Bıçak Sanatı - Forum

fener

gokhand

• 1137
  • Meslek: Dış Ticaret
  • Yer: ankara
Ynt: fener
« Yanıtla #20 : 18 Kasım 2015, 10:20:28 »
Sayın Maytır . Kesinlikle kafa feneri konusundaki kullanım kolaylığı görüşünüze katılıyorum Ben de zaten bu yüzden kafa feneri alacağım çünkü daha önce yolda gördüm bir seyyar satıcıdan aldığım kafa feneri yıllarca kullandım. Fakat şimdi marketlerde satılan türden değil gerçekten çok kaliteli bir ürün almak istiyorum ve aydınlatma mesafesi lümen olarak da çok yüksek olmalı Çünkü bahçe büyük en köşesini dahi uzaktan göre bilmem lazım

Ufuk Dede

• 140
  • Ufuk Dede
  • Meslek: Memur/Biyolog
  • Yer: Hatay
« Yanıtla #21 : 18 Kasım 2015, 10:43:50 »
Sayın Hocam bütçeniz nedir? Ona göre öneride bulunalım.Ayrıca el feneri değilde kafa feneri alacağınız kesin değil mi?
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık. " YAŞAR KEMAL.

gokhand

• 1137
  • Meslek: Dış Ticaret
  • Yer: ankara
« Yanıtla #22 : 18 Kasım 2015, 15:33:19 »

Ufuk Dede

• 140
  • Ufuk Dede
  • Meslek: Memur/Biyolog
  • Yer: Hatay
« Yanıtla #23 : 18 Kasım 2015, 15:44:46 »
Alın gitsin Hocam  :) her işi görür.Ben bütçenizin daha düşük olacağını düşündüğümden el feneri önermiştim.Türkiye garantisi olmasına dikkat edin. Yurt dışından getirilen ürünlerde garanti meselesi önemli,bazı siteler-satıcılar sadece getirildiği ülkede garantisi olan ürünleri, garantili diyerek satıyor aman dikkat!!Distribütör garantisi şart. 
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2015, 15:46:19 Gönderen: Ufuk87 »
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık. " YAŞAR KEMAL.

poyrazz74

• 224
  • selçuk çakır
  • Meslek: belediye işçisi
  • Yer: izmir-konak
« Yanıtla #24 : 18 Kasım 2015, 20:43:29 »
merhaba almak istediğiniz fener çok kaliteli bir marka fakat bu paraya değermi bilmiyorum.aşagıda linkte verdiğim fenere bir göz atın 
XML U2 ledin ışıgını ben bizzat biliyorum  sizin almak istediğiniz yaklaşık 500 tl lik fenere fark atmassa ben birşey bilmiyorum..

http://www.ebay.com/itm/BORUIT-8000Lm-3-XM-L2-LED-Headlamp-HeadLight-Head-Torch-USB-Lamp-2-18650-Charger-/262074845833?hash=item3d04e0ca89:g:wvsAAOSwdvpWDdIW
Akıllılar hep şüphe içindeyken aptallar küstahça kendilerinden emindir.