Profil güzel görünüyor ama kabze kısmını ben olsam biraz daha ince yapardım. İlaveten kabzenin alt ucunu üst ile simetrik bir şekilde oval yapardım muhtemelen.
Daha evvel mutfak amaçlı kullanım için sadece 1 bıçak yaptım. Şef bıçağı hiç yapmadım. Dışarıdan bakınca kolay gibi görünüyor ama denge gibi unsurlar senin de dediğin gibi çok mühim. Devamını da paylaşırsın umarım. Kolay gelsin.
Elinize sağlık hocam. Aslında şu anda gayet güzel görünüyor. Sapın başlangıcındaki oyuk hareket katmış. O yuvarlağı biraz daha büyütebilirseniz sapın başlangıcı da incelmiş olur. Aynı inceliği kuyruğa kadar taşırsanız tüm sapı inceltmiş de olursunuz. Ayrıca kuyruğu ters şekilde sert bir açıyla taşlayabilirseniz o da hareket katacaktır.
Git gide daha güzelleşiyor, elinize sağlık ustam. Son halini de merakla bekliyorum.
Profilinizde yer olarak İstanbul görünüyor. Yaşadığınız yerde ısıl işlem için denizdeki kum tanesi kadar seçenek mevcut. Kargoyu bırakın da, elden götürüp verebileceğiniz imkanlar bile vardır diye düşünüyorum. Ben İstanbul Böhler'e gönderiyorum mesela. TR'de (benim bildiğim) sıfıraltı işlem yapan tek yer orası. Hangi şehirde bayisi varsa ücretsiz olarak İstanbul şubelerine ulaştırıyorlar. Yani Bursa Böhler'e bırakıyorum, onlar İstanbul Böhler'e ulaştırıyorlar ve sıfıraltı işlemlı ısıl işlem yaptırabiliyorum. Hepsi tek fiyata dahil. Bence harika hizmet.
kurban bayramında evde, ne kadar bıçak varsa hepsini bileğiledim, makinede 800 kum zımpara ile, deneyince bizim bıçaklar körmüş dedik, bir de kendiniz yaparsanız diğer bıçaklar emekliye ayrılır gibime geliyor, kolay gelsin