eline sağlık abi. güle güle kullanman dileğiyle.
Ellerine sağlık abi Çok güzel olmuş
çok güzel olmuş.elleriniz dert görmesin.döverken bide filme alsaydınız bizde izler izler yapmak için iç geçirirdik.
Elinize sağlık. Çok yakışıklı olmuşlar.
Sonunda... inat ettin ama sonunda oldu işte. Tabii ne çektiğini kimse bilmez en iyi Sen bilirsin. Arkadaş filme alsaydın demiş ama arkası yarın gibi olurdu artık neyse, ellerine sağlık, güle güle ve içinden geldiği gibi kullan.
Alıntı yapılan: sagirbilal - 16 Mart 2016, 21:48:13çok güzel olmuş.elleriniz dert görmesin.döverken bide filme alsaydınız bizde izler izler yapmak için iç geçirirdik. Bu arkadaşa harcadığım zamana sanırım dayanacak bir kamera yoktur, hiç de keyifli değildi fakat kafama taktığım için yaptım ama bu kadar mı aksilik olur, demek ki oluyor muş
bir kaç video izledim nasıl yapıldıgını az cok gordum vallahı ne dıyeyım buyuk işçilik var burada elinize kolunuza saglık güle güle kullanın
Elinize sağlık kendi takımınızı kendiniz yapmanız ayrı bir ustalık. Demir dövmeden pek anlamam ama eski balta modelleri ararken bir çekic görmüştüm galiba buda demir dövmede kullanılıyor. Belki işinize yarar. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bahce-yapi-market-el-aletleri-eski-model-cekic-249290463/detay
Elinize sağlık müthiş olmuş..
Usta çok özenli bir o kadar da özel bir çalışma olmuş.Eline sağlık.Bu tip aletleri vitrine koyası geliyor insanın Sap ise ayrı güzellikte.İnsanın ruhun da olacak.
abi ellerine sağlık cok güzel olmuş...yapımıyla alakalı video çekmediysende bununla yaptığın ilk bıçağın videosunu çek bari
Eline sağlık ustam. Hep hayalimde demir dövmek vardı şimdi böyle bir çekiçle dövmek var.
Alıntı yapılan: sefaçabuk - 16 Mart 2016, 21:59:29Sonunda... inat ettin ama sonunda oldu işte. Tabii ne çektiğini kimse bilmez en iyi Sen bilirsin. Arkadaş filme alsaydın demiş ama arkası yarın gibi olurdu artık neyse, ellerine sağlık, güle güle ve içinden geldiği gibi kullan.Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 16 Mart 2016, 21:51:07Alıntı yapılan: sagirbilal - 16 Mart 2016, 21:48:13çok güzel olmuş.elleriniz dert görmesin.döverken bide filme alsaydınız bizde izler izler yapmak için iç geçirirdik. Bu arkadaşa harcadığım zamana sanırım dayanacak bir kamera yoktur, hiç de keyifli değildi fakat kafama taktığım için yaptım ama bu kadar mı aksilik olur, demek ki oluyor muş ben gibi acemi ancak böyle bi şey ister