Öncelikle teşekkürler...
Sağolasın usta. Bu paylaşım gözümüzü açmalı. Hatta bu ve YusufY'nin hat kalemtraşı konusu...
Bu arada benim küçük örslere olan ilgimin bu konudan sonra artık açıklamaya ihtiyacı kalmamıştır. 
Haklısın Yusufy arkadaşımızın hat kalemtraşı konusu da gerçekten dikkat çekici oldu ve bence çok başarılı oldu. Küçük örs bu anlamda gerçekten çok kıymetli, katılıyorum

Tabi bu ışıkta göz kararı ısıyı ayarlamak ayrı bir ustalık. Biz gibi acemilerin akşam saatlerini seçmesi lazım. Her zaman ki gibi yol gösteren teşvik edici bir paylaşım. Teşekkürler hocam
Emrah, bir kaç iş yaptıktan sonra gözler uyum sağlamaya başlayacaktır

Hocam elinize sağlık benim çocukluğumda Mahalle aralarında kalaycılar gezerdi mi mahallede topladıkları bütün bakırları sonra arka bahçede aynı sizin teşkilat ile Ocak hazırlar orada Kalay yaparlardı tabi ellerinde manuel körükler vardı onları toprağa gömüp aynı sizin gibi kullanırlardı. Bence siz Hello çift kabinli beraber portatif bir Demirci ocağını yapıp İstediğiniz yere götürebilecek kapasitesiniz. bu şekilde biraz Bel agrisi cekilebilir 
Aynen buradaki işlemle eski seyyar kalaycıların sistemi arasında fark yok, tek fark dediğin gibi el körüğü ama onuda bulamıyoruz maalesef. Dediğin yapılabilir ama teferruatlı olur ve doğrusu ben pek teferruat sevmeyenlerdenim "
ne kadar teşkilat o kadar müşkülat" diyorum