Çok sağolun, bu kadar beğenileceğini düşünmemiştim doğrusu

Alıntı yaparak mesajlara yanıt verirken zorlanıyorum, hele de bir çok alıntıya bir çok yanıt verecek olursam kimbilir kime ne yazarım

karıştırırım yani. Bu nedenle toplu bir yanıt kümesi olsun.
Öncelikle söyleyeyim, eğe gerçekten ince taneli yapısıyla ve hafif alaşım elemanları içermesiyle güzel bir takım çeliği. Doğru ısıl işlem ve geometriyle herşeyi yapabilirsiniz ve piyasada bol bulunan mükemmel bir çelik. tek kusuru paslanıyor olması, ben bunu çok önemseyenlerden değilim. Öte yandan karbon çeliklerine karşı nedense daha fazla sempatim var. Makina kullanmama işi de şöyle, bu işi inada bindirmiş değilim, yani makina da kullanabilirim ve böyle ilkesel bir kararım yok ancak, yeterli zamanım varsa toz yutmak istemiyorum ve işin aslı eğe yapmayı seviyorum ( hem de hareket oluyor). Diğer yandan bunu sık sık yazarak belirtiyorum ki asıl olan bant zımpara değildir ve olmadan da yapılabilir. En azından bu anlamda bir duyarlılık yaratma çabası var içimde. Yoksa işin sanat veya zenaat kısmına çok takılmış değilim doğrusu. Bunlar görecelidir ve herkesin kendine has bir fikri olabilir.
Tolga, bu bıçağı veya yaptığım bir başka bıçağı kopyalarken izne hiç gerek yok, işe yarar bir şeyse hepimizindir, kopyalanırsa onur duyarım sadece.
Mehmet, yarın ilk iş sırttan fotoğraf çekeyim, aslında çekmiştim ama bulanık çıkınca üşendim yeniden çekmedim.
Emrah, bu bıçakta eve nasip olmadı maalesef