sefa hocam ellerine emeklerine saglik muhtesem bir iscilik olmus
ben cok begendim

Çok sağol Yılmaz, teşekkürler.
Sefa abi ellerine sağlık. Çok güzel olmuş. Belki kızabilirsin ama kılıf bıçaktan daha çok hoşuna gitti. 
Çok teşekkürler İsmail, demek ki zevkler renkler tartışılmıyormuş gerçekten de, valla kılıfın hoşuna gitmesi de benim hoşuma gitti

sağol.
Ustalar ne kadar iyi ise çıraklarda o kadar iyi yetişir. Bizim ustalarımız, büyüklerimiz hem ustanın âlâsı hem de bilginin cömerti. Çok şanslıyız çıraklarınız olarak Sefa Ustam elleriniz dert görmesin, maşallah.
Öncelikle estağfurullah diyeyim, sağolasın. Çok teşekkürler.
Sefa ustam ellerinize sağlık bıçakta kılıfta çok güzel olmuş.Her yaptığınız bıçak, bize bu sanatta eğitici bir kaynak oluyor.
Çok teşekkür ederim Murat, sağolasın.
Çok güzel bir bıçak , ince düşünülmüş detaylar...
Gerçekten özenildiğini belli ediyor.Elinize sağlık hocam.
Çok sağol Selim, artık Senden de bekliyoruz bir hareket bak haberin olsun

bahanen de kalmadı neredeyse

Her yeni açtığınız konuyu sabırsızlıkla açıyorum sefa ustam, yine harika bir çalışma olmuş ayrıca verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkürler. Bıçak ayrı, kılıf ayrı bi güzel olmuş.
İbrahim, çok teşekkür ederim, sağolasın.
Ellerine emeğine sağlık ustam. Valla neresinden başlasam bilemiyorum, kabze şekli, kabze rengine zaten bittim , pimdeki vidalar, namlu formu , kılıfın boyası ve özellikle kendi yaptığın doğal boya olması, sapın arkasındaki karbür nereden baksam harika görünüyor

Çok teşekkürler Soytürk Ustam, Senden bunları duymak güzel, biliyorsun bak bu kılıf en çok Sana uyardı