE etkinliğinin ilk sayfalarda tartışılanlar ile son mesajlarda yazılanlar tastikliyor. Ve malum Emrah ustanın konusu. Bazı şahsiyetler her şeyi söylemekte kendini özgür hissediyor, klavye başında bu çok basit, farkındayım. Bu kadar kolay olmamalı, bu sıkıntı forumun aktif yöneticisinin olmamasından kaynaklanıyor. Forumda biri bir şey yazdığı vakit " Hele bi dur gardaş, hayırdır " diyen bir karar mekanizması olmaz ise herkes işine geldiği gibi atar tutar. Neyse..
( Sefa hocam kusura bakmasın, kendisine saygısızlık etmek istemem, saygım sonsuz.Kendisiyle daha önce de konuşmuştum bu meselelerden ötürü fakat son yazılanlar, konuşulanlar aslında sonucun pek değişmediğini gösteriyor. )
Muhammet, Sen bunu daha önce de söyledin, öyle "kusura bakmasın" diyerek, lafı söyleyip makul göstermenin de bir alemi yok. Ne demek "adamına göre muamele", bu ne kadar ayıp bir laf.
Buradaki insanlar kendi kendini yönetemeyecek mi, herkes yaşını başını almış yetişkin insan. Son yazılanları okuyunca, bu arkadaşlar toplantıya katılan aynı arkadaşlar mı diye kendi kendime sormadım değil.
Herkes lafını tartarak ve empati yaparak konuşursa anlaşır, yoksa daha önce de yaşadığımız durumlar gibi, yine ve yeni bir kavga daha çıkar vs vs.
Sonuç olarak, gerçekten Sen de dahil olmak üzere bir çoğunuz yordunuz. Birlikte bir ortamda olmayı başaramıyorsanız ben veya diğer bir moderatör ne yapabilir ki. Karşı karşıya gelip sohbet ediyor zaman harcıyor, ortak bir şeyler yapıyorsunuz ama birbirinizi anlamaktan ve dinlemekten çok uzaksınız, samimi olduğunuzu gösteriyorsunuz ama göstermelik bir samimiyet. Ne hatır var ne gönül.
Sen de tutup "adamına göre muamele", "forumda taraf tutuluyor" ayarınız yok ki. Ne yapabilirim.
Ne istiyorsan öyle düşün Muhammet, ama benzer bir ithamda daha bulunma.