Bıçak Sanatı - Forum

yurt dışından antrenman kelebeği getirtsem gümrüğe takılır mı ?

Sorması ayıp olmazsa; antrenman kelebeği ne ola ki  ::)  ::)

Sefa hocam. Antreman kelebegi fittness hocasi gibi birsey biyle egitimli bi bi bocek. Kilo vermek icin evde birakiyorsunuz onu yakalamaya calisirken kilo veriyorsunuz . Öyle bi kelebek turu iste :))
Haa  ???

fatihaydın

• 779
  • Meslek: SATIŞ
  • Yer: İstanbul Kayaşehir
kelebeğinin keskin ucunu bantla çalış alışınca sıkıntı olmaz,ah gidi gençlik ah bende almanyadan aldığım kelebeğimi bir hocama kaptırmıştım,geri vermedi hala içimde bir pahalı bir bıçaktı almanyadan laıp türkiyede yatılı okulda dolap aramasında kaptırmıştım,üzerimde taşımazdım ama mükemmel kullanırdım.hey gidi heyyy

kelebeğinin keskin ucunu bantla çalış alışınca sıkıntı olmaz,ah gidi gençlik ah bende almanyadan aldığım kelebeğimi bir hocama kaptırmıştım,geri vermedi hala içimde bir pahalı bir bıçaktı almanyadan laıp türkiyede yatılı okulda dolap aramasında kaptırmıştım,üzerimde taşımazdım ama mükemmel kullanırdım.hey gidi heyyy
Okul Haydarpaşa mıydı ?

alperuygur

• *
  • 10
  • Meslek: öğrenci
  • Yer: muğla
Alper kardeşim, yaşını öğrenebilirmiyiz acaba? Tüm forum ahalisi olarak merak içindeyiz.
tabiiki öğrenebilirsin. 19 yaşındayım.

İlkay Kadir Karaca

• *
  • 814
  • Yer: SAKARYA
Alper kardeşim, yaşını öğrenebilirmiyiz acaba? Tüm forum ahalisi olarak merak içindeyiz.

Ben daha konuşmuyorum.
İnsanlar sana yalan söylüyorsa bıçağını keskin tut.

trgtylcnky

• 166
  • Meslek: Makine Mühendisi
  • Yer: Ankara
Bence bir tane yumuşağından paslanmaz çelik al kendin yap. Yaparken de stres atarsın.

alperuygur

• *
  • 10

Ben daha konuşmuyorum.
sebebi nedir seni rahatsız eden ne ? yaşa göre mi insan muamelesi yapıyorsunuz ? ya da yaşa göre mi soru sorma hakkı tanıyor , bıçakları sevebilir soru sorabilir diyorsunuz ? seni rahatsız ediyorsa gidebilirsin kardeşim başlıktan. Diğer üyeler ve büyüklerim gayet güzel yol gösterip cevapladılar. Yazmak zorunda değilsin.

Ben daha konuşmuyorum.
Hoş olmamış doğrusu...

İlkay Kadir Karaca

• *
  • 814
  • Yer: SAKARYA
Bende hoşnut değilim bu muhabbetten Sefa hocam, haklısınız.

Sana gelince arkadaşım; yazdığı her harf değerli olan ustalar sana bu konu için cevap yazmışlar yol göstermişler ama, sen ''Olmaz hayır ben öğrenci halimle para harcıyacağım, masraf yapacağım.'' demişsin. İşte ben bu yüzden daha konuşmam dedim.

Bu konuya bir daha yorum yapmayacağım.
İnsanlar sana yalan söylüyorsa bıçağını keskin tut.

alperuygur

• *
  • 10
Bende hoşnut değilim bu muhabbetten Sefa hocam, haklısınız.

Sana gelince arkadaşım; yazdığı her harf değerli olan ustalar sana bu konu için cevap yazmışlar yol göstermişler ama, sen ''Olmaz hayır ben öğrenci halimle para harcıyacağım, masraf yapacağım.'' demişsin. İşte ben bu yüzden daha konuşmam dedim.

Bu konuya bir daha yorum yapmayacağım.
harcayacağım para 2 dolar ve ben bu iş için para biriktirmekten ve hracamaktan keyif alıyorum bu benim kişisel tercihim.

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
2 dolarlık iş ise al ve şansını dene takılırsa biryere almaya uğraşmazsın merak etme polis evinden almaz.  ;)

Buradan yeni bir kelebek al ve onu körelt kullan dedik pek kaale almadın.
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

alperuygur

• *
  • 10
2 dolarlık iş ise al ve şansını dene takılırsa biryere almaya uğraşmazsın merak etme polis evinden almaz.  ;)
Kusura bakmayin arkadasin ustu kapali kisisel gorusuyle ugrasmaktan size cevap veremedim. Kaale aldim tabiiki her gorusu okuyup goz onunde bulunduruyorum hic olmadi oyle yapacagim zaten.

Buradan yeni bir kelebek al ve onu körelt kullan dedik pek kaale almadın.

atikmehmet

• 1212
  • Mehmet ATİK - 1984
  • Meslek: Şehir Plancısı
  • Yer: İstanbul
Azizim bence yurt dışını şimdilik boşver. Bunların herbirinin ayrı ağırlığı simetrisi var eğer bu kadar çok sevip bu işte kendini geliştirmek isteseydim beğendiğim ve formu elime oturan modelden ikitane alır birini iyice köreltip ucununda sivriliğini alır bir güzel öğrenir sonra düzgününe geçerdim. Tabi yine tercih senin
Nece yitik biçek erse öz sapın yonumas
www.instagram.com/atik_mehmt/
www.mehmetatik.com

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
Atik Mehmet güzel konuştu  8)
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/