Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 27 Mart 2011, 21:50:34Alıntı yapılan: Taner Salar - 27 Mart 2011, 21:22:54 desene işimiz var .. buyur ne zaman istersen gel. hafta arsıda gelırsen anahtarları verırım kafana göre takılırsın..hafta arası gelebilsem aslında konak kurarız anca hafta sonu müsait bir anda araım gelirim veya emin de alırım ama bu sefer sanmai çalışması yapacağız kacarı yok valla ne istiyorsan yap ama ben çekıç sallayamıyorum ona göre..
Alıntı yapılan: Taner Salar - 27 Mart 2011, 21:22:54 desene işimiz var .. buyur ne zaman istersen gel. hafta arsıda gelırsen anahtarları verırım kafana göre takılırsın..hafta arası gelebilsem aslında konak kurarız anca hafta sonu müsait bir anda araım gelirim veya emin de alırım ama bu sefer sanmai çalışması yapacağız kacarı yok
desene işimiz var .. buyur ne zaman istersen gel. hafta arsıda gelırsen anahtarları verırım kafana göre takılırsın..
Alıntı yapılan: Taner Salar - 27 Mart 2011, 22:24:59Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 27 Mart 2011, 21:50:34Alıntı yapılan: Taner Salar - 27 Mart 2011, 21:22:54 desene işimiz var .. buyur ne zaman istersen gel. hafta arsıda gelırsen anahtarları verırım kafana göre takılırsın..hafta arası gelebilsem aslında konak kurarız anca hafta sonu müsait bir anda araım gelirim veya emin de alırım ama bu sefer sanmai çalışması yapacağız kacarı yok valla ne istiyorsan yap ama ben çekıç sallayamıyorum ona göre..ben döverim allahın izni ile ya başarırız yada birdaha denemeyiz
Yaparsınız siz yaparsınız, sizden korkulur
Pres filan... tamam işte boşuna söylemiyoruz, o keçi resmi orada olduktan sonra sizin zehire filan ihtiyacınız yok Şaka bir yana forumda her gün yeni bir üretim oluyor, hergün yeni birşeyler zorlanıyor ne güzel bir yer oldu sayenizde^-^
Taner, gözlerim faltaşı gibi açıldı, eline sağlık,ustasın usta