Bıçak Sanatı - Forum

yurt dışından antrenman kelebeği getirtsem gümrüğe takılır mı ?

alperuygur

• *
  • 10
  • Meslek: öğrenci
  • Yer: muğla
iyi geceler sayın üyeler. Yurt dışından kendime antrenman kelebeği getirtmek istiyorum , bıçakta delikler olduğu için bilenmesi mümkün değil ve zaten kesicide değil. Gümrüğe takılır mı ?  takılırsada açıp baktıklarında kesici olmadığını görünce sorunsuz gönderirler mi ?

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
Kelebekler kanuna aykırı değildir.
Okinawian

İlkay Kadir Karaca

• *
  • 814
  • Yer: SAKARYA
İnsanlar sana yalan söylüyorsa bıçağını keskin tut.

alperuygur

• *
  • 10
o konuda değildir ya da aykırıdır diyemem ama bu başlıklardan çok gördüm araştırayım derken gümrüğe takılanlar olmuş ve emniyete gidiyormuşsun almaya öyle okudum. Alacağım 2 dolarlık bir antrenman kelebeği. 2 dolar için emniyetle uğraşmak istemiyorum

tamahagane

• 438
  • Meslek: Serbest
  • Yer: Antalya
Ascimde plastik eğitim bıçakları var, onlara bakın. http://www.ascimmarket.com/COLD-STEEL,LA_142-2.html#labels=142-2

gokhand

• 1137
  • Meslek: Dış Ticaret
  • Yer: ankara
Dear tamahagane . Bu ögrencileri o linkteki bicaklar kesmez. Onlara ya kelebek ya sustali yada karambit paklar. Malum ögrencilik zor iş. Kelebek eğitimi almak lazim

alperuygur

• *
  • 10
kelebek bıçağım var fakat sallarken ellerimi kesmekten korktuğum için sallayamıyorum. Antrenman kelebeğini de zaten stres atma amacıyla almak istiyorum zaten. Kullananlar bilir kelebek sallamak , tesbih sallamak/çekmek çok rahatlatıyor , stresini alıyordu insanın. Tesbihimle oynarken bir gün kopardım ve kelebeğimi de memlekette unuttum. Buradan aldım fakat oda dediğim gibi büyük ve keskin stres atmak için böyle bi malzeme arıyorum. Siparişi verdim diyelim geldi ve gümrüğe takıldı. Emniyete gitmemem halinde başıma ne gelir , ne gibi bir sorunla karşılaşırım bilgi verirseniz minnettar olurum.

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
eğer kelebeğinin elini kesmesinden korkuyorsan köreltebilirsin. bir taş al eline ve ağzını acımadan sür. ya da 36-80 kum zımpara ile kesici ağzını yok et.

tesbih sallamaktansa, çekmeyi tavsiye ederim.
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

alperuygur

• *
  • 10
ama işte kelebeğime kıyamıyorum. Keskin ve sivri olduğu için sadece taşıyorum açmıyorum bile kı kullanırım diyede zarar gelsin istemiyorum. Güzel sağlam bir kelebek çünkü. Onun için muhtemelen getirticem yurt dışından antrenman kelebeğini.

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
hayat ne tuhaf, vapurlan filan...
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
hayat ne tuhaf, vapurlan filan...

Müebbet muhabbet. :D

Okinawian

İlkay Kadir Karaca

• *
  • 814
  • Yer: SAKARYA
Alper kardeşim, yaşını öğrenebilirmiyiz acaba? Tüm forum ahalisi olarak merak içindeyiz.
İnsanlar sana yalan söylüyorsa bıçağını keskin tut.

atikmehmet

• 1212
  • Mehmet ATİK - 1984
  • Meslek: Şehir Plancısı
  • Yer: İstanbul
Alper kardeşim, yaşını öğrenebilirmiyiz acaba? Tüm forum ahalisi olarak merak içindeyiz.

+1  :)
Nece yitik biçek erse öz sapın yonumas
www.instagram.com/atik_mehmt/
www.mehmetatik.com

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
ama işte kelebeğime kıyamıyorum. Keskin ve sivri olduğu için sadece taşıyorum açmıyorum bile kı kullanırım diyede zarar gelsin istemiyorum. Güzel sağlam bir kelebek çünkü. Onun için muhtemelen getirticem yurt dışından antrenman kelebeğini.
Başka bir tane al sırf antrenman için ona kıyarsın.Emniyetle vs. uğraşma ihtimalinde olmaz.
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
Tarak şeklinde olan yada salt antrenman için yapıldığı çok belli olan balisonglar var. Bunlardan alsan, özellikle tarak olanında bir sıkıntı olması için bir neden göremiyorum. Ortada kesen bir bıçak olmayınca sorunun bence başlangıç noktası da mevcut olmayacak.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

Muhabbet biraz değişikmiş ama hoşuma gitti  :D Bende Osman'ın dediğini tavsiye ederim bir tane ucuza al ağzını körelt kullan. Ama kelebeğin aşırı keskin değilse sallayarak öğrenebilirsin çok enteresan hareketler denemezsen bir şey olmaz ben max 2 kere kesmişimdir o da benim hatam zaten :) 
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

trgtylcnky

• 166
  • Meslek: Makine Mühendisi
  • Yer: Ankara
Köreltmeden de olur. Ağzına bant yapıştırırsın. Ama mekanizmayı bozarım diye korkuyorsan bilemem.

Sorması ayıp olmazsa; antrenman kelebeği ne ola ki  ::)  ::)

gokhand

• 1137
  • Meslek: Dış Ticaret
  • Yer: ankara
Sorması ayıp olmazsa; antrenman kelebeği ne ola ki  ::)  ::)

Sefa hocam. Antreman kelebegi fittness hocasi gibi birsey biyle egitimli bi bi bocek. Kilo vermek icin evde birakiyorsunuz onu yakalamaya calisirken kilo veriyorsunuz . Öyle bi kelebek turu iste :))